טיפת חלב נמאס

SHLOMIT 27

New member
טיפת חלב נמאס

היום בילינו בטיפת חלב ומה נאמר לנו שם שצריך לתת תוספת אבל למה שאלתי ולא היתה תשובה מספיק מספקת הוא עולה כ 150 גר' בשבוע יש לציין הן 4 וצי כמעט חודשים אז מה רוצים מאיתנו תגידו לי מה עושים אני באמת לא יודעת לא בא לי לתת תוספת כי ברגע שנתחיל עם זה זה הסוף להנקה

AUR1

New member
באמת אני לא מבינה מה זה הבורות

הזאת שחוגגת בטיפת חלב!!!??? אל תתני שום תוספת. עליה מאוד יפה במשקל בשביל 4.5 חודשים. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים אני בכלל לא מקשיבה להם. ממש מרגיז לשמוע את זה כל פעם בלי שום סיבה
תעשי מה שנראה לך לעשות ואל תפסיקי להניק!!!

sagitlaleche

New member
תוספות ../images/Emo20.gif

שלומית יקרה, אם אני לא טועה בפענוח גילו (לא היה כתוב ברור) אז הוא בן 4.5 חודשים (נכון?). אם כך, תינוקות בגיל זה כבר לא עולים הרבה כמו בחודשים הראשונים (לפחות 150 גר' בשבוע), אלא פחות. זה קצב העליה הנורמאלי של תינוק יונק. בהתחלה הרבה, ולאחר מכן מעט יותר, לעתים בגלל התפתחות מוטורית כמו התהפכות, זחילה, אולי אפילו צמיחת שיניים שמפריעה להם. האם תוכלי לתת פרטים נוספים על משקלו. משקל לידה, משקל שחרור מבית חולים, עליה במשקל עד עכשיו? משקל נוכחי?

SHLOMIT 27

New member
בהמשך לשגית

אז ככה משקל לידה 2900 משקל שחרור 2855 אחרי 3שבועות 3800 אחרי שבועים 4475 היום 11.5.04 6570 בגיל כמעט 4 וחצי חודשים מה דעתך בנושא התחיל להתהפך השבוע וכל החום יורק וידים בפה גם אחריי ארוחה כנראה מכין שיניים

sagitlaleche

New member
משקלים ../images/Emo20.gif

נשמע מצויין! תראי איזה יופי, עלה ק"ג 1 ב 3 שבועות מהלידה! נפלא! ואחר כך יותר מ 600 גר' בשבועיים. המשקל יחסית למשקל הלידה (כלומר, הנמוך יותר - 2855 גר') מצויין! הנה התשובה לעליה המתונה יותר במשקל. ההתהפכויות והוצאת השיניים!

ponchi

New member
באמת נמאס!

מעטות הן אחיות טיפת חלב שאכן מבינות בהנקה. רובן (בלי להכליל) רכשו את הידע שלהן די מזמן, ולא בדיוק מתעדכנות... אל תתני לזה לערער לך את הבטחון. כמו ששגית כתבה, את יכולה להיות רגועה לגמרי.

NoGaE

New member
תקשיבי לאינטאיציה שלך

גם הקטנה שלי נולדה פצפונת ועלתה [ועדיין] לאט לאט, אבל כל הזמן במגמת עליה, מאחר והיא לא עלתה "כנדרש" נתבקשתי [וזאת בלשון המעטה] לתת לה תוסף מזון [מטרנה] מאחר והיא לא עולה די במשקל וזה עלול "לפגוע בהתפתחות". עשיתי זאת בניגוד לאינואיציה שלי וזה עלה לי לילה במיון בשל רגישות למטרנה חלבית. מאז ועד היום [ עוד מעט חודשים חודשים] אני רק מניקה, הילדה עולה יפה במשקל, ערנית ושלווה. אל תתיאשי ואל תוותרי אם את באמת רוצה להניק, זה לא קל לפעמים אבל זו חוויה שאין לה תחליף.

למעלה