טיפים להרכבה?

Simbon

New member
טיפים להרכבה?

שלום! אני וזוגתי קנינו לנו פאזל של Escher (צירפנו תמונה), 2000 חלקים ואנחנו בקושי מצליחים להתקדם בו... מיינו את המסגרת, אבל קשה מאד להרכיב אותה כי כל החלקים נראים אותו דבר כל החלקים בפאזל אותה צורה (2 בליטות ו2 חורים), ככה שזה לא עוזר וגם רוב הצורות והגוונים דומים (והוא שחור לבן), ככה שאי אפשר ממש למיין לפי צבע. מאד נשמח אם מישהו יוכל לתת לנו טיפים איך להתמודד עם הפאזל, כי אנחנו מאד אוהבים את התמונה... תודה!

pink dimond

New member
מקווה שיעזור

בבאמת תמונה מאוד מיוחדת ויפה אני חושבת שכדאי לכם לקחת אוביקט ולהתמקד על אזור מסוים לדוגמא: הספר/מחברת הלבנה ולעבוד עליו אח"כ ללכת לכיוון הבקבוק וכו' אולי כך תתקדמו עם הפאזל. בהצלחה

riki189

New member
אני לא יודעת אם זה כל כך יעזור...

אבל הרבה הרבה סבלנות... אבל בהצלחה בכל מקרה...

רינה 777

New member
סימנים

באחד הפאזלים שהרכבתי, גיליתי שבכל חתיכה היו חריצים עדינים מאד לאורך, זה נתן כוון לחלקי הפאזל, אולי אפשר לגלות גם אצלכם סימנים שיסיעו,,,,,,,,,,,בהצלחה

Simbon

New member
תודה!

תודה על העזרה - האמת שניסינו לעבוד על חלקים - הספר הצלחנו חלקית, אבל יש מסביבו כל מיני אזורים בצבע אפור ואנחנו מנסים את החלק של הזוחלים עצמם, אבל זה ממש קשה... בכל מקרה - אם יש עוד טיפים, נשמח... תודה.

pink dimond

New member
גוונים

בטוח שיש גוונים לאפור תנסו לזהות אותם, תנסו לעבוד באור יום/ אור מלא אולי זה יעזור ועוד רעיון ישמע טיפטיפה מצחיק אבל לי עזר בכמה פאזלים שנתקעתי לעבוד עם זכוכית מגדלת. והכי חשוב לא להילחץ חלק ועוד חלק ירכיבו את הפאזל המלא. תהנו ממנו אפילו שקצת קשה. שיחקתם אותה עם האתגר שלקחתם על עצמכם אני שנים מרכיבה פאזלים ועדיין לא העזתי לקחת שחור לבן

jocie1

New member
כל הכבוד על הבחירה: אתגר אמיתי

תנסו לזהות ולהפריד בין גוונים של האפור כהים ובהירים יותר במיון נוסף תוך כדי עבודה. לפעמים תוך כדי המיון חלקים מתחברים מניחה אותם על משטח העבודה. חלקים בודדים של הגוון אני מחזירה לקופסת המיון. בנוסף תאורה עליונה אור מלא וסבלנות... בהצלחה מקוה שהצלחתי לעזור

123נעמי

New member
מבחר די גדול ....

של פאזלים עם תמונות של אשר בדרך לארץ נראה קשה מאוד בגלל השחור לבן אבל מאתגר בהצלחה לכל אלו שיקחו לידים פאזל שכזה

מממאיה35

New member
../images/Emo178.gif.. באמת קשה

אבל תראה, גם אם כל החלקים לכאורה זהים, "בטן ולשון" עדיין, אפשר לזהות בכל בטן ולשון צורה אחרת.. זו עבודה קשה וסיזיפית, לפעמים צריך ללכת אחד אחד, בפרט ברקע שהוא אפור (האם גם באפור הזה יש גוונים או טקסטורה משתנה?). במרכז הפאזל יש/ טקסטורה משתנה, ייתכן ויהיה יותר קל להרכיב אותה.. ולענים המסגרת, לא יודעת אם היא מורכבת או לא, אבל יכול לעזור להפריד את החלקים לשני סוגים - כאלה שהם עם שני "בטן" וכאלה שהם עם שני "לשון", וארז - שוב, לנסות אחד אחד, פעם כזה ופעם כזה.. והכי טוב, לשים לב טוב טוב לצורה של הלשונות, למיקום שלהם ביחס לחתיכת הפאזל (יש כאלה שהם יותר למעלה, יותר למטה, יש כאלה שמוסטים ימינה או שמאלה וכד').. עבודה קשה, אין ברירה, בחרתם לכם וואחד אתגר!

למעלה