טיפול פסיכולוגי

מיר27

New member
טיפול פסיכולוגי

שלום לכם!! אני בדרך כלל שותפה פסיבית, ומדי פעם מתייעצת בפורום המצוין הזה. למי שלא זוכר (ולמי שכן) מערכת היחסים ביני לבין אימא שלי היא ממש לא של זוג יונים.. אנחנו בכלל בכלל בכלל לא מסתדרות. חשוב לציין שאנחנו משפחה שכולה של צה"ל לאחר שאבא שלי נפטר לפני בערך 4 שנים אחרי שנים ארוכות בהן היה נכה צה"ל... בכל מקרה בעקבות זאת כל בני משפחתי זכאים לטיפול פסיכולוגי אישי על חשבון משרד הביטחון. אני הייתי בטיפול כזה משום שהיה קשה לי להקל את מותו של אבי ובעיקר בגלל העובדה שלא יכולתי לבטל את חתונתי שכבר נקבעה... והתחתנתי חמישה חודשים לאחר מותו:(, הוא היה החבר הכי טוב שלי והיינו ממש קשורים אחד לשני!! כיום אני כבר לא בטיפול פסיכולוגי, אך אמי כן ועכשיו אחי בן ה- 18 החל גם הוא... אמי רוצה שנלך יחד לפסיכולוג משפחתי כדי לטפל בבעיה שלי ושלה... אני לא יודעת למה אבל אני ממש קופצת על הרעיון, למרות שאני יודעת שאנחנו חייבות עזרה מצד שלישי ונייטרלי!! מה אתם אומרים?? מצטערת שיצא ארוך!

אל דן

New member
מומלץ לנסות

זה עשוי לקרב אותך אל אימך ואת אימך אלייך. המימון קיים על ידי המדינה. הזמנתה של אימך לטיפול דיאדי משותף, הינה אמירה שהיא מכירה בטעויות שעשתה ולכן זוהי הזדמנות פז. בכל מיקרה את מגיעה לטיפול לא כילדה זוררת אלא כאישה בוגרת ועצמאית. שיהיה לכן בהצלחה

גלבועא

New member
אני בעד מאוד

אנחנו משפחה שכולה מאז 1973. לא עברנו מעולם אף טיפול, בין היתר כיוון שהוריי לא עודדו, ומסיבות אחרות. אני יכול להעיד שהתוצרים של האסון ממשיכים להשפיע גם היום, ובצורה קשה. לכן, כל דבר שיצליח להקל, לפשר מומלץ.

pf26

New member
לכו לטיפול. אולי זה יעזור ליחסים

בינך לבין אימך.

למעלה