טיפות חשק ועצה :)

mimi122

New member
טיפות חשק ועצה :)

שלום, אני בתחילת גיל ה20 + אף פעם לא היו לי בעיות של חשק וכו.. לא מזמן התחלתי לצאת עם בחור מדהים.. אבל יש לנו (לי) רק בעיה אחת... הוא באמת משקיע במיטה, וחשוב לו ואכפת לו אבל...הוא מסוגל לגמור פעמיים אחת אחרי השניה ותיהיה לו זיקפה כמו שרק התחלנו.. ברור שזה התרון הבעיה היא שבשלב מסויים זה מתחיל לכאוב.. אז החלטתי להזמין מאינטרנט טיפות חשק (ללא ידיעתו) לאחר שחברה המליצה לי.. אבל שהטיפות הגיעו לא היה עליהם הוראות אז אני אשמח אם מישהו יודע איך משתמשים? כמה ? וכו? (אגב סוג הטיפות זה אינוורמה, למי שמכיר) ואם יש לכם רעיונות לדרכים לעשות את הסקס שהוא יהיה מסופק ולי לא יכאב בסופו של דבר אני אשמח לעצות... יום קסום!!!

שגיתא

New member
מתוך כל הסיפור שלך יקירה ../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

לא ברור היכן ואת, וכמה פעמים את גומרת והאם את בכלל גומרת אם אתה לא גומרת, אז בכלל גרוע, ומיותר לציין שהחבר עובד לחינם עם כל ההשקעה וחבל על מאמץ סרק, במידה ואת לא גומרת ברור שיכאב קחי את היד שלך ותתחילי לשפשף סתם על הזרוע תראי שזה יכאב תוך כמה זמן, בודאי ובודאי איזור רגיש כמו הנרתיק והשפתיים, אז ככה אם את גומרת סבבה אבל כנראה לא מספיק וצריך אולי עוד וגם לא צריך הזמן חדירה אפשר ואף רצוי בסקס ממושך לפזר גירויים
, ואם את לא בטוחה אם את גומרת, קחי את עצמך בידיים עם החבר או בלעדיו ענגי את עצמך ולמדי את גופך, זה רק טוב יוצא מזה בהצלחה
והנאה מרובה שגיתא

sharpantie

New member
שגיתא את גדולה מהחיים ../images/Emo13.gif

עם הפתיחות שלך. ממש כל הכבוד.

בלבול בין מושגים

שלום לך יקירה, ברוכה הבאה לפורום ראשית, מזל טוב ואיחולי הצלחה בזוגיות החדשה, אני מקווה שתוכלו להתגבר בקלות על האתגר סביב פערים בהנאה ובצרכים המיניים. שנית, חשוב לחדד ולהבחין בין כמה מושגים: קודם כל עניין טיפולת החשק, אם אין לך בעיות של חשק, למה את צריכה אותן? הרבה פעמים החומרים הללו נמכרים דרך הרשת, כאשר את לא יודעת באמת מה יש בתוך הבקבוק וכפי שאת אומרת, זה גם מגיע ללא הוראות. נראה לי שצריך להיות יותר זהירים סביב נושאים שלא קונים בחנות מורשית.... ולעניין הכאבים בחדירה, צריך לראות האם זה בגלל יובש נרתיקי- מה שיכול להפתר בקלות על ידי חומר סיכה או לשלול האם מדובר בוגיניסמוס.

pooshkash

New member
טיפות חשק לאשה - זה בלוף. אין דבר כזה!!!

עד היום לא הצליח המדע/מישהו לייצר דבר כלשהו שיגרום לאשה להתגרות מינית (מלבד ויברטורים)... אז שימרי על כספך ואל תשתמשי בטיפות החשק, שעושות רק טוב לארנק של מי שמוכר אותן.

למעלה