טיפ לחורף

MEIMIS

New member
יותר נכון....

ג´ין... ששומש לראשונה ע"י ההולנדים( כן כן לא האנגליים) במלחמה שהם היו לצד האנגליים

במסורת הקטנוניות...... ../images/Emo13.gif

ההולנדים השתמשו בחנייבר -- שהוא המקור לג´ין. הג´ין של האנגלים הוא חנייבר (Geniver) יבש.

טיפ לחורף

אנשים היה לי כאב גרון עצבני ופתרתי את הבעיה לערבב תה עם 2-4 כפיות ברנדי ושכחתם מהכאב.. בדוק עליי...

gh231

New member
סופסוף מישהו שמבין...

אפשר גם שוט וודקה עם קצת פלפל שחור טחון

MEIMIS

New member
תלוי איזה וודקה.... :)

ו.... סתם אני לא רוצה לפתוח קישור חדש אבל... מי אוהב גינס...????

yonist

New member
אני כרגע לובש חולצה של גינס

שהבאתי מאירלנד. זאת הבירה האהובה עליי!!!

אוקיי

אני ינסה עוד מעט את השוט של הוודקה עם פלפל למרות שנאמר לי שפלפל לא טוב לכאב גרון.. אני כבר חוזר עם תוצאות

../images/Emo160.gifאז ככה

לא מצאתי כוס שאט אז שתיתי מהבקבוק אולי קצת יותר אבל נראה לי שהכל בסדר עכשיו נראה לי ששתיתי הרבה יותר אולי הרבה מאוד יותר אולי כמו old fashioned

Guiness ../images/Emo13.gif

ללא ספק הבירה המועדפת עלי, אם לא מהמשקאות המועדפים עלי -- אצלי באותה שורה עם הוויסקים שאני אוהב והטקילות. אם אין Guiness, מרפיז בסדר גמור מבחינתי. הבעיה עם גינס היא שיש מקומות שלא יודעים לתחזק את המכונה/למזוג נכון, לכן יש הרבה מקומות שלמרות שיש להם גינס (ואני שותה גינס רק מחבית) אני מזמין בהם גולדסטאר, כי את זה קשה להרוס
וכמו שאומרים -- Good things come to those who wait
, ומי שלא מבין למה שווה לחכות 3 דקות עד ששותים כוס גינס, פשוט חבל לנסות להסביר לו אפילו

סניפטר

New member
תיקון../images/Emo184.gif../images/Emo91.gif

אולי התגובה שלי קצת מאוחרת אבל - וודקה לא שותים עם פלפל שחור . - עם פלפל אדום וחריף בכדי להצר את נימי הדם ולגרום להזעה מרובה ובכמות הנכונה אף לעלפון דבר אשר יגרום לירידה בחום אם יש . -או עם דבש אשר יגרום גם להזעה וטוב לכאבי גרון וגם טוב למיתרי הקול . ואחרון שידוע לי וודקה טובה לשיכוך כאבי שיניים {לשתוף הפה בוודקה} מקווה שעזרתי ואם למשהו ידוע על עוד כמה דברים טובים על הוודקה שיחלוק . סניפטר

למעלה