טיפים

fritzi21

New member
טיפים

בשבוע הבא אני מגיעה לראיון לתפקיד סלקטורית ברשות שדות התעופה אשמח לקבל טיפים מכל בעלי הנסיון בתפקיד... ידוע לי מהו אופי הראיון בכלליות אך אשמח לדעת עוד. תודה:)

spider P I G

New member
אני מניחה שאת מדברת על ראיון מסכם..

אחרי המבחנים הפסיכוטכניים והמיון הראשוני. אז ככה.. קודם כל- תגיעי מוקדם. למה? כי עד שתמצאי את המשרד יקח לך הרבה זמן. עצה קטנה- אם תשאלי את העובדים איך מגיעים למקום של הראיונות [מה שאני עשיתי..] אף אחד לא ידע להסביר לך. תשאלי איך מגיעים למשרד כוח אדם- כולם יודעים את זה. המשרד של הראיונות נמצא באותו בלוק של משרדים מאד קרוב. עכשיו בקשר לראיון עצמו- תהיי טבעית ונינוחה- ישאלו אותך על כל מיני דברים שעלו בראיונות קודמים והם לא כל כך חיוביים [נניח אותי שאלו למה העיפו אותי מקורס קצינים ודברים כאלה..] ופשוט תעני בבטחון עצמי- אף אחד לא מושלם לכולנו יש פאקים. תני להם לשמוע מה שהם רוצים ויהיה טוב.. אני מציעה לך לקרוא עיתון בדרך לשם ולדעת מה קורה פחות או יותר במדינה בימים אלה. אותי לא כל כך שאלו ידע כללי מעבר לזה, ואני גם מניחה שאםם הגעת לראיון המסכם אז יש לך אחד כזה משלך. ועוד משהו קטן- שמעתי מהרבה אנשים ששואלים אותם על הרחוב שהם גרים בו. נניח את גרה ברחוב הרברט סמואל- ישאלו אותך מי זה. אז שווה לעשות מחקרון קטנטן ובסיסי על האדם שעל שמו קרוי הרחוב שלך, או לחילופין התיכון שלך. זה הכל שיהיה בהצלחה :) תעדכני מה היה.

למעלה