טיפים למשחק

rotemoz

New member
טיפים למשחק

אנשים בואו נתחיל לעשות ספר חוקים של הטיפים הכי טובים שיש לכם לגבי המשחק. כל אחד שירשום: 1. מה הטקטיקה הכי טובה. 2. מה סוג ההרכב שלו. 3. מי השחקן מפתח שלו. 4. משהו שחשוב לדעת...

goliver007

New member
רעיון טוב מאוד..

כשאני אסיים את העבודה יש מצב שאני אכתוב (חדש במשחק) אז לא להרביץ לי :)

goliver007

New member
אז ככה

אני סוכן בחברת אליישר פיליפ מוריס ונגמר לי המצבר, ואני אסיים מאוחר היום בגלל זה. זאת הכוונה.

sok777

New member
רעיון יפה.

1. הטקטיקה שאני משתמש בה הכי הרבה היא 4 הגנה, 2 קשרים מרכזיים באמצע, קשר התקפי באמצע, 2 קשרים התקפיים בצדדים וחלוץ מרכזי אחד. מין 4-5-1 אבל התקפי מאוד. 2. לא הבנתי :) 3. שחקן המפתח איפה? תלוי בקבוצה. כרגע אני עם ליברפול ואני חושב שזה צ'אבי אלונסו.

Ori1989

New member
טיפ למשחק

הטיפ היחידי שלי למשחק עד עתה הוא - רכשו את mauro zarate הוא משחק בליגה בקטאר..שחקן ענק..המחיר שלו 16 וחצי מיליון אירו..אבל אם תדרשו אתם תצליחו לקנות אותו ב-4.2 מיליון אירו..לאחר שקניתי אותו..השאלתי אותו ללאציו לשנה..ועכשיו אחרי שנה וחצי..המחיר שלו טיפס מ-4.2 מיליון אירו (מחיר הקנייה) ל-18ץ75 מיליון אירו + התעניינות מצד קבוצות כמו: ברצלונה, ארסנל וצ'לסי

rotemoz

New member
קבלו רשימה של שחקנים שעם קצת מזל יכולים

יכולים להיות תותחי על!! milos reljic - red star belgrad שחקן בן 17 בתחילת המשחק, אחד החלוצים שתוך שנה שנתיים מגיע לרמות הכי גדולות! יכול לפרק כל הגנה באירופה...שווה להשאיל אותו לשנה-שנתיים בהתחלה שיצבור ניסיון באירופה ואז כשהוא חוזר אליכם הוא ישגע כל הגנה. אפשר לקנות אותו בכלום כסף - 100K lucas galdino - flamengo בלם בן 16/17 בתחילת המשחק, אותו דווקא לא כדאי לקנות בהתחלה אלא לתת לו קצת להיות בפלמנגו אבל לשים עין שמישהו אחר לא יגנוב לכם אותו...אם יש לכם קבוצת נוער מפותחת שווה להביא אותו כבר בגיל צעיר והוא יהיה כישרון מבטיח. אני הבאתי אותו בגיל 19 ב-900K. denis kovba - krylja sovetov קשר דפנסיבי אולי מהטובים שאתם יכולים להביא לארץ!! שחקן בשיא הקריירה מבחינת הגיל, שעם אימונים נכונים יכול להיות שחקן מרכז שדה מצויין! 650K והוא שלכם... diego perotti - ארגנטינאי בן 19 שחקן התקפה - משחק הכי טוב מתחת לחלוץ, שליטה מעולה בכדור, ראיית משחק טובה, מסירה טובה וסיומת מול השער. כישרון גדול. אחרון חביב - abdus ibrahim קשר התקפי - גם כן מתחת לחלוץ, בן 16!! שתוך שלוש שנים יכול ללמד את מסי את בועטים מספרת... משחק בארה"ב בDC UNITED. אותו באמת אסור לפספס.. תהנו!

bigshow2006

New member
תשובה לסקר

1. טקטיקה של 4-4-2 התקפית 3. שחקן המפתח שלי: כרגע אני עם מכבי חיפה ושחקן המפתח שלי הוא רנאטו. בכל קבוצה שאני לוקח בד"כ שחקן המפתח שלי הוא הקשר הדפנסיבי

KfirWolfson

New member
תודה..

אני כבר בסוף 2009 ויהיה מעניין להסתכל על השחקנים האלו עכשיו

L i r a n 5

New member
אני

1. אני אוהב 4-4-2 יהלום [רגיל, בלי חצים]. 2. מה זה סוג הרכב? 3. בשיטת 4-4-2 יהלום, השחקן שיקבל כמעט בכל משחק את הציון הגבוה ביותר הוא הקשר האחורי, אבל אני חושב שההצלחה תלויה במגנים ובחלוצים. 4. אני חושב ששחקנים איטיים [ולא משנה אם שאר הנתונים הם 20 כולם] פשוט לא מתאימים לשיטת המשחק שלי. אם אני רואה שהמגן שלי נשאר איפהשהו בקו מחצית המגרש בזמן ששחקן היריבה נמצא כבר ברחבה, בא לי להתפוצץ. אם שולחים את הווינגר לריצה על קו ואני יודע שהוא לא יספיק להגיע לפני מגן היריבה - זה מתסכל נורא.

למעלה