טיפים

ShimiHi

New member
טיפים

שלום לכולם! אני שומר על בית של חברים שטסו לחו"ל, בנוסף אני שומר על כלבה חמודה בשם שאסי, היא לברדור מעורבת קצת, היא חמודה!!!! אף פעם לא היה לי כלב משלי, למרות שבזמן האחרון הייתי קרוב לדי הרבה כלבים ואני מסתדר איתם מצויין!! אם למישהו יש טיפים בשבילי, כל מיני דברים קטנים שכדאי לדעת. אני יורד איתה למטה לגינה 3 פעמים ביום ולפעמים 4 למשך 10-15 דקות, זה קצת מדי? אם כן אני אשמח לחוות דעת. היא גם חולת לב ואני נותן לה חצי כדור בבוקר ובערב.
 

ניל´´י

New member
אין לי לברדור...

אתה נוהג נכון אלא שאל תרד איתה בשעות החמות של הצהריים לשמש, היא חולת לב ורצוי לשמור עליה שבעות הללו, אם אתה חייב לצאת איתה בשעות החמות צא רק למקומות מוצלים. מקוה שתהנו יחד ואולי הדבר יגרום לכך שתאמץ במהרה כלב הביתה.
 

lilithmm

New member
נראה שאתה מטפל טוב

תן לה גם בבית תשומת לב למסכנה....בטח מתגעגעת למשפחה שלה
 

כ כ

New member
הטיולים זה עניין של הרגל

השאלה מה הבעלים שלה הרגילו אותה בנוסף כפי שניל"י ציינה אנחנו בתקופה חמה ולכן לא בטוח שכדאי לצאת איתה בצהריים אלא לקראת שעות הערב הטיול הוא לא רק לשם עשיית צרכים אלא גם לצרכי איוורו וחילוץ עצמות ככה שאני לא יודע עד כמה הגינה שלהם גדולה מספיק אבל שוב זו שאלה של הרגל
 
למעלה