טיפול 5000+ בעית תאורה

Colonel100

New member
טיפול 5000+ בעית תאורה

היי חברים, Joymax 250 XI
מגיע ל 5K וצריך לעבור טיפול, כנראה שני (היום) בבוקר.
אני רוצה לדעת על מה לשים דגש או לוודא שאמור להתבצע בטיפול.
אני לא רואה פירוט בספר רכב לפי האתר של Sanyang.
http://www.sanyang.co.il/files/SYM/BOOK/joymax250.pdf

בנוסף , בעיה :
אורות חניה קדמיים, אם נקרא להם ככה, נראה שאלה נורות LED.
יש נורה שאינה דולקת בכלל , ושתי נורות שהבהבו בצורה לא סדירה (אבל הבהבו ביחד - בו-זמנית)

אני כמובן מתכוון להעלות את הבעיה הזאת במוסך אבל רציתי לדעת אם זה משהו מוכר.
הקטנוע בן 9 חודשים בסה"כ (חדש)- האם זה הגיוני שנורות לד נשרפות אחרי זמן קצר יחסית ? חשבתי שנורות לד אמורות להיות עמידות.
בנוסף, ברור שנורות זה דבר מתכלה אך מכיוון שאחת לא עובדת ושתיים כנראה גם כן שובקות חיים - זה משהו שיכול להיות מכוסה באחריות יצרן ויש מה להתעקש שיתוקן ?

תודה.

פרארי1

New member
מה היה בטיפול?

מתנצל שלא קיבלת תשובות בזמן, אבל רוב האנשים ישנים ב-2 בבוקר

&nbsp
5000 זה טיפול קטן, אז בעצם רק מחליפים שמן ובודקים בדיקות כלליות.
הנורות לא אמורות להישרף כל כך מהר, בדגם הקודם הייתה בעיה מוכרת של מערכת חשמל שהתקשתה לספק את כל הצרכנים, למיטב ידיעתי זה נפתר בדגם ה-XI.
בדקו את זה?
מצאו תקלה כלשהי?

Colonel100

New member
הטיפול בוצע

החליפו שמן ופילטר אוויר אם אני זוכר נכון ..
לגבי הנורות , הזמינו ואמור להיות מכוסה במסגרת האחריות - אני חושב שאני לא הראשון שמגיע עם הבעיה הזאת לפי התגובה..

אני לא מכיר דגמים קודמים אבל לגבי ההספק - אתה מתכוון בעצם שיכול להיות שהנורות לא שרופות אלא פשוט אין מספיק הספק ? כי לא ממש בדקו - ישר אמרו שמזמינים נורות ויגיע מחו"ל עוד כחודש..

אגב , תודה על המענה.
לא ממש ציפיתי שיגיבו מאוחר בלילה מן הסתם, אבל חשבתי שאולי מישהו יענה ב 8-9 ככה , כשהלכתי למוסך :)

xfwind

New member
אין בעית הספק בדגם החדש

ובכל מקרה נורות לד לא צורכות כמעט זרם.
ב-JM הקודם היו לי גם איזה שתיים שלוש נורות שרופות או ווטאבר. לא היה לי אכפת. בחדש - כדאי להחליף. לפחות כשבאחריות.

Freerider3

New member
נורת לד צריכה להחזיק 100K שעות רצופות, כ10 שנים במצב 24/7

לרוב הן נשרפות בגלל מתח גבוהה מדי (מאוד רגישות), או אם הנורות עוצמתיות, אז בגלל קירור לא מספק

למעלה