טיפול שלום האם ניתן לטפל באשה החולה באוסטאופרוזיס וסתימת עורקים ברפלקסולוגיה?
G gsh2 New member 12/10/04 #1 טיפול שלום האם ניתן לטפל באשה החולה באוסטאופרוזיס וסתימת עורקים ברפלקסולוגיה?
י יוסף המטפל New member 13/10/04 #3 gsh2 שלום ניתן לטפל גם בתופעות אלו.. אך תמיד כדאי לדעת מה עושים ונורא חשוב לדעת עד כמה מתקדמת האוסטאופורוזיס{באיזה אחוזי בריחת סידן מדובר},
gsh2 שלום ניתן לטפל גם בתופעות אלו.. אך תמיד כדאי לדעת מה עושים ונורא חשוב לדעת עד כמה מתקדמת האוסטאופורוזיס{באיזה אחוזי בריחת סידן מדובר},
G gsh2 New member 13/10/04 #4 אך... האוסטאופרוזיס פחות מטריד אותי- אני אעשה חלש. מטריד אותו עורקים סתומים-כי קריש יכול לצאת ולזרום עם הדם ולגרום לשבץ?
אך... האוסטאופרוזיס פחות מטריד אותי- אני אעשה חלש. מטריד אותו עורקים סתומים-כי קריש יכול לצאת ולזרום עם הדם ולגרום לשבץ?
G *g99 New member 14/10/04 #5 זה מה שאותי מטריד הלחיצות עלולות להזיז קריש דם ולגרום למוות וזו הסיבה העיקרית שלא אטפל. לגבי האוסטאופרוזיס הסיבה היא בגלל חוסר ניסיון שלי בתחום ולדעתי המטפל חייב לעבור הכשרה מעמיקה בתחום.
זה מה שאותי מטריד הלחיצות עלולות להזיז קריש דם ולגרום למוות וזו הסיבה העיקרית שלא אטפל. לגבי האוסטאופרוזיס הסיבה היא בגלל חוסר ניסיון שלי בתחום ולדעתי המטפל חייב לעבור הכשרה מעמיקה בתחום.