טיפ...איכ עושימ סידור
ים בבנק

Mוניk

New member
חמודית!!!!!

זוזי מה את נדחפת? או,,טוב שבאת עכשיו הוא ירד.... ממני קצת להלהלהלה פוס
סגנית ראשונה של ניקו

מוניקי !!!!!!!!

ני.......... ני... רק 'צצתי שבעת לך
בעצם...... לא'צה לזוז
או בעצם ..........
זזה אחרת לא תהיי בבנק ביום שני
שבת קסומה עם חיבוק ענק

Mוניk

New member
טוב תקשיב לי....

א_אסור לנשקותי ב_אני מזמן עברתי את אמצע הדרך. ג_תעשה מהרשיון שלך טיירה. ועכשיו תלכ תעשה אמבטית קרח זה מעביר את הג'ננות שגורמות לך ל...... פנטוZימ קשים אללליייי מZה פו? אופו גיבירית המינהילית אפ'חד לו שומר עלי כאן? יו,, אני צריכה סיגריות ובנ-חמו הגמד סגר ת'מכולת דוני מאמי,,אולי תקפוצ לעבד, תקנה לי סיגריות?? חחחחחחההה הלפ מי נאו בהול

../images/Emo12.gifעבד עלק חחחחחח

קודם כל קוראים לו יאסר ,ומהמרפסת שלי אני רואה את הגמד עוד מסדר את הירקות בחוץ חחחחחחחחחחחחחח חוצ מזה הבטחת לי שאת מפסיקה לעשן
דרך אגב מוניק מישהי כתבה לי מקודם מואההההההה מה זה?חחחחחחחחחחח עלק מואהההההההההההה ,כאילו חסר אייקונים של נשיקות כותבת לי מואהההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוניק קניתי מקלדת ולא שמתי לב שיש אותיות ברוסית שטוטחויההההההההה שטוטחויהההההההההההה מוניק?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוניקלהההההההההההה

אממממממממ הנה אני כאן שומרת עליך כל הזמן!!! ולגבי הבנק טוב עשית מה שעשית! גם אני לא עומדת אפ'עם וממתינה מה פתאום?! אין דבר כזה! לפני שנים רבות רבות מאד הגעתי פתחתי את הפה יישרתי משוש וכנף וכל הבנק השתתק לו לכמה רגעים ומאז ועד היום אני מגיעה, מייד יש סדר כמו מסדר חיילים כולם קופצים לדום ואיש לא נושם עד שאני עפה משם!
רק טוב!!!

renee

New member
אפיק ההשקעה האולטימטיבי

תגידו בנות, לא שמעתן על טלפון, אינטרנט, חורים בקיר??? פעם שכחתי את מספר הטלפון של הפקידה הלכתי לבנק נדחפתי בתור. אמרתי: "רק שאלה... רק שאלה..." הייתה להם ברירה? שאלתי אותה למספר הטלפון שלה. עמדתי בצד התקשרתי אליה וסידרתי את העניין.
בחיי סיפור אמיתי. לבעלי אני לא נותנת ללכת לבנק מאז שגיליתי מכתב שנשלח אליו מיועץ ההשקעות של הבנק. זה לשון המכתב בחשיפה ראשונה. "אדון נכבד, להלן המלצתי לגבי אפיק ההשקעה האולטימטיבי. עשה קעקוע של דולר על איבר המין שלך ותהנה מהיתרונות הגדולים של ההשקעה שלך: 1. תראה במו עיניך כיצד ההשקעה שלך גדלה. 2. אתה תהנה לגעת בכסף שלך. 3. לא יהיה לך איכפת אם אשתך תאכל את החסכונות. 4. רק אתה תחליט כיצד תגן על ההשקעה שלך. 5. רק אתה תחליט היכן להשקיע את כספך. תמיד לשירותך, יועץ ההשקעות שלך" תגידו אתם זה יעוץ זה??? דולר???? מי משחק היום עם דולרים???
יום טופ לכם!

יודע ש...

New member
מוניקית...

טוב שהראת להם בבנק מי החזק... אני עושה את הרוב בטלפון או עם אישה אחת שהיא המטפלת האישית שלי... ממליץ בחום...

Mוניk

New member
נו.. גמ בטלפון למדתי לעשו...ת

ונייט אינ לי מטפל/ת אני עכשיו מטפלת בכולמ כולל טיפולי אימה למהנל הבנק אולי תמליצ עלי לאיזה מטפל אישי
אופס

Mוניk

New member
חחח יה סוטה רנה, עממה

אני יכולה לבדוק ולגיד לך האם הדולר אמיתי או מZוייפ
אופס... וחוצ מזה אני לא סומכת על הנט ובכלל אני מאוד נהנת מZה שמנהל הבנק וסגנו הגמד המכוער כל-ככ חרדים מפני חחחחחחחחחח שלא נדבר על הפקידות. טי ניי ניי ניי

למעלה