טיפ או עצה מנמלה חרוצה..(-:

טיפ או עצה מנמלה חרוצה..(-:



עושים על האש??? אני מייד מגיעה עם חצילים.. קולה אותם על הגחלים. מקלפת, מועכת ומחלקת בשקיות או בקופסאות קטנות של סלטים כמו שיש בסופר. בכל שקית/קופסא כמות שמספיקה לארוחה אחת שלנו. ו....מקפיאה.. כן, כן...מקפיאה זה לא מאבד את הטעם. לפני הארוחה , מפשירה ומתבלת.. מוסיפה מיונז, שום, מלח, פלפל שחור ולימון והרי סלט חצילים...שיגעוןןןןןן..(-: אני קולה גם גמבות ופלפלים חריפים ידוע..אותי אף פעם לא מפתיעים..
 

דספרדו

New member
תגידי



שיטטט מה ? ?? בכל פעם שאעשה על האש, את תופיעי עם החצילים שלך??????????? חההההה
 
למעלה