טיפ טופ טיפטופים

1טלטלים

New member
אין לי מושג,גם לא נראה לי שיש דבר

כזה,שווה לבדוק!!! אמא של טל

תהילה ה

New member
טיפ טופ טיפטופים

שלום וברכה, מה אפשר לעשות שיש לי טפטוף קבוע של חלב מהפטמות. אני הולכת לישון וקמה באמצע הלילה רטובה,(הכל כולל המיטה.) אני צריכה להחליף רפידות אחת לשעה, וגם אז מוציאה אותן סחוטות. הבגדים שלי עוברים לאחרונה כבוס יומיומי. חברות אמרו לי שאני צריכה לשמוח כי זה מראה שיש לי הרבה חלב, והרבה נשים היו מקנאות בי. אבל עכשיו הבעיה שהבת שלי (בת חודש) מתקשה לינוק. משום שברגע שאני מכניסה לה את השד לפה הוא מתמלא בחלב והיא מתחילה להשתעל ויורקת אותו החוצה. ניסיתי לסחוט מעט חלב ידנית ואז להכניס לה לפה, אבל הפה שלה שוב התמלא בחלב לאחר כמה מציצות. ההנקה נהפכה לסיוט בשביל שתינו. יש לציין שאני נותנת לה חלק ארוחות בבקבוק שאוב (בלילה שאבא שלה שומר עליה וכשאני יוצאת ללמודים.) אנא עזורנה לי בדחיפות!!

אמאגלית

New member
תנסי לשאוב קצת ואז לתת לינוק

כך הזרם כבר יהיה יותר חלש, ואת החלב השאוב תשמרי למקרים אחרים. לדעתי כשהיא תגדל עוד קצת היא תוכל לתמודד עם ההנקה טוב יותר, והגוף שלך יווסת את כמות החלב הנדרשת.

1טלטלים

New member
תהילה היי

מתנצלת שוב,מנסה להדביק את הפער של אתמול ולוקח לי זמן לעתים לענות לכל שאלה. אז...לפי תיאור שלך זה נראה כיתר בהספקת חלב,ניתן למתן אותו.שוב קשה לדעת את זה כל דרך המחשב ועל סמך תיאורים אחדים.כביכול,פגישה עם יועצת הנקה יכולה לפתור את הבעיה.יש טיפול שניתן להפעיל על מנת למתן או לווסת את הספקה אך זה יעשה רק ע"י ליווי צמוד של יועצת הנקה. אנא כתבי היכן את מתגוררת על מנת שנוכל להפנות אותך ליועצת הנקה מוסמכת או למרכז הנקה על מנת לפתור את הבעיה. אמא של טל

1טלטלים

New member
O.K

מצרפת לך פרטים : קודם כל יש לך מרכז הנקה(מרכז משפחתי שכונתי בשיכון דן),מנהלת אותו יועצת הנקה מוסמכת אליין שיין(מ.מ.ש 03-6472411 ,בית :03-6439721 ), * דוריס ספרר, 7394537- 03, ביקורי בית באיזור המרכז. משכירה משאבות "לקטינה". [email protected] * ג`ולי שור, 2540982- 052, ביקורי בית בגוש דן בימי ו` וכן נמצאת בימי ג` מ-9 עד 15 בקליניקה ברחוב באזל 46. ייעוץ הנקה, התנסות והתאמה אישית של משאבות במחיר סמלי, מכירת חזיות הנקה. 350 ש"ח לפגישה כולל מעקב המשך. [email protected] ///סניף דיאדה בת"א -03-5244484 ,ג'יולי שור מנהלת מועדון הנקה בדיאדה. שוב,אנני יועצת הנקה מוסמכת(עדיין),לכן חשוב לי שנהיה בטוחים בכל מקרה. תעדכני מאוד חשוב לי לדעת איך הסתדרת ומה הבעיה, אמא של טל

למעלה