טיפים כלליים

אה חייב

New member
טיפים כלליים

הי, אני ובן זוגי גרים בדופלקס מול הים: תיאור חדר השינה: דלת הכניסה - נכנסים לחדר מצפון כשמול הדלת יש חדר נוסף (דוש ושירותים). כייון מערב מרפסת גדולה לכיוון הים (ושני עציצים) ליד דלת הכניסה (כיון צפון) מרפסת גדולה שניה (עם הרבה הרבה עציצים). את שתי המרפסות אנו מכסים בוילון כחול כהה. הארון ממוקם בחלק המזרחי של החדר. המיטה צמודה לקיר דרומי - ואנו ישנים מכיון מזרח (ראש) למערב (רגליים). אני ישנה צמוד לקיר ובן זוגי צמוד לארון. האפשרויות להזזת הרהיטים מוגבלת.... רציתי לשאול איך אני יכולה לשפר את ההרגשה בחדר...להרגשת נועם ונינוחות... כיום אנחנו לפעמים ישנים במרפסת ולפעמים במיטה... תודה תודה תודה

טיפים כללים לחדר שינה?

אפשר לראות שירטוט? קובץ וורד? משהו? הוילון הכחול הכהה, ליד הים...לא נראה לי אבל... אני זקוקה לשירטוט של כל הבית כולל החדר שבו מדובר? מה ההרגשה כרגע שאת רוצה נועם ונינוחות? זה לא קיים כרגע? מה תאריכי הלידה שלכם? מדוע את מתרכזת בחדר השינה?

אה חייב

New member
ראשית תודה ...

שנית... אני שולחת שירטוט בוורד שכרגע אילתרתי...במציאות נראה פחות עמוס. את כל הבית קצת קשה לי לשרטט כי הוא גדול. בעיקרון החדר למעלה והסלון, חדר עבודה ושירותים נוספים למטה. הוילונות בצבע כחול כהה כי יש הרבה אור בבוקר וזה מעיר אותנו מוקדם. תאריך הלידה שלי 12/9/74 ושל בנזוגי 23/3/70 אני מתרכזת בחדר השינה כי משהו לא מסתדר לי שם. אני אוהבת את כל הבית אבל חדר השינה לא נעים ואין בה אוירה נינוחה. לא כיף סתם לשכב....יותר כיף לנו לשכב בסלון או במרפסת בחוץ. ניסיתי לשים אור רך במרפסת הצפונית (איפה שהעציצים) ולעשות לי כמין פינה זולה...הרמתי את הוילון ואז היה הרבה יותר נחמד. אבל עדין זה לא זה. אני יכולה להגיד שבעבר (כשהייתי רווקה) חדר השינה שלי היה מקום נעים שליו שיכולתי פשוט לשכב על המיטה ולקרוא או סתם לבהות. וזה חסר לי כרגע. יכול להיות, אגב, שפשוט יש בבית הזה מקומות אחרים יפים. תודה

אה חייב

New member
והשירטוט בוורד...

וגם הקפצה

זה לא כל הבית

אין ציון של חדרים/דלתות/ריהוט תראי, אני לא קוסמת... בכל זאת צריך לתת לי קצת "בשר"... מצטערת, על סמם מה שנתת אי אפשר להבין כלום, לא אני בכל אופן. העלי שירטוט יותר מושקע, עם ציון של הצפון במדויק עליו וספרי מה "לא מסתדר"...עד עכשיו לא ממש הבנתי מה את מבקשת.

אה חייב

New member
OK...

את יכולה להפנות אותי לשרטוט מושקע שאת יכולה להבין - לצורך המחשה בלבד? על מנת שאני אבין מה את מבקשת. כמין תעזרי לי לעזור לך לעזור לי

חבל לי על הזמן לחפש...

אני עסוקה מדי מכדי להתחיל ולחפש שירטוט מושקע ודפי הפורום. עשי מה שאת יכולה וכמה שיותר, ועוד יותר, כולל פרופורציות נכונות, סימוני כיוונים, חפצים, רהיטים, וכל דבר שאת חושבת שיתן לי אפשרות "לראות" דרך השירטוט.אני חייבת להתבונן על הבית בצורה כוללת ומפורטת. גם תוספות של צילומים יכולות לעזור ... אם את רוצה למצא שוטטי בפורום. הרבה אחורה.בתקופה האחרונה לא הועלו שירטוטים אדריכליים, אבל יש התאמצויות נהדרות של אנשים. הדבר הטוב ביותר הוא שירטוט אדריכלי של הבית במידה ויש. אם לא...אז... יש לעשות את הדבר לבד ולהתאמץ כמה שאפשר. עשי את הדבר בעצמך נראה לי שכשתתחילי זה כבר יגיע לבד... רמת האינטליגנציה שלך גבוהה...התחילי לעשות

אה חייב

New member
../images/Emo13.gif שרטוט אדריכלי אין לי

אבל ניסיתי ככל שיכולתי.... השקעתי יום שלם בלציין את הפרטים הקטנים ביותר. אני מאוד מקווה שזה יתן לך איזשהו כיוון איך נראית הדירה כולה. כפי שצייניתי לפני כן, אנחנו מאוד אוהבים את הדירה רק לי יש בעיה עם חדר השינה - לא נעים לי בו. אני לא יכולה להגדיר יותר את התחושות שלי כי אני לא יודעת בדיוק מה מפריע לי... אני מאוד אודה לך אם תסתכלי על התרשימים ותביעי דעתך על זרימת האנרגיות בבית לפי הפנג שווי..................

כן, את כנראה צודקת בקשר לחדר שינה

מיד מורגש שם משהו אחר וכנראה שתורמים לזה מיקום השירותים, צבעי השטיחון וחוסר הפרופורציה שיש בחדר בכלל. יש לעשות הכל כדי לא לישון צמוד לקיר/ארון, זה לכשעצמו יכול "לתקוע" אתכם ... לא הייתי שמה כל כך הרבה עציצים בצפון, זה מחליש את הקריירה... האם יש דלת או דלת זכוכית ביציאה למרפסת המערבית? מה הם גווני/חומרי השירותים שצמודים לחדר שינה ואלה שבקומה התחתונה? השינה שלכם במיקום שונה כל פעם מעידה על מצב לא טוב לכם. אם אין אפשרות להזיז כלום אז אולי צביעת קירות תעשה משהו והוספת תאורה. האם זו דירה שכורה? שלכם? הוילונות הכהים...לא משהו, בהמעטה...מה עם לבנות קיר ממש?להוסיף תריסים? מצב זה יגרום לכם תמיד לתחושה לא נוחה, אין שום ספק שכשאת לבד, בלי בן זוג התחושה היא אחרת אבל...אם את רוצה להרגיש טוב גם עם בן זוג עליך להזיז את המיטה, וליצור עבורכם מקום נוח ובטוח מכל הבחינות. וילונות כהים, מדכאים את ההרגשה והתחושה, מה שלא כדאי לעשות בחדר שינה, ועוד יותר מכך, מונעים מכם את האפשרות לראות ולהרגיש מה יש בחוץ ובצורה מוגנת. חסרה לי מאוד מתכת בבית שלך וכנראה שחסרה גם לבן זוגך. בקובץ כמה גוונים לשיפור

טוב, יש קצת יותר "בשר"היי סבלנית כי

אני עמוסה, תודה לאל, בעבודה. אז היי סבלנית ואני אענה בימים הקרובים שבוע טוב

למעלה