טיפות מעיין האושר

טיפות מעיין האושר

מעיין האושר כבר נמצא בך טיפות של רגש ממלאים אותך הוא זורם אליך מכל עבר ופינה את נרטבת ויודעת שזו זרימה מדהימה המעין זורם, מטפטף ומחלחל בנשמה את נשארת המומה בלי אויר לנשימה זה מציף וממלא כל חדר בליבך הוא מזהה בקלות את מחוזות האהבה שבקירבך נחשול של עונג ממלא את רוחך זרמים של טוהר מתפתלים בגופך צלילות המים מציתים את דמיונך תא תם של אושר ברקמותיך מהלך כי נפשך כמהה וצמאה לטיפות האהבה את נבוכה ומופתעת אך יודעת כשזה בא זה מעיין האושר, אלו הם טיפות החיים שתי לרויה מקסימה זה פשוט כל כך טעים שלך, ענבר

אינואיטיבית חן, את ראוייה להרבה מהן

ואני לא טועה בדר``כ. הלוואי שיירד עלייך גשם של טיפות ממולאות אושר.

חן.

New member
חוזליטה .....

תודה, תגובתי לשיר היתה אינטואיטיבית...

בכיף חן

כבר אמרתי לך שאת מקסימה ? ממש עושה לי טוב בלב לראות אותך כאן כל פעם. פשטו חמודה ומיוחדת. שלך, ענבר

remezh

New member
יפה עינבר ,

לוקחת את המילם כאילו כתבת אותם במיוחד בישבילי . מה `כפת לי ,חינם לא? תודה רמז.

קחי בכיף !

מגיע לך אהבה רמז..והיא תגיע יקירתי את תראי. הקולגות של אלת האהבה מכוונים עכשיו אלייך חצים מושחזים , טבולים בנוזל האהבה. את עומדת להיות מטרה. הגבר שלך בסביבה והוא כמו שחלמת... ראי הוזהרת ! שלך, ענבר

remezh

New member
קופידון יורה בי כל הזמן...

מכל כיוון ,מכל צד. כל הזמן אוהבת ומאוהבת.... מדממת ופוצעת, כואבת וצוחקת. וכן,קיבלתי את האזהרה. לא יודעת למה סיימתי פה.... וואלה ,לא יודעת... רמז.

שרי42

New member
ענבר

אהבתי את הדימוי... המון רגישות, רגש, ואהבה יש בך, פשוט נפלא

ג^וליה*

New member
מדהים

בכל פעם שאתה כותב שיר אני נפעמת מחדש , יש לך כישרון מדהים!!! מקווה שתמשיך לכתוב עוד הרבה שירים ואולי אפילו תוציא ספר שירים. ג`וליה

למעלה