טיפים ליום אהבה... למי שעדין לא הלך לישון לפחות שידע מה לעשות בשנה הבאה מעוף
M maof New member 15/2/06 #1 טיפים ליום אהבה... למי שעדין לא הלך לישון לפחות שידע מה לעשות בשנה הבאה מעוף
D destiny36 New member 15/2/06 #2 ששששששששששששששש(שלא ישמעו) כשאישה רוצה עוד סיבוב זה אומר שהיא לא ממש סופקה בסיבוב הראשון חי שהולכת לישון כמו גבר
ששששששששששששששש(שלא ישמעו) כשאישה רוצה עוד סיבוב זה אומר שהיא לא ממש סופקה בסיבוב הראשון חי שהולכת לישון כמו גבר
D destiny36 New member 15/2/06 #4 ../images/Emo12.gif התאמה זה חשוב "כמו כפפה ליד" אומרים שאם שם יש סדר אז הכל בסדר (בכלל הבנים שלי גם סיפרו לי שאני נוחרת )
../images/Emo12.gif התאמה זה חשוב "כמו כפפה ליד" אומרים שאם שם יש סדר אז הכל בסדר (בכלל הבנים שלי גם סיפרו לי שאני נוחרת )
M maof New member 15/2/06 #8 יוווווווווו../images/Emo12.gif זה ממש מפחיד הפעם...כי חשבתי שזה מהנגריה מעוף
D destiny36 New member 15/2/06 #10 לאאאאאאאאאאאאא לא מהנגריה מהניאגרה טוב נו זה שהם אמרו לא אומר שזה נכון חחחחחחחחחחחחחחחח הולכת לבדוק..
לאאאאאאאאאאאאא לא מהנגריה מהניאגרה טוב נו זה שהם אמרו לא אומר שזה נכון חחחחחחחחחחחחחחחח הולכת לבדוק..
D destiny36 New member 15/2/06 #6 נראה לך? בשבילי לקרא ועוד בשעה כזאת זה באמת סיבוב אחד יותר מידי. מודה שקראתי קצת את ההתחלה. ומה שלא יהיה דעתי כתובה (למרות שלא מפורטט. קצת כללית). עיפות עשיתי מאתמול אהבה (חילקתי ועוד חילקתי..התעיפתי) |לילה קסום לכל האוהבים|
נראה לך? בשבילי לקרא ועוד בשעה כזאת זה באמת סיבוב אחד יותר מידי. מודה שקראתי קצת את ההתחלה. ומה שלא יהיה דעתי כתובה (למרות שלא מפורטט. קצת כללית). עיפות עשיתי מאתמול אהבה (חילקתי ועוד חילקתי..התעיפתי) |לילה קסום לכל האוהבים|
M maof New member 15/2/06 #12 חן...חן....גם לך מותקקקקקקק../images/Emo25.gif כמה שאני שמח לראות אותך בליל סגרירי זה מעוף