טיפים לחיפוש

• פותח הנושא DJ AL
  • פורסם בתאריך

DJ AL

New member
טיפים לחיפוש

חיפוש על בן אדם: 1)בזמן בדיקה של אדם חשוד צריך לעמוד במרחק סביר של מטר עד מטר וחצי ממנו על מנת למנוע מצב שהוא שולף משהו מטווח קרוב מידי.... 2)לבקש אוטומטית ת.ז או כל תעודה מזהה, במקרה שהחשוד מחליט לברוח יש תעודה שתזהה אותו.... 3)לפי החיפוש הפיזי החשוד יתבקש להוציא את כל חפציו מהכיסים כולל הכל.... 4)לפני שמתבצע החיפוש בתוך הכיסים וכו' יש להעביר את היד מעל הכיס לבדוק אם יש עוד משהו בפנים..... 5)אם יש כסף אז לתת לו להחזיק שלא יגיד שלקחת שוחד או גנבת לו כסף!! זה לגבי בן אדם........ עכשיו לגבי רכב: 1)נהג הרכב תמיד יהיה צמוד אליך כאשר השותף שלך מסתכל עליך ועליו..... 2)יש לבדוק כל מושב ומושב בדקדקנות!!! אם יש חתכים אז להכניס את היד לתוך החתכים בריפוד...מתחת למושב לראות בין המסילות... 3)דלתות,לתת דפיקה קלה לשמוע אם חלול קצת או יש משהו נוקשה יותר בפנים... 4)תא מטען,לבדוק בכל התאים הנסתרים שיש לשמנים והכלים השונים 5)תאי כפפות+תאי נהג,מגני שמש... 6)מתחת לרכב,זו דרך הסלקה חדשה!! לבדוק תמיד מה יש מתחת אם משהו מוצמד או משהו לא במקום

שירןן21

New member
רואים שיצאת חמשוש מהמלמ"ש..

יש כמה חיזוקים לתת בדף טיפים שכתבת.. אני אכתוב אחר"כ

DJ AL

New member
לא מלמ"ש ...ממש לא

אם יש לך עוד לעדכן זה יעזור לאנשים פה..... 5 שנים של התנדבות זה ניסיון מספיק...מה שנאמר פה נעשה בנוסף לעוד כמה דברים...אגב חג שמח מתוקה

שירןן21

New member
../images/Emo8.gif חג שמח ../images/Emo173.gif

חג ראשון שאני לא עובדת איזה כייף לי

גם עוד טיפ חשוב

שאתה ניגש לרכב- אל תשיען על החלון שם הנהג יכול להכניס אותך בכוח לרכב ולחטוף אותך- היה מקרה שכזה

אלעד 602

New member
אחלה טיפים...

ולא לשכוח שאם החשודים ברכב אז לפני שניגשים לבקש מהם לדומם את הרכב ולהוציא את המפתח מהסויץ' (עד שהם לא עושים את זה רצוי שיהיה נהג בניידת) חג שמח

SX Boy

New member
ולעניין עצירת הרכב...

יש מנהג לחסום את הרכב מלפנים - טעות! את הניידת מעמידים מאחורי הרכב, וכאשר ניגשים לרכב ניגשים בזווית שהנהג לא יוכל לראות (או לראות כמה שפחות) אותך במראות. שדה הראיה שלך גדול יותר והשליטה בשטח בידייך, ולא בידי החשוד. וכמובן חשוב להקפיד על עבודה מסודרת וחיפוש מסודר - הוצאה אחד אחד של החשודים מהרכב ולא כולם ביחד. וגם, אם אתם שניים-שלושה מתנדבים וברכב יש חמישה חשודים למשל - כולם נשארים ברכב, רק הנהג יוצא החוצה, עד שמצמצמים ניידת נוספת למיקום.

מתנדב

New member
צודק לגבי לא להעמיד את הרכב מקדימה

כשעוצרים, אלא מאחורי הרכב, מחזק את דבריך....

שירןן21

New member
ועוד קצת..

