טיפים למתחיל

king iverson

New member
טיפים למתחיל

אני מתחיל במשחק והתחלתי שחק עם הקבוצה ברצלונה.. על פניו אין יותר מדיי שינויים לעשות בסגל ורציתי לדעת איך אני משפר את הקבוצה בכל זאת?

Benn Is Kane

New member
מעיף את סביולה/גודיונסן...

ומביא חלוץ אמיתי. מביא גם שוער אמיתי, לא את ואלדז הבינוני+ או ג'ורקרה החלש. שוער טוב: אוסטרי, שוער אינדפניינטה. חלוצים (מחליפים) טובים: פרד, הלדר פושטיגה, קלאס-יאן הונטלאר.

גודיונסן היה אצלי מצויין

גם סביולה, ואני לא רואה סיבה להחליף את גודיונסן, הוא יכול לשחק בכמה מקומות במגרש והוא מאוד מועיל כשחקן ספסל.

אין מה לשפר

אני תחילת העונה מכרתי את סלביניו ואזקרו ולא קניתי כלום, רק בינואר הוספתי את קאלו של צלסי כי הוא היה למכירה והוא נכנס לרוטציה שלי והיה ממש טוב |צמד במשחק הבכורה שלו כשחקן כנף|, אבל בעונה הבאה הוא יהיה המחליף של ג'ולי, כי אין לי מקום לשניהם. קיצור החוליות החלשות בבארסה הם המגן השמאלי, אם אתה רוצה מגן ימני יותר הגנתי- זה לטעמך, אם אתה רוצה להחליף את מוטה, לא כזה קריטי כי הוא במילא שחקן ספסל, ואם אתה רוצה להחליף את סביולה אז אתה יכול, אבל אני חושב שהוא מספיק טוב בשביל חלוץ שני.

king iverson

New member
העפתיי את סביולה למצ'סטר

בנתיים גודיונסן עדיף על אטו... בקישור אינייסטה, דקו, רונאלדיניו, מסי, ג'יולי ואדמילסון - לא מצאתי סיבה לשינוי. הגנה - פויול, זאמברוטה, ואן ברונכוסט וטוראם - לא מצאתי סיבה לשינוי. בשער הבאתי את דוידוביץ' לרזרבה... נגמר כבר מועד העברות ועברתי את המחזור הרשון עם ניצחון 2-1 על סביליה משערים של ג'יולי וגודיונסן.. רציתי לדעת אם פרט לשינויים בסגל יש עוד דקך לשפר את הקבוצה?

king iverson

New member
יש רוטציה בין הקשרים...

בדרך כלל מסי בחוץ ועולהה בסביבות דקה 60..

Benn Is Kane

New member
גם נכון...

צ'אבי יותר טוב מכולם. אדמילסון גרוע, ובקושי שיחק אצלי. כנ"ל מוטה. צ'אבי ודקו זה שילוב מעולה. צ'אבי הגנתי יותר ודקו התקפי יותר.

אדמילסון הגנתי יותר

ואצלי אדמילסון וצאבי בקישור, כשדקו יותר קדימה (כמו פליימקר) אדמילסון אחד המצטיינים אצלי, אני חושב שהוא עדיף בקישור מאשר בהגנה, הוא יותר טכני והוא לא הגנתי כמו מארק ופויול.

Benn Is Kane

New member
אני חושב...

שאם משחקים עם צ'אבי ודקו באותו הקוו, ובהנחיות של כל אחד מהם אומרים לצ'אבי להשאר אחורה ויותר לנהל את המשחק, עם "הולדס אפ בול", ואת דקו לשלוח קדימה, עם פוורד ראנס, ולשים את שייהם כפליימייקרים (צ'אבי ראשון, דקו שני), זה טוב מאוד. שנייהם מוסרים מעולים (18 ו-19, או משהו בסגנון), לשנייהם יכולת טובה להחזיק בכדור, ולשנייהם ראיית משחק מעולה. אדמילסון לעומתם, הוא קשר אחורי הגנתי יותר, ואני חושב שאם אתה משחק עם מארקז ופויול, ואומר למארקז לעשות קצת closing down וקצת לעלות למעלה, אז הוא בעצם עושה את התפקיד שלו, וגם את של אדמילסון, כשצריך. אבל תראה, זה משתנה בין אחד לאחד, בעיקר מאחר ואני מאמין שאתה משחק עם חלוץ אחד בודד, ואני משחק עם 2 חלוצים במערך של בארסה, דבר ה"גוזל" ממני שחקן באמצע השדה.

Benn Is Kane

New member
מארקז כ"כ יותר טוב מתוראם....

ואני מעדיף לשחק עם זאמברוטה בשמאל ובלטי בימין, בגלל שג'יו פשוט נוראי, ועשה לי המון חורים בהגנה. אני מציע לך גם לשחק עם מארקז במקום תוראם, כמו שכתבתי למעלה. ואטו תותח... לא יודע למה הוא לא טוב אצלך. כנ"ל מסי. אני לא מוצא סיבה לשחק איתו כמחליף, כשג'ולי כ"כ לא יציב (אצלי לפחות, הוא נותן משחק את של ציון 8, ואז 4 משחקים ציונים 5-6), ומסי כ"כ טוב ומהיר. תנסה לבדוק כל מיני קומבינציות בהרכב. תנסה אפילו לשחק עם מסי כקשר התקפי מרכזי אולי, וכפליימייקר. אצלי הוא עשה עבודה מעולה כמספר משחקים שהוא שיחק בעמדה ההיא (כשחלק מהקשרים שלי נפצעו והוא היה ברירת מחדל, שהתבררה כברירת מחדל לא רעה בכלל
).

TomZiZi

New member
מביא את אגוארו במקום גודיונסן

תנסה בפחות מ20 מיליון (לא יודע כמה המחיר מינימום שלו בהתחלה)

למעלה