טיפ לחילים שביננו.

zeevc1

New member
טיפ לחילים שביננו.

פטור משמירות- נשמע אחלה ...לא? תשאלו מה הקשר? תשובה : "נוהל מעצר חשוד" חייל שאינו מסוגל לבצע נוהל מעצר חשוד כהלכה,אינו רשאי לבצע שמירות. תודו שאין רע בלי טוב.
 

shuky63

New member
אתה מדבר מנסיון?

מוזר שלא ניסיתי את זה בשרות הצבאי שלי. נראה לי באמת ששום רופא לא יקח את הסיכון לשלוח לשמירה חיל שאומר לו שאינו מסוגל לבצע נוהל מעצר חשוד.
 
זה נראה לי מצחיק

חייל אשר לא יכול לשמור כי הוא נתקע איפה ראית דבר כזה?ועוד לבקש פטור? אם ככה זה אז לא כדאי ללכת לצבא.
 

shuky63

New member
למה מצחיק?אם אתה עומד בשמירה

מישהו בא ואתה לא מצליח להגיד לו עצור ססמא,עצור או שאני יורה. אז אם הוא מחבל הוא כבר יירה בך ואם אתה תירה בלי לעשות את כל הנוהל וזה לא יהיה מחבל אז אתה תשב הרבה שנים בכלא. למה לקחת אחריות עליך? תגיד לרופא שאתה לא בטוח שאתה יכול לעשות נוהל מעצר חשוד ואם הוא רוצה לקחת את זה על אחריותו שיקח.
 

shuky63

New member
אני לא אומר שאסור לחיל מגמגם

לשמור אלא רק שזכותו לקחת בחשבון בעיות שיכולות להתעורר ולפגוע בו כתוצאה מכך.אז בגיל 18 בכלל לא חשבתי לבקש פטור משמירות בגלל הגמגום. בקשתי פטור רק מתורנויות שדרשו המון דבור בלחץ לפני הרבה אנשים. אבל היום כנראה בגלל נסיון החיים שצברתי מאז פתאום חשבתי על זה(על מה שהיה עלול לקרות לי בשמירה בגלל הגמגום). אתה שואל מה תעשה במקום לשמור?לא למדו אותך עוד שהפז"מ דופק לא משנה מה אתה עושה? אבל ברצינות תעשה מה שטוב לך אם השמירות יעברו לך בקלות תעשה אותם.אם זה יהיה לך סיוט אז תשתמש בגמגום כדי לצאת מזה. שלא תגיד שהגמגום זה רק רע.
 

locs

New member
לידעתך יש לי משהו להגיד בנושא

נוהל עצירת חשוד זה הדבר הכי קל .כי אתה צריך לצעוק ובצעקות לא מגמגמים אני זוכר שתמיד צעקתי בנוהל עצירת חשוד אז לא לדאוג
 

R O N Y1

New member
בוא לא נייאש את רובין

דבר ראשון בדרך כלל שומרים בזוגות אז זה לא חייב להיות אתה תיראה אם תלך בהרגשה שאתה עומד לאכול אותה זה מה שיהא אז תתחיל לחשוב חיובי רוני
 

RobinhooDw

New member
אתם יודעים אם יש אלמים בצבא?

במצבים מלחיצים אני ממש אלם ...
 

caliban

New member
מכיר את זה :/

יש ימים שאני לא מדבר כי אני לא מצליח להוציא מילה אז אני מסתגר במשרד וסותם זה ממש מתסכל
 

shuky63

New member
אם אתה מתכוון לבלוקים בדיבור,לדעתי

אנחנו מרגישים שהם ארוכים הרבה יותר ממה שהם. כשאני נתקע לפעמים זה נראה לי כמו שעה גם אם בפועל זה רק 3-4 שניות והמאזין באמת לא עושה מזה עיניין.
 

מקלור

New member
אני מניח שזה נאמר בציניות

ואז זה יכול להיות משעשע, אבל כגישה אמיתית, לפי דעתי זה לא מומלץ מהניסיון שלי, הדרך שבה אתם תתיחסו לבעיה שלכם תקבע את הדרך בה הסביבה תתיחס אליה- אם היא תתיחס אליכם כאל בנ"א רגילים עם מאפיין יחודי- כמו שיש לכל אחד, או שהיא תתיחס אליכם בראש ובראשונה כאל מגמגמים. מנסיון אישי, וגם ממה שראיתי אצל אחרים הן בגבגום והן בבעיות נוספות, כשאתה לא דורש הקלות (שאינו הכרחיות או רלוונטיות), בד"כ גם לא יגבילו אותך.
 
למעלה