במיקרה שמדובר בבדוקאי מוכרז או עבריין מוכר .. חפשו גם בגלגלי הרכב בדר"כ הם מדביקים שם מנות או סכינים ממש בים החיבור של הגלגל למגנזיון.. תלחצו עם שתי ידים על התומך ראש בשני הכיסאות הקדמיים , גם שם משתילים ויוצרים מין מגירה שמסליקים לשם כל מיני דברים.. אם לחצתם ואתם מרגישים משהו שלא ניראה כחלק מהכיסא תזמנו חבלן שיבדוק את הרכב וינסה להוציא מה שיש שם (חוקי לחלוטין - בתנאי שכמובן בדוחות אתם מחשיבים את זה כמשהו פח"עי ולכם ממש לא היה מושג שמוחזקת שם שקית הרואין או משהו כזה) שאתם מחפשים על גוף החשוד חפשו בנעלים , אבל לא סתם בנעלים מתחת לסוליות או ממש בתוך הנעל לכיון מעלה איפה שההצבעות של הרגליים. שעון , אם יש לו שעון תורידו לו אותו תראו אולי הוא מחביא שם שתי כדורי "אקמול" למיקרים של כאבי ראש.. לגבי המרחק ואיך לבצע את הבדיקה.. מטר וחצי זה קצת מרחב רב.. מה שעושים פשוט זה בלי להתבייש שיעמוד עם הפנים לקיר ויהיה בצורה אלכוסנית מרחק של כמעט מטר מהקיר , ידים פרוסות ורגלים מרוחקות זו מזו במרחק הכי רחב שהוא יכול , תבעטו לו בעדינות ברגלים ותראו שבאמת זה המרחק הכי רחוק שהוא יכול , במצב שהחשוד נמתח ככה אין סיכוי שהוא מרים עליכם יד , כי כל תזוזה שלו תגרום לו ליפול.. במצב כזה אפשר אפילו לחפש עליו מבלי שיש שותף.. אבל לא מומלץ תמיד שהשותף יהיה מולכם במצב נגדי. תמיד תזכרו שחיפוש זאת חדירה משמעותית ושלא נדבר על משפילה לחייהם של אותם חשודים.. תזכרו שהם רק חשודים.. דרך ארץ , לדבר יפה ובנימוס.. אם לא נתפס כלום לבקש סליחה על ההטרדה אבל תצאו גדולים.. תייצגו את עצמכם ואת המשטרה בכבוד. בהצלחה

אוקי שירן

ואם אותו אדם לא רוצה שאני כמתנדב יעשה חיפוש בכליו והוא מתנדב בכל תוקף לחיפוש אז מה דעתך יהיה הצעד הבא שלי להזמן ניידת או לעכב אותו?

eitan490

New member
עוד טיפ חשוב וחדש!!!

פעם תפסתי 5 מנות הרואין, בתוך רכב, ואיפה הם היו??? קודם כל, החלטנו לעשות חיפוש ברכב כי ראינו שהתנהגות של האנשים שהיו ברכב היה מוזרה והאיש שישב ליד הנהג נראה כמו נרקומן... בהמלך החיפוש, אני שמרתי על ה"נרקומן" והשוטר עשה החיפוש באוטו, הוא חיפש בכלללל המקומות שכאן דיברנו (בפורום) ולא ראינו כלום. אבל היינו בטוחים שיש משהו, הוא המשיך בחיפוש ושם לב שהמנורה הפנימית מהאוטו (מעל המראה) לא היה שווה(כאילו החליפו אחד מהמנורות) הוא נתן מכה קטנה, ומה נפל?? 5 מנות הרואין במשקל של 25 גרם ברוטו. אז יש לכם עוד טיפ אחד...

טיפ נוסף:

ב"ה מתחת לגלגל רזרבי, ובל נשכח בתא הדלק. פשוט לפתוח את מכסה הדלק (וכן, גם בתוך מכסה המנוע!) ולבצע חיפוש יסודי. מצאנו סמים שהוסלקו בין הפקק הסוגר על מיכל הדלק לבין המכסה שנסגר עם המפתח / בלחיצה.

למעלה