טיפים להרגיש שייך?

מדוע אתה מרגיש לא שייך?

איך זה מתבטא בפועל? מה אתה עושה? שתף עוד זה אחת הדרכים להיות שייך לקבוצה לשתף מעצמך... אור ואהבה

קודם כל

אני בת אני שואלת שאלה כללית אין לי ממש מה לפרט, ז"א אני שואלת איזה אנשים האוכלוסיה אוהבת? עם איזה תכונות אופי, לאיזה אנשים יותר מתחברים ואוהבים. אגב, משפט נכון מאוד בחתימה שלך.

אם נפגעת אני מתנצל...

כעת.. קצת מוזר לעבוד באויר שכן איך את יודעת מה זה להרגיש לא שייך אם לא היה לך את זה בחיים? לגבי השאלה שלך..."אין אוכלוסיה" יש אנשים וכל אחד אוהב משהו אחר... ובכל זאת אוכל לומר שאני בכל אנשים שפגשתי ראיתי שיש משהו אצל אנשים שכול מי שפגשתי ודיברתי איתו על כך אוהב... זה כנות... כאשר אדם הוא מי שהוא.. בלי מסכות.. זה דבר שלפי ניסוני כולם יגידו שהם אוהבים ורוצים.. כאן מתחילה הבעיה.. אם כולם רוצים ואוהבים מדוע הם בעצמם בתוך תדמית ולא כנים עם עצמם ואם אחרים? מכאן הגעתי למסקנה... הכל מתחיל בי... אני אהיה ישר וכנה ואם ברגע מסוים זה לא יקרה... אתקן.. וכך אראה לאנשים סביבי שאפשר... אפשר להיות כמו שאתם בדיוק... בלי לחשוב מה נכון ומה יחשבו.. בלי להיפגע ובלי לפגוע ... בלי לשקר.. שמתי לב שאנשים מאוד אוהבים את זה... לחלקם זה מפחיד בהתחלה... אך בגדול אני יותר אוהב ואהוב מאז שאני הולך בדרך הזו מה דעתך?

שאתה..

צודק בכל מילה ומילה, תודה רבה. אבל, כשאתה עצמך זאת כבר בעיה אחרת, הם לא אוהבים את מי שאתה. וזו קלישאה שמי שאוהב אותך צריך לאהוב אותך כמו שאתה. יוצא בסוף שאף אחד לא מתקרב אלייך. אם אתה עצמך. אתה צריך לשלב אצלך עוד תכונות בשביל שאנשים יתקרבו ולא ישארו רחוקים. לא להרגיש לבד, משמעותו להיות משולב עם הרבה סובבים. כשאנחנו לבד, אנחנו אומללים, צריך הרבה חברים ולשמור עליהם, איך?

תהיי את עצמך ../images/Emo13.gif

נסי להיות כמה שיותר כנה עם עצמך ותשאפי להיות כמה שיותר קרובה למי שאת באמת, אל תנסי להיות מי שאת לא או מישהו אחר, תסתכלי על היחודיות שיש בך ותנסי לקבל עצמך כפי שאת.

צעד צעד ../images/Emo13.gif

זה נוצר דרך עשיה, הרמוניה מפורשת ע"י כל אחד בצורה שונה. העשיה הבלתי מתפשרת והנחישות בסוף מביאים לתוצאות זה לא זבנג וגמרנו, אנחנו הרי כל הזמן משתנים. בהצלחה

אמת.

ואם אני שמה לעצמי מטרות אז זה יהיה פנטסטי, הכל יסתדר. למדתי משפט חשוב לפני כמה דקות, "היקום מתגמל פעולה". :) :p לחיי חיים טובים והרמוניה. להת'.שלי.

אושר361

New member
../images/Emo24.gif כל אחד זקוק למגע אנושי

אנא געו בי פיליס ק.דיוויס -------------- אם אני הוא תינוקך, אנא געי בי. אני זקוק למגעך במובנים שלא תביני לעולם. אל תסתפקי ברחצה,בהחלפת חיתולים ובהזנה, נענעי אותי בסמוך אלייך,נשקי את פניי וחבקי את גופי. מגעך המרגיע,העדין,מעניק לי ביטחון ואהבה. אם אני הוא ילדך,אנא,גע בי. אף כי אני עלול להתנגד,אולי להדוף אותך ממני, המשך,מצא דרכים לספק את צרכיי. חיבוק לילה טוב שלך עוזר להמתיק את חלומותיי. נגיעותיך באור יום אומרות לי,כיצד אתה חש באמת. אם אני ילדכם בן הטיפש עשרה, אנא געו בי. העובדה שאני כמעט בוגר, אינה מכסה על הצורך שלי לדעת,שאתם עדיין אוהבים. אני זקוק לזרועותיכם האוהבות,אני זקוק לקול רך. כאשר הדרך הופכת קשה,הילד שבי עדיין רוצה בכל אלה. אם אני רעייתך, אנא, גע בי. אין כמו חיבוק עז כדי לומר לי שאתה אוהב. מגע מרפא,בעת שאני מדוכאת,מאשר שאני אהובה, ומבטיח לי שאינני בודדה. המגע שלך עשוי להיות המגע המנחם היחיד שיש לי. אם אני אהובך, אנא,געי בי. את אולי סבורה,שתשוקתך מספקת, אך זרועותייך מרחיקות ממני את פחדיי. אני זקוק למגעך הרך,המבטיח, שיזכיר לי שאני נאהב,מפני שאני הוא אני. אם אני ילדכם הבוגר, אנא,געו בי. אף כי אני בעל משפחה משלי, עדיין,כשאני נפגע,אני זקוק לזרועותיהם של אבא ואמא. כהורה,נקודת המבט שונה, אני מעריך אתכם יותר. אם אני ההורה המזדקן שלכם, אנא,געו בי, בדרך שבה נגעו בי כשהייתי צעיר. החזיקו בידי,שבו לצדי,תנו לי כוח, וחממו את גופי העייף בקרבתכם. על אף שגופי עטה קמטים, אני אוהב חיבוקים. אל תפחדו, רק געו בי. (שפע אור ואהבה)

למעלה