טיפים ללקוחות

טיפים ללקוחות

אם הייתם יכולים לתת ללקוח של החברה/מקום בו אתם עובדים טיפים שיעזרו לו לקבל את השירות הטוב ביותר, מה הייתם מציעים מלבד להיות סבלניים ולא לצעוק על הנציגים? כמו שהיה בזמני במענה הקולי של החר"פ, שצויין שבשעות אחר הצהריים יש פחות עומס על המרפאות, ולי לפחות זה מאוד הקל על קביעת התורים והטיפול. אז מה אתם אומרים?

אצלי למשל-

היום דיבר איתי לקוח ששקל לפתוח קריאה בתשלום לטכנאי שיגיע אליו הבייתה. ייעצתי לו שיותר כדאי לו (וגם הרבה יותר זול, ומהיר) שייגש עם המדפסת שלו למעבדה כדי לתקן אותה, וככה הוא יחסוך מעצמו את ההמתנה לטכנאי, והתשלום על שעות העבודה+הנסיעות+חלקים שיהיה עליו לשלם במקרה של הגעת הטכנאי אליו, לעומת הנחת המוצר במעבדה שתצא הרבה יותר זולה (כי הוא לא צריך לשלם על הנסיעות וזמן העבודה של הטכנאי) ומהירה, מאחר והמדפסת תיקלט מייד ותיכנס לעבודה כבר באותו יום

a e q u i t a s

New member
נכון נכון נכון ../images/Emo3.gif

את חוזרת לימי הצבא בגללי
לא לשקר אני יודע ת'אמת
חחחחחחחח. בעניין
ים - אני חושב שלהבין שגם לנציג שירות לקוחות יש מגבלות בהתאם לתפקידו ולצעוק על מנהל סבבה, אבל על נציג שמימלא אין לו את היכולת להיות גמיש - לא טוב. בק'צר - לא לצעוק על נציג שירות לקוחות, אלא על המנהל או מישהו בכיר יותר.

lizush

New member
אצלנו...

יש גם אינטרנט וגם מענה קולי וככה בעיקרון לא צריכים להמתין לנציג... אבל זה לא משנה, כל מי שמתקשר אומר מאוד יפה ש"הוא מתקשר בגלל הקול הנעים של הנציגים"... מה גם שבשעות הערב יש פחות עומס, אבל זה תופס רק לגבי לבתי עסק שפחות עובדים בשעות כאלו ולא בלקוחות (חברת אשראי). כדי להיות סבלניים צריך אופי, לא נראה לי אפשר ללמד את זה..

יש הרבה דברים

אבל בנתיים אתן כמה:
שיהיה במענה הקולי בזמן שהם ממתינים - שיכינו את מספר הצרכן שלהם כי זה חשוב
לפעמים אני מתה להגיד ללקוחות שיהיו מעט יותר סבלניים ופחות עצבנים. סה"כ אני כן רוצה לעזור להם ואני בהחלט מבינה את הכעס שלהם. אבל אנחנו לא שקי חבטות. וחבל. שיחה שיכולה להגמר יפה מתחילה ונגמרת בכעס. אני כל כך עייפה שאני לא מסוגלת לחשוב על עוד דברים כרגע

את כל כך צודקת

לקוח שפונה באדיבות ובנחמדות לנציג שירות- נותן לנציג הרבה יותר מוטיבציה לעזור לו, ומוציא מהנציג הרבה יותר באופן טבעי. אצלנו בתמיכה זה במיוחד חשוב לעזרה בתחומים באיזור האפור הזה- שירות שהחברה לא מחויבת לתת אבל אם הנציג הוא נחמד ורוצה לעזור הוא עדיין יכול לתת עצה או לכוון לפיתרון הנכון או למישהו שיכול לתת פיתרון. לקוח שמתחיל שיחה בצורה לא נחמדה- רוב הסיכויים שלא יקבל עזרה כזו.

יש לי טיפ אחד

בפנייה למוקד התמיכה של חברת האינטרנט שלכם= תעשו הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם ותבדקו שכל הכבלים מחוברים. להערכתי פותר אולי 50% מהתקלות. יחסוך לכם את השיחה ואת הזמן שתקדישו לה.

למעלה