טיפול 12K בדיאלים S3

tamirym

New member
טיפול 12K בדיאלים S3

שלום רב,
אני צריך לעשות טיפול בדיאלים - S3 250 סמ"ק. קניתי את הקטנוע יד 2. שמור היטב מצב חדש. שנת 2013. מישהו יכול לומר לי:
1. כמה אמור לעלות טיפול כזה (אני יוצא מנקודת הנחה שצריך כבר רצועה - הבעלים הקודם לא החליף עדיין. הקטנוע עם 11,200 ק"מ)
2. איפה כדאי לעשות? מישהו יודע להמליץ על מישהו אמין / לא יקר.
3. אני מאיזור המרכז.
4. תודה.

SamiBT

New member
בבקשה...

1. לי לפני שנה+ עלה 1100 ש"ח טיפול בלבד (בלי בלמים) אבל מאז העלו את מחירי החלפים.
עשיתי לפני שבוע טיפול 24K והחלפים יקרים במשהו כמו 50%
לדוגמה הרצועה שהמחיר שלה היה 218 לפני שנה, המחיר שלה היום 380 (המחירים לא כוללים מע"מ), אני חושב שעדיין זול לעומת קטנועים אחרים אבל עדיין מעצבן.
2. אני טיפלתי במרכזי והייתי מאד מרוצה עד שלאחרונה ברעננה המוסך שקרוב אלי לעבודה הפך למורשה דיאלים אז לאחרונה אני מטפל בסייקל שופ ברעננה (מומלץ בחום).
3. גם אני, אבל עובד ברעננה

4. בשמחה... ברכה והצלחה

tamirym

New member
זה בערך המחיר שהציעו לי במורשה דיאלים היום בבוקר...

גם.. כולל רצועה וללא בלמים. ממוסך אחר בדרום ת"א גם מורשה דיאלים קיבלתי מחיר נמוך בכ-300 שקלים תמורת רצועה ורולים חליפיים במקום מקוריים.
נראה לי שאלך על זה.
תודה רבה לך.

hofnoan

New member
תיקנו חלפים מקוריים בתל אביב

במחסן חלפים במחירים האמיתיים של דיאלים בלי רווח שלוקח המוסך. לכו עם החלפים ושלמו רק על עבודה.
&nbsp
אני קונה לבד ומחליף הכל לבד אבל זה כבר לא לכולם.
הרצועה לא עולה 380 לפני מע"מ זה מחירים של ג'וירייד דיאלים זה 200 ומשהו לפני מע"מ.
הטלפון של גולן מהחנות חלפים 0506666923 ושל עודד השותף שלו 0504843007.
אפשר להגיד שאוהד מבאר שבע שלח אותכם. אחלה אנשים -ושוב זה מחסן חלפים ראשי. משם בלבד כל המוסכים בארץ מזמינים את החלפים! אז... שלא יעבדו עליכם....

tamirym

New member
תודה, אוהד. השאלה שלי היא אחרת בנושא הזה...

נניח והלכתי לקנות את החלפים לבד:
1. איזה מוסך יסכים לבצע את העבודה?
2. האם המחיר שיקח על העבודה לא יהיה יותר גבוה (בגלל שאני לא קונה ממנו את החלפים) עד לרמה שזה בכלל לא ישתלם לקנות בנפרד?
3. אם מישהו יכול להמליץ על מוסכניק אמין שמוכן לקחת רק על עבודה אשמח להמלצות. טיפול 12,000 זה לא רק רצועה. נדמה לי צצריך לעשות הח' שמן גיר+מנוע + פילטר שמן, כיוון שסתומים, הח' פילטר אויר והח' פילטר דלק.
מכיר מישהו במרכז שמוכן לקחת רק על עבודה?

hofnoan

New member
זה רשימת הדברים שצריך לעשות בדיאלים S1 (אולי לא S3)

תוריד ספר רכב באינטרנט. זה דוגמה ל S1 מה צריך לעשות.

אני אומר לך למוסך ותגיד מראש "כמה עולה עבודה לטיפול 12 אלף?"
יגיד לך X כסף לפני מע"מ תגיד לו סגרנו. אני מביא את החלפים. אל תגיד לפני שאתה מביא את החלפים אחרת יקרה מה שאמרת. קודם תשאל כמה עולה רק עבודה.

chemla1

New member
איזה חנות חלפים זה ואיפה הם נמצאים?יש טלפון קוי?

hofnoan

New member
זה חנות החלפים של המוסכים של דיאלים

וכל אחד יכול לקנות. זו היחידה.
אני לא יודע מה הטלפון הקווי אבל אל דאגה אין פה קומבינה או משהו....

למעלה