טיפת עזרה?

טיפת עזרה?../images/Emo9.gif

טוב אז ככה, אני רוצה לעשות לחבריקו שלי איזה הפתעה קטנה. משהו שקשור לסקס כמובן, אבל לא מדובר על איזה משו גדול <ארוחה רומנטית+נרות+פיקניק+בלה בלה בלה> אני מתכוונת לסתם איזה משהו קטן כזה שאני יכולה לעשות לו <אולי איזה משו מעניין למשחק מקדים, או לסקס, משהו חדש, הצעות?> או להביא לו איזה משו מדליק.. סתם בא לי לחרמן אותו ברמות ולהפתיע אותו עם משהו בקטנה... אני יודעת שזה לא הכי ברור, אבל אני אתן לכם סתם דוגמאות. נגיד...פעם באתי לחבר שלי לשעבר בחורף במעיל שחור ארוך ומתחת לא לבשתי כלום הוא אסף אותי ולא ידע כלום עד שהגענו הביתה, הוא נטרף מזה לגמרי. פעם אחרת באתי אליו בלי תחתונים עם חצאית ארוכה, הבאתי לו סתם ככה קופון סקס וכאלה... אממ מובן בערך? אני לא יכולה ליישם תעניין של המעיל כי חם כבר, חצאית בלי תחתונים, לאדעת. מה חשבתי לעצמי? זה מדליק בכלל מבחינתכם? וקופון סקס, אפשרות. אבל אני רוצה לשמוע הצעות מהמומחים פה

Anywere is

New member
בייבי דול מגניב..

כשהסתובבתי לפני חודשיים בקניון..ממש רציתי בייבי דול אדום עם התחרה יפה ומחשוף..אבל זה עלה ממש הרבה..אז תפרתי אחד כזה במדויק :) את יכולה לקנות אזיקים מפרווה..קופסאת קונדומים? לעשות אמבטית קצף? ריחנית? עם ורדים? ..ואי יש לי רעיונות דפוקים..סליחה :(

גברת נכבדת, אם עוד פעם אחת תתנצלי

אני באה ומכסחת אותך
. ראי הוזהרת..
כל עצה מתקבלת בברכה

orsher

New member
טוב, אז ככה,

להוסיף חברה!!!!!!
ואם זה לא מתאים לך, אז ככה, 1. סרט כחול שראית מבעוד מועד והגברת שבו עושה לגבר דברים שאת רוצה לעשות לו. 2. לבוא אליו עם פקק תחת (זה מין וברטור קבוע ששמים בתחת. לא ראית דבר כזה בלייב אז אין לי עוד מה להגיד לך על זה) 3. לבוא אליו עם וברטור בכוס 4. לרדת לו תוך כדי שהוא נוהג. 5. לשתות לו את הזרע בדרכים יצירתיות. זהו בינתיים

daniella1980

New member
ניסית פעם ללכת

עם פקק תקוע בתחת? או עם ויברטור תקוע בכוס? ולרדת תוך כדי שהוא נוהג זה לסכן את כל הסביבה שלו רק בשביל איזה גימיק מטופש. בקיצור העיצות שלך שוות לפקק בתחת.

orsher

New member
חמודה את לא חייבת. תעשי רק מה שאת

אוהבת לעשות. לא, לא הלכתי עם פקק בתחת. אני לא אוהב (או לפחות לא נסיתי) שחודרים אלי בתחת. יש בנות (ובנים) שאוהבים. אגב, את ניסית ללכת עם פקק בתחת? אם לא (וזאת ההנחה שלי) לפי מה את שוללת את זה? לגבי הויברטור בכוס, אין לי. אבל שמעתי על בנות שאוהבות ללכת עם דבר כזה, קטן בכוס. הן אמרו שהן מרוגשות מינית כל היום. ירדו לי בנהיגה. האטתי. זה לא גימיק. אותי בזמנו זה הדליק מאוד וגם אותה

daniella1980

New member
מדליק מדליק אבל אנשים

לא צריכים לשלם בחיים שלהם על זה. נהג שיורדים לו הוא נהג עם ריכוז נמוך מאוד, ולא משנה שהאטת, עדיין אם ילד קטן היה חוצה את הכביש ולא היית שם לב, הוא היה מת, רק בשביל העונג המיני שלך. יש דברים שאין עליהם ויכוח, נראה לי שזה אחד מהם - להיות על הכביש זה לא בדיחה, ואחוז האנשים שמתים בשנה על הכביש הוא הגבוה ביותר מכל צורת מוות אחרת.

מסכימה חלקית

אם הם יורדים מהכביש או במקום נידח אז זה לא מסכן אפאחד <וחוצמזה הרעיון של הבאט פלאג והויברטור היה דווקא נחמד:)>

orsher

New member
ממממ

לגבי הכביש, זה היה בכביש מהיר, נסעתי במסלול הימני בכביש ישר במהירות של 75-80. בשכונות עם ילדים זה בהחלט משהו אחר מה גם שאי אפשר לעשות את זה כי רואים. לגבי דרכים יצירתיות, אז בעולם הפורנו נותנים שלל דוגמאות. מ לשפוך את זה לכוס, דרך לגמור למשפך ועד לקערת קורנפלקס (יענו במקום החלב) מתבוננת, אהבתי שאהבת את הבאט פלאג והמיני ויברטור. my kind of girl

daniella1980

New member
80 קמ"ש זה לאט?

בכביש המהיר? זה בכלל לא העלתי על דעתי שתעשה. ג'יזס מה אתה חושב שאתה בנאדם ביוני? אני יכולה להעלות על דעתי אלפי תסריטים שהיו יכולים להגמר בתאונה קטלנית בנתיב ימני בכביש מהיר ב"זחילה" כזו, כשאתה נוהג בעודך עסוק בחרמנות ומציצות. ילדותי וחסר אחריות.

למעלה