טיפשה שכמותי.....

yulki

New member
טיפשה שכמותי.....

שלחתי את ההודעה הראשונה בלי להגיד כלום על הפרק ועל הכל....אז ככה- בתור פרק סיום עונה זה היה פרק מ-א-ו-ד גרוע ובתור הפרק שהורג את פרו הוא היה פרק הרבה הרבה הרבה יותר גרוע...!!!! אני בין אלה שחושבים שכל הסידרה הייתה בנויה סביב פרו (הסימבוליה הכי מופשטת שמדגימה את זה בצורה הכי שטחית היא שבתמונות היא תמיד אבל תמיד באמצע) ובגלל זה אני חושבת שמגיע לה למות בצורה יותר מרכזית ובדרך הרבה יותר חשובה... כאילו??? לעוף מהחלון ועוד על ידי שד שהוא בכלל לא חשוב והוא סתם שולי?!?! אני חושבת שלפרו מגיע לפחות לההרג על ידי המקור הטעות הראשונה שלהם הייתה שהם הכניסו את החשיפה יחד עם המוות של פרו וככה המוות שלה היה צדדי וממוקם בסוף כזה בתור אירוע "קטן".. ו- הלווו!!!!!! זה לא שאיזו מכשפה מתה....זה פרו!!!!!!! כשאנדי מת הם עשו מזה עניין יותר גדול....בעצם, אפילו כשפיבי זרקה את קול הם עשו עניין יותר גדול....!!!! עכשיו אני מעוצבנת...ררררר
אז ביי לבנתיים!! גל
I am light I am one too strong to fight Return to dark where shadows dwell You cannot have this Halliwell Go away and leave my sight And take with you this endless night

As I Am

New member
אר... שלום? ../images/Emo103.gif

אנשים! תשרשרו! היו כאן איזה 20 הודעות שונות על אותו פרק, לשרשר לשרשר לשרשר! ***עד לכאן לחלק המנהלתי של ההודעה*** אז דבר ראשון - זה לא היה פרק פרידה מפרו. רק בעונה הרביעית מגלים שהיא מתה. ולמה יוצרנו החכמים עשו זאת? כי הם חשבו שאולי דוהרטי איכשהו תתחרט ותחזור וככה הם יוכלו להמשיך מנקודה שבה לא מאוחר מידי... נראה לי ככה לפחות
נשמע הגיוני, לא? דבר שני - אני אישית חושבת שזה היה פרק גדול. ממש ממש נפלא. ראיתי הרבה גרועים ממנו והרבה טובים ממנו אבל זה היה פרק נפלא לסיים איתו את העונה. משאיר המון טעם של עוד! לין

yulki

New member
למה ה-אר...? אנחנו לא פיראטים...

סתם סתם.......
אני חושבת שהפרק לא השאיר טעם של עוד.......זה פשוט היה איזה טריק כזה כמו שתמיד עושים בפרקי סוף עונה..... שפשוט חותכים באמצע.... איזה פרקים יותר גרועים ראית? אני לא אומרת שזה הפרק הכי גרוע בעולם אני פשוט חושבת שלא עשו עם פרו צדק....ואפרופרו (הבנתם? אפרופו+פרו....הומור טיפשי....) מה את חושבת על הסידרה בלעדיה? שלכם גל

Ophel McNeil

New member
למה אתם אוהבים לעשות לי את החיים

קשים כל כך? קודם כל, בקשר לפרק, הוא היה -מ-ע-ול-ה-, דבר שני- שאקס? שד פשוט?? הוא מתנקש אישי של המקור!! (שאני היחידה שחשבתי שנראה גרוע? הוא נראה כאילו אחי הקטן החליט להתחפש למישהו ממלחמת הכוכבים...). ומה גם רצית שיהיה? 45 דקות של פרו גוססת? זה כל היופי, שרואים סוף סוף למה אסור למכשפות להיחשף (לתשומת ליבה של מיכל, גררר...), ואיך הכל הסתבך (פיבי נשארת למטה, המקור בוגד במילה שלו, פייפר ופרו פצועות). לדעתי זה כל כך הרבה יותר טוב מאשר שיאכילו אותנו הכל בכפית, כמו שלין אמרה- השאיר טעם של עוד. דבר שני, מה שיפה אצל הסדרה הזאת, זה שאם תשים לב, היא בנויה סביב שלושה. אפילו שזה נראה כאילו עונה כלשהי מתמקדת במישהו מסוים במיוחד (העונה הראשונה- אנדי ופרו, העונה השניה והשלישית- פייפר וליאו, העונה השלישית והרביעית- קול ופיבי), אתה פתאום קולט שזה לא נכון, וכל כך הרבה פרקים עסקו גם באחיות האחרות, זה מה שאני מאוד אוהבת בסדרה. וגם אני לחלוטין לא יודעת איך הגעת למסקנה שפרו תמיד באמצע בתמונות, זה ממש לא נכון.

yulki

New member
הכל טוב ויפה.....

טעית רק במשהו אחד------ אני בת!!

למעלה