טיפול 4000

Commie1

New member
טיפול 4000

עברו מספר ימים וכבר הגיע לו בדילוגים הטיפול, חיפשתי מידע בגוגל וגם בהיסטוריה ו...לא, להפתעכם הרבה לא מצאתי. השאלה כדלהלן; מה בודקים?/מחליפים?

C O L T

New member
../images/Emo31.gif תהיה רציני לרגע!

איזה טורבינה? מה התחרפנת? זה בטח מנוע רקטי, בודקים אם אין דליפות במיכל המחמצן, אז את מיכל המימן ולסיום ניקוי יסודי של הנחיר הראשי.

tomergg

New member
../images/Emo31.gif בחייך, אם יש דליפה במיכל

פשוט שמים מסטיק וככה אפשר לעוף עוד לפחות קילומטר ולהמשיך להלחם בנאצים.

Shredingerscat

New member
בכל אופנוע זה שונה

לפי ה4000 נראה לי שזאת שאלת קטנועים, תקבל תשובה טובה יותר בפורום הקטנועים.

Commie1

New member
נפגעתי קשה

אני מבקש מדובר בXR רוצצחט!!!
ולקילר ישנם 5 הילוכים שלמים שמסבים לי הנאה מרובה. והוא גם סבבה בשדות אל לך לשלוח אותי לתהום הקטנועייה קח את הבליך השטניים חזרה.
וברצינות..עכשיו שאתה מודע לדגם: אפשר בגדול לגלות מה הולך, מה בודקים הרי זה טיפול תקופתי...יש דברים קבועים...

AVNER XR

New member
האופנוע באחריות לא? אם כן קח למוסך מורשה

ואל תגע לבד ,אם לא תוריד-תקנה ספר רכב +כלים ,בהנחה שאתה יודע מה אתה עושה.

Commie1

New member
אי הבנה קלה

אני לא שואל כדי לדעת מה לפרק... כמה שהייתי שמח לפתוח את הקרביים של האופנוע ולהתחיל לשחק בלגו...אכן האופנוע באחריות ואכן הנני לוקח אותו למוסך ומה שנפשי רצתה לדעת הוא מה הם
עושים איתו שם..בדלתיים סגורות כשאני לא רואה. זה מה שאני שונא במוסך שלהם אין לך גישה בשיט לאופנוע...זה משגע אותי לשבת שם כמה שעות כמו באיזה חדר מיון ולחכות לתשובה של הד"ר.

בועז בר

New member
עוד אי הבנה שלך...

אתה לא מחויב לטפל במוסך היבואן, שם מתנהגים כפי שתיארת. יש לא מעט מוסכים מורשים שירשו לך לעמוד ליד האופנוע בעת הטיפול ויסבירו לך בדיוק מה צריך לעשות ומה הם עושים. תברר בהונדה איזה מוסך מורשה יש באיזור שלך, ותבקש המלצות או ביקורות כאן בפורום.

Shredingerscat

New member
ואללה

סורי, מלבד אופנועי שטח או מסלול היום רוב האופנועים עושים טיפולים כל 6K או 10K. בספר הטיפולים של האופנוע מפורט הכל, אם המכניקה מעניינת אותך מולץ להשיג את הספר, לקנות (קליימר או היינס) או להוריד מהאינטרנט (בד"כ PDF).

למעלה