טיפים בקשר למעבר

alongerber

New member
טיפים בקשר למעבר

שלום,שמי אלון (23) ואני מתגורר כבר שנה עם חברה שלי(21) בהולנד. ברשותי יש דרכון הולנדי ואני עובד באבטחה סמוייה בבי"ס יהודי באמסטרדם ואני מאוד מרוצה מהעבודה ומהשכר, לחברה שלי אין דרכון ואישורים אבל גם לא חסרה לה עבודה בבייביסטר ובגן הילדים היהודי, אבל היא לא מתחברת למקום וגם אין לה את האפשרות לבקר ולהתאוורר כל פעם בארץ מכיוון שהיא לא חוקית ולכן בכל השנה שאנחנו כאן לא יצא לנו לחזור לארץ. את ההליכים של להפוך אותצה לחוקית גיליתי מאוחר מידיי. התייעצנו בפורומים של חו"ל לגבי המשך הדרך וקיבלנו הרבה המלצות על ספרד. רציתי להתעניין האם יש סיכוי שהיא יכולה לקבל אשרת עבודה על סמך הדרכון ההולנדי שלי, ואם כן אז מהו ההליך? האם יש איזשהו סיכוי למצוא עבודה ללא ידיעת השפה? אני לא מפנטז על להתעשר שם... פשוט מחפש לדחות כמה שיותר את התחלת השגרה בארץ ומחפש לעבוד במדינה חמימה ונחמדה, כי פה לעבוד כשלאחד מבני הזוג אין אישורים זה כמו להיות בכלוב. כל טיפ הכי קטן ופיסת מידע יעזרו...:) תודה רבה לכולם ושיהיה אחלה יום אלון

cronic1

New member
חמימה ונחמדה איטליה,יוון,קפריסין

קרוב לארץ,אוכל טעים. אי ידיעת השפה זה לרועץ. אפשר למצוא עבודות שאינן דורשות דיבור: לסלול כבישים,לנקות משרדים,לשטוף כלים,רוצח שכיר,יצאנית,דוגיסיטר,דייג ועוד... בהצלחה אלון.

m i c h m i c h

New member
לגבי ספרד

אפשר למצוא פה עבודות בלי שפה אבל רק עבודות זוטרות כמו מוכרת בחנות בגדים... עכשיו אם לך יש אזרחות אירופאית, לדעתי רק על ידי חתונה היא תוכל לקבל אשרת שהייה גם כן. כמו כן אפשר פשוט ללמוד את השפה, היא יחסית קלה ומהירה ללמידה.

למעלה