טיפים לטרי

bar671

New member
טיפים לטרי

אז כבר חמישה חודשים פרוד ובדרך לגרושים, איך חוזרים להכיר ?? יש מקומות מומלצים לבילוי לבני 38-40 באזור ת"א רצוי אקדמאיים. אשמח לקבל טיפים מגברים שהיו והינם בסרט

ערסlight

New member
הנה טיפ

עזוב אותך מאקדמאים. פעם וודי אלן אמר שאם אתה דו מיני זה מכפיל את הסיכוי שלך לדייט במוצ"ש.

bar671

New member
קניתי

או קי אז קניתי את הטיפ ואיפה כדאי להסתובב?? יש המלצות למקומות ספציפיים?

../images/Emo2.gif

הוצאת לי את המילים מהפה.

T i g e r R o n

New member
עזוב אותך מנשים...

אל תעשה את השטות הזאת לא תצא מזה ואין לך מושג לאיזה גוב טורפות אתה נכנס

cookie13

New member
תגיד...

מקומות בילוי לבני 38-40?? מה דעתך להרחיב טיפה את התווך בין הגילאים???
(שיט! שוב לא הכניסו אותי למועדון, ועכשיו אני יודעת גם למה...)

t o t a l

New member
התחרפנת?

שהוא יזהם את שעות הפנאי שלו שאיזו צעירה לא משכילה????? צ'ה צ'ה צ'ה

jane34

New member
אקדמאית בלי בגרות נחשב??????

מה אם אני בת 34? למה אין לי סכוי? אוףףףףףףףףףףףףףף תגדיל את פער הגילאים...... בבקשה........ אה דרך אגב אני אישה ולא גבר...... ואת הסרט כבר החזרתי לבלוק בסטר-ממליצה לך גם... וכן שכחתי אני בכלל מהשרון ולא מת"א......(אבל הארץ שלנו קטנטונת בכל מקרה....) אז בלי תרוצים ובלי ספורים!!!!!!

bar671

New member
אחלה תגובה

סוף סוף תגובה שמעוררת למחשבה וסקרנות.... הרחבתי את הגיל, החזרתי את הסרט,עברתי מקום ג"ג ואני מחפש אנאלפאבית שאוהבת לרקוד ולשתות בירה יש מתנדבות?

jane34

New member
בטח שיש .....

רק שהיא עדיין לא למדה לקרוא ולהבין שאותה אתה מחפש....... חוץ מזה שהיא אוהבת וודקה עם רד בול או סתם איזה וויסקי טוב..... והיא לא ממש אוהבת לרקוד (מה אכפת לך אבל? זה לא כזה נורא!) כי הרי מה שחשוב זה שהיא יודעת יופי לנענע ללטף וללחוש...... לחישה נעימה....

שאלה שמסקרנת אותי-איך מכירים גרוש?

נגיד שאני נשואה בנישואים דפוקים מהיסוד. אין לי אומץ בשלב זה לחשוב על פרידה.. אולי בהמשך. מסקרן אותי איך אני מכירה מישהו גרוש.. בדיסקרטיות המלאה אליה אני מחויבת? יש רעיונות?

T i g e r R o n

New member
נכנסים לפורום ג"ג../images/Emo140.gif

כותבים הודעה כזאת, הולכים להכין קפה פותחים את תיבת המסרים ומתחילים למיין מתכון מצויין לקבל המון פניות

למעלה