רקדנית הרוח..
New member
טיפ או עצה מנמלה חרוצה..(-:
עושים על האש??? אני מייד מגיעה עם חצילים.. קולה אותם על הגחלים. מקלפת, מועכת ומחלקת בשקיות או בקופסאות קטנות של סלטים כמו שיש בסופר. בכל שקית/קופסא כמות שמספיקה לארוחה אחת שלנו. ו....מקפיאה.. כן, כן...מקפיאה זה לא מאבד את הטעם. לפני הארוחה , מפשירה ומתבלת.. מוסיפה מיונז, שום, מלח, פלפל שחור ולימון והרי סלט חצילים...שיגעוןןןןןן..(-: אני קולה גם גמבות ופלפלים חריפים ידוע..אותי אף פעם לא מפתיעים..
עושים על האש??? אני מייד מגיעה עם חצילים.. קולה אותם על הגחלים. מקלפת, מועכת ומחלקת בשקיות או בקופסאות קטנות של סלטים כמו שיש בסופר. בכל שקית/קופסא כמות שמספיקה לארוחה אחת שלנו. ו....מקפיאה.. כן, כן...מקפיאה זה לא מאבד את הטעם. לפני הארוחה , מפשירה ומתבלת.. מוסיפה מיונז, שום, מלח, פלפל שחור ולימון והרי סלט חצילים...שיגעוןןןןןן..(-: אני קולה גם גמבות ופלפלים חריפים ידוע..אותי אף פעם לא מפתיעים..