טיפול רגשי

ש י מ ל ה

New member
טיפול רגשי

המליצו לנו על טיפול רגשי לילד. לא בא לי ללכת לפסיכולוג. אני לא סובלת פסיכולוגים(סורי, לא רוצה לפגוע באף אחד, אל תקחו אישית, אם יש כאן פסיכולוגים) ואני יודעת שגם הבן שלי לא יסתדר אצלה. איזה סוגי טיפול רגשי אתם מכירים ? אשמח לקבל המלצות על מטפלים באיזור מודיעין-ת"א. תודה

zivadina

New member
טיפול רגשי

טיפול רגשי יכול לבוא גם בעזרת דרמתרפייה (טיפול במשחק) או טיפול בעזרת בעלי חיים. אני ממליצה לך מאוד להפנות שאלה לפסיכיאטרית שלנו ד"ר מנור, ולשאול אותה על סוגי הטיפול המתאימים. אחר כך נוכל גם להמליץ לך על שמות מתוך נסיוננו. שרשור השאלות לד"ר מנור ייפתח ביום ה' בלילה.

נסיכה ג

New member
ןמעניין לעניין באותו עניין האם

מישהו מכיר עובדת סוציאלית קלינית שמקבלת דרך קופת חולים לאומית? או כל טיפול רגשי אחר שניתן באמצעות קופת החולים? תודה מראש

FOR THE LD

New member
ידוע לי על עובדות סוציאליות קליניות

שעובדות במחלקות לשירותים חברתיים (בעירייה), ומעניקות טיפולים רגשיים, על בסיס התמחותן במסגרת לימודי תואר-שני. ככל הידוע לי, הטיפולים אינם כרוכים בתשלום, כך ששווה לברר זאת.

נסיכה ג

New member
תודה אבל..

עיריית אור יהודה דלה באמצעים ומחלקת הרווחה דוחה אותי למרותשאיני מבקשת מהם כספים או הנחות, כך שאני מתכוונת לנסות, אבל, יודעת מראש שהסיכוי קלוש. תודה רבה!

05 מיכל

New member
אני חושבת שיש כאן בלבול

נסיכה, עו"ס קליניות לא אמורות לשבת במחלקת הרווחה (שם יושבות עו"ס לא קליניות). הקליניות אמורות לשבת בשירות הפסיכולוגי של העירייה. דרך אגב, אין הבדל בין עו"ס קליני לפסיכולוג קליני. למקצוע הזה (טיפול רגשי) אפשר להגיע דרך עבודה סוציאלית + הכשרה קלינית או דרך פסיכולוגיה + הכשרה קלינית, או דרך פסיכיאטרייה, ואם אינני טועה גם פסיכיאטרים צריכים הכשרה לפסיכותרפיה כדי שיהיו מוסמכים לטפל באמצעות שיחות.

נסיכה ג

New member
מיכל הבעיה שלי היא...

הילדה קיבלה טיפול רגשי דרך השירות הפסיכולוגי, הם אינם חושבים שצריך להמשיך, לדעתי זה נובע מחוסר תקציב ולא בגלל שהילדה הגיעה למצב "סביר". לילד יש דימוי עצמי נמוך ואתו אני לא יכולה להגיע לשרות הפיסכולוגי. הבעיה שלי היא שאני גרושה ואין לי יכולת לאפשר להם טיפול באופן פרטי, לכן, אני מחפשת אפשרויות אחרות שעלותם לא גבוהה, אשמח למצוא טיפול בשרות הקהילתי, אך זה אצלנו, דל בגלל בעיות תקציב. הבעיה הנוספת היא שהרווחה משיבה את פיני ריקם בטענה שאני מסוגלת להסתדר לבד, יש להם מקרים קשים יותר לטפל....
(( עם העקשנות שלי אני מאמינה שבסופו של דבר אמצא דרך... תודה בנות מכל ה

FOR THE LD

New member
מה עם ביה"ס?

שיחות פרטניות או קבוצת תמיכה עם היועצת? תרפיות במסגרת סל-השילוב? אני משערת שאם את נוטלת חלק פעיל בפורום הזה, אולי מי מבין ילדייך (או את) מאובחן כלוקה בהפרעת קשב... - אם אכן זה כך, שווה לבדוק זכאות לשעות שילוב בתחילת חודש ספטמבר, ובמסגרת זו לבקש שעות טיפול רגשי באמצעות תרפיה, לאחר שתציגי את כל המסמכים הרלוונטיים (אבחונים, מסמכים רפואיים וכו'). את חייבת לבדוק זאת. אולי כאן טמון הפתרון!

נסיכה ג

New member
תודה, ניסתי, כרגיל חוסר תקציב

הבעיה העיקרית שלי היא שאני אשה מאוד אסרטיבית ומכיוון שהצלחתי לקדם את ילדי בכוחות עצמי, מבלי עזרה של הרשויות או בית הספר, הם מצידם מעדיפים להשיב את פני ריקם, תמיד יש מי שזקוק לכך יותר מאתנו... עצוב, אבל זה מה יש. אמרנו כבר שמעמד הביניים נופל בין הכסאות ואני ההוכחה החיה לכך!

FOR THE LD

New member
ומה עם שירותי בריאות הנפש

של קופות החולים? (לא בבתי חולים, אלא במרפאות שליד קופות החולים) שירותי בריאות הנפש ניתנים למבוטחים של הקופות, ומעניקים טיפולים קצרי טווח ע"י פסיכולוגים קליניים - לילדים, בני-נוער ומבוגרים. בררי בקופ"ח שלך. גם שם, הטיפולים אינם כרוכים בתשלום.

נסיכה ג

New member
קופת חולים לאומית הוציאה את

הטיפולים הנ"ל מהקופה. הטיפולים אינם כלולים בסל בריאות והם ניתנים ע"י המדינה, לשם לא פשוט להגיע, הבירוקרטיה קשה ומעצבנת, האיבחונים שיש בידי אינם מספקים, הם טוענים שהם צריכים לעשות איבחונים משלהם וזה לוקח להם חודשים עד שנה שלמה א\רק האיבחון, אח"כ צריך להמתין בתור לטיפול, מייאש!!! אולי אני אשדוד בנק?
נראה לי הפתרון האולטימטיבי...

meivari

New member
מכירה פסיכולוגית לתרפיה באומנות

מומלצת מאד באיזור המבוקש. בני טופל אצלה בהצלחה ויצר איתה קשר מעולה. אם את מעוניינת תשליחי לי מסר והעביר לך את הפרטים

למעלה