טיפים למתחילה :)

s m a d j

New member
טיפים למתחילה :)

היי אני כרגע מנסה לבנות לי אתר תדמיתי דרך האתר wix לאחר קריאה מרובה והבנה שהאתר לא מותאם לעברית רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי שאוכל לפנות לקהל הישראלי (אין לי יידע ב HTML לצערי או בכל תוכנה אחרת) אשמח לקבל הצעות ,המלצות וסדר גודל של מחירים (בפרטי אם אפשר) תודה סמדר

אופיר @

New member
כמה טיפים../images/Emo132.gif

ראשית כדאי לדעת מראש: מי קהל היעד של האתר מה מטרת האתר (להציג מוצרים, שרות מסוים, הנעה לפעולת מכירה וכ"ו ) מה שפת האתר מה יכיל האתר מבחינת קטגוריות מה תכיל כל קטגוריה (טקסט ,תמונות ,וידאו, מודולים נוספים). אני מניח שהסיבה שבחרת לעבוד עם מערכת מוכנה וקלה היא פונקציה של עלות אך חשוב לדעת שאתר לא נועד רק כדי להיות אתר אלא יש לו מטרות מסויימות. כדי לקדם אתר בגוגל ובעיקר אתר פלאש ונצרף את הידע המועט שיש לך בתחום, צריך לקחת בחשבון שמדובר על תהליך שהוא בעיקרון "שחייה נגד הזרם" כיוון שזו לא הפלטפורמה המומלצת לקידום אתר (למרות שזה לא בלתי אפשרי). לאחר שתעני לעצמך על השאלות, יהיה לך קל יותר להחליט מה סדר העדיפות. בהצלחה אופיר

s m a d j

New member
היי אופיר

כמו שציינת הבחירה שלי בפלטפורמה הנ"ל היא בגלל נושא של עלות וסדרי עדיפויות. כיוון שהנני עסק מתחיל וברצוני להגדיל את תיק הלקוחות שלי, אני מעדיפה להתמודד עם בניית האתר בכוחות עצמי ולתת יותר במה לנושא הקידום (ראיתי לא מעט אתרים יפים שפשוט הולכים לאיבוד בגלל חוסר חשיפה) לגבי הסעיפים שציינת למעלה : עשיתי כבר שיעורי בית ( האתר דיי בשלביו האחרונים אפשר לומר) לכן פניתי לפורום הנ"ל כדי לדעת מה השלב הבא מבחינתי לאחר בניית האתר למי לפנות ,סדרי גודל של מחירים והמלצות.

אופיר @

New member
אוקיי, בואי נמשיך

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, אתר נועד לחשיפה ואם הוא אינו בנוי למהדרין מבחינת התאמה למנועי החיפוש, תמצאי את עצמך משקיעה במאות אחוזים יותר על מנת לקדם אותו בתוצאות האורגניות כיוון שהמשאבים הנדרשים כדי לקדם אתר מבוסס פלאש שמנועי החיפוש מתקשים לעכל אותו (אל אף התקדמות מסויימת בנושא זה) הם גדולים מאוד. יש מספר טעויות נפוצות בנושא קידום האתרים שהם הטעויות היקרות ביותר, אחד מהם הוא בניית אתר בפלטפורמה שאינה מותאמת באופן מקסימלי למנועי החיפוש. אם תרצי לקדם אותו בתוצאות האורגניות , העלות הזולה של בניית האתר תהיה בטלה בשישים לעומת ההשקעה שתידרש כדי לקדם אותו ולכן רצוי לראות את כל התמונה ולחשוב גם על המחר. אופיר

s m a d j

New member
בלבלת אותי לגמרי...

אז לפי מה שהבנתי , לצרכים שלי (בניית אתר תדמיתי בנושא צילום אירועים) אני מבזבזת את זמני בבניית האתר דרכם ? אז מה עושה עסק מתחיל שאין לו משאבים להשקיע 10K בכל הנושא ? (אין לי מושג בעלויות אני רק משערת שזה הכיוון ,לכן פניתי לפורום)

אופיר @

New member
צריך להפריד בין 2 דברים

בניית אתר במחיר שמתאים לך יכול להיות מצוין ולתת לך את הפתרון כאתר מוכן אבל מפה ועד קידום האתר בגוגל הדרך ארוכה. מכיוון שאת כבר מתכננת את קידום האתר מראש (וטוב שכך) ,צריך לקחת את כל האפשרויות בחשבון. יש ??

danielee

New member
צודק..בנוסף

במידה וההחלטה שלך תהיה ללכת על הזול ביותר כשעוד שנתיים העסק שלך יגדל ואז פיספסת שנתיים של קידום מאוד חשובות. לגלות בעוד שנתיים שתצטרכי לשלם את אותו הסכום שהיית אמורה לשלם עכשיו אחרי ההוצאות שהיו לך על המערכת המוכנה זה ירגיש דפוק. קחי לך תקציב לכי לבונה אתרים תקבלי מספר הצעות מחיר ולכי על מה שהכי נראה לך תני דגש על סמנטיות, עיצוב ואם תרצי גם מערכת תוכן לכי על זה למרות שזה יקפיץ לך את המחיר אולי אפילו פי 2 וזה לגיטימי לגמרי. אז אל תופתעי. שיהיה בהצלחה.

למעלה