טיפול CBT לילד

מצב
הנושא נעול.

אפרת12

New member
טיפול CBT לילד

טיפול CBT לילד
האם הטיפול מתאים לילד בן 13? הוא כרגע מאושפז, נמנעים מלהגיד "דכאון", אבל נסיון אובדני ומחשבות אובדניות. מבחינתי זה על רקע חוסר תפקוד וכמובן בעיות רגשיות.

CBT לילד

טיפול CBT לילד
האם הטיפול מתאים לילד בן 13? הוא כרגע מאושפז, נמנעים מלהגיד "דכאון", אבל נסיון אובדני ומחשבות אובדניות. מבחינתי זה על רקע חוסר תפקוד וכמובן בעיות רגשיות.
CBT לילד
תודה על פנייתך, אני אבקש מאחד המטפלים שמטפלים בילדים שיענה לפוסט שלך בהקדם

טיפול CBT למתבגרים

טיפול CBT לילד
טיפול CBT למתבגרים
טיפול CBT בהחלט מתאים לילדים ולמתבגרים. זהו טיפול שבמקור פותח לבעיות דיכאון. CBT יעיל לכל הדברים שציינת למעלה - בעיות רגשיות, שיפור התפקוד באופן כללי, שינוי מחשבות ואמונות ומניעת אובדנות.

יובל דובוסרסקי
פסיכותרפיסט קוגניטיבי התנהגותי לילדים ומבוגרים

אפרת12

New member
תודה רבה!

טיפול CBT למתבגרים
טיפול CBT בהחלט מתאים לילדים ולמתבגרים. זהו טיפול שבמקור פותח לבעיות דיכאון. CBT יעיל לכל הדברים שציינת למעלה - בעיות רגשיות, שיפור התפקוד באופן כללי, שינוי מחשבות ואמונות ומניעת אובדנות.

יובל דובוסרסקי
פסיכותרפיסט קוגניטיבי התנהגותי לילדים ומבוגרים
תודה רבה!
אני מניחה שכמו בכל דבר - עלי למצוא מיהו שמתמחה בטיפול בילדים.

idandor1

New member
טיפול CBT בילדים

טיפול CBT לילד
טיפול CBT בילדים
היי,
בהחלט- ישנם טיפולי CBT אשר מיועדים לטיפול בילדים.
אני מכיר קליניקת מומחים מעולה בחיפה שעוסקת בכל הקשור לנושא של טיפול CBT לילדים בחיפה,
ממליץ בחום!

אפרת12

New member
תודה! חיפה זה הרבה יותר מדי רחוק לנו.

טיפול CBT בילדים
היי,
בהחלט- ישנם טיפולי CBT אשר מיועדים לטיפול בילדים.
אני מכיר קליניקת מומחים מעולה בחיפה שעוסקת בכל הקשור לנושא של טיפול CBT לילדים בחיפה,
ממליץ בחום!
תודה! חיפה זה הרבה יותר מדי רחוק לנו.
בכל מקרה, כפי הנראה מצאנו מישהו ליד הבית

lironkoral

New member
טיפול CBT

טיפול CBT לילד
טיפול CBT
היי הטיפול יכול להתאים לילד בגילו וגם ממחוייבות שלך כהורה לטפל בילד שלך בצורה הכי גבוה שתעזור לו לשפר את מצבו.

תוכלי לעיין באתר הבא:
טיפול CBT לילדים

מצב
הנושא נעול.
למעלה