טיפול תומך בסרטן

PinkFreckles

New member
טיפול תומך בסרטן

ערב טוב לכולם! כפי שכתבתי פה בפורום לפני מספר ימים - אימי מאושפזת במחלקה האונקולוגית בתל השומר, עם סרטן מוח GBM. היום הגיע לבית החולים נטורופת חיצוני שהזמנתי, ע"מ לראות את אימי ולשוחח איתי. הוא נתן לי תקווה, והרבה אופטימיות - לחיזוק שלה בתקופת ההקרנות הקשה. אשמח לשמוע האם מישהו שמע / ניסה / מהכיר - מהמוצרים שהוא המליץ לי לקנות:
בוסקרי ( boscari Fankincense) שמופקת מהצמח הוסוויליה קרטי (Boswellia Carterii), להורדת בצקות.
FOHOW SANBAO ORAL LIQUID - תמצית פטריות, המסלק השפעות של כימותרפיה רדיותרפיה ומגביר את פעולת המערכת החיסונית. תודה

0 אור 0

New member
האמת שלא שמעתי לא על זה ולא על זה

אבל אם הוא נתן לכם אופטימיות וחיזוק כבר היה שווה, כי זה הדבר הכי חשוב במחלקה אונקולוגית. לגבי הצמחים אפשר לנסות אחרי בדיקה עם הרופא המטפל/רוקח שאין התנגשות עם התרופות שהיא נוטלת - יתכן שזה לא יעזור, כי התגובה היא אישית לכל אחד. אגב, אם היא לא לוקחת נוגדי קרישה (וממש לא סביר שהיא לוקחת אחרי ניתוח), אז חליטות פטרוזיליה ממש עוזרות להורדת בצקות - כולל בצקות פנימיות כתוצאה מכל מיני צנרות שהוכנסו לגוף. וגם אננס.

PinkFreckles

New member
היא לא אחרי ניתוח

הגידול הזה הוא לא בר ניתוח :< וכמו שציינת - היא לא על נוגדי קרישה אננס אי אפשר- כי הגידול נמצא במוח, ואסור לתת לה סוכרים ומתוקים. אשמח לשמוע עוד על חליטת הפטרוזיליה אור!

0 אור 0

New member
הפטרוזיליה אצלי שורשיה ב"תרופות סבתא"

אבל קיבלתי אותה במקור דוקא מאחות מנוסה (מדריכה בבית ספר לאחיות), ואח"כ לצערי התנסיתי במצבים של בצקות אחרי ניתוח, בעיות בלימפה וכד' ואצלי אישית בהריונות כך שזה גם בדוק שזה עוזר. המתכון פשוט להפליא - לוקחים צרור פטרוזיליה קטן (לפי העין), מניחים בקערה או כוס זכוכית, יוצקים מים רותחים ומחכים כרבע שעה לפני ששותים. בניגוד למה שמדמיינים, הטעם נעים למדי - דומה קצת למרק עוף אזהרות: לנשים בהריון - רק העלים, בגבעולים יש סכנה ליציבות ההריון. כשיש בעית כליות צריך להתייעץ עם הרופא, כי לא תמיד מומלץ משתנים במצבים כאלה. למי שיש דלקת בדרכי השתן עם סימפטומים של תכיפות גדולה, אני ממליצה להזהר, כי הסימפטום עלול הלחריף (מצד שני כל העולם ממליץ דוקא כן על פטרוזיליה משתנת - כך שזו דעה אישית שלי בלבד). -- לגבי הצמחים האחרים - בשעה הזאת אני לא אכנס לקרוא, אבל כשיש לי בחירה בין צמח יליד ארצנו לצמח "זר" יש לי העדפה אל המוכר,וכשאני מוסיפה צמחים ל"רפרטואר" שלי זה רק לאחר למידה והעמקה של הנסיון המצטבר עם אותו צמח, של מה אומרים מומחים שאני סומכת עליהם, מחקרים וכד'. יצאתי מהנחה שאם הנטורופת שלך מקצועי וטוב, והתמחה בצמחים אז אתה יכול לסמוך על המלצתו (כמובן כדאי לוודא - לא כל הנטורופטים ובכלל אנשים שממליצים על צמחים למדו את הנושא בהעמקה הנדרשת)

PinkFreckles

New member
מתכון נהדר!

אכן פשוט להפליא, ובאמת נשמע נחמד בטעמו
אשמח מאד לשמוע את דעתך- אם יצא לך להיכנס לכתבות, או לשמוע חוות דעת :)

PinkFreckles

New member
מה לגבי סחיטת הפטרוזיליה

שכחתי לשאול - יש לי מסחטת מיצים קשים - האם בשילוב הפטרוזיליה במיצים הירוקים, אשיג את אותה ההשפעה?

0 אור 0

New member
איפה התשובה ששלחתי??

כנראה מפלצת ההודעות בלעה לי את התשובה : כתבתי ששילוב פטרוזיליה במיץ טבעי מאד מומלץ בכלל התכולה של ויטמינים ומרכיבים נוספים. פסציפית לגבי הבצקות אני לא בטוחה שתהיה לזה אותה אפקטיביות - יש מרכיבים שונים בצמחים שמתבטאים טוב יותר בחליטה. אפשר לנסות.

mic26

New member

תקווה ואופטימיות זה טוב. וגם נעים לדעת שבישראל יכול להגיע לבית החולים נטורופת ולהמליץ את המלצותיו. אני לא נטורופתית ולא מכירה את ההמלצות, אז לא יכולה להביע את דעתי. אם בחרתם בנטורופת מקצועי שיש לו נסיון עם מחלת הסרטן, אתם יכולים מן הסתם לבטוח בהמלצותיו. לא קראתי את הפנייה הקודמת שלך, אבל האם נתנו לאמך המלצות תזונה? בהצלחה!

למעלה