טיפול ע''י כלינאי

inkognito1

New member
טיפול ע''י כלינאי

האם יש מישהו שעבר טיפול ע''י כלינאי תקשורת וזה עזר לו/לה ? אם כן, עז תספרו...

mico24

New member
אני מספר חודשים אחרי הטיפול אצל

ברברה דם (שהיא ד"א קלינאית תקשורת), ואני יכול להגיד בצורה חד משמעית, שזה עזר לי.. אם בינתיים לא "נפטרתי" מהגמגום, אני מדבר בצורה הרבה יותר טובה, יותר ברורה, אנשים מבינים אותי בקלות (מה שלא היה לפני זה), זה לא "קשה" לי וברוב המצבים אני מצליח יפה.. מה שכן, יש מספר מצבים לא קטן, שמאוד קשה לי ליישם את השיטה, אני מאמין שזה פסיכולגי, ואני ממשיך לעבוד על זה..

stkachov

New member
ברברה היא לא

קלינאית "רגילה", יש לה מכון ושיטה נפרדת שהיא פיתחה. אני משייך את ברברה ואת הדסה לליגה אחרת לטיפול בגמגום. לדעתי פותח השרשור התכוון לקלינאים רגילים... ואני כבר הסברתי לו על השיטה של ברברה באי סי קיו, לפני כמה שבועות...

VirtualBoy

New member
מה ההבדל ?

מה ההבדל הממשי בין קלינאית התקשורת ברברה-דם לבין האחרות ? מה כל כך מהפכני בשיטה שלה ? האם היא משתמשת בהיפנוזה ? איך יכול להיות שהלכתי כבר ל 2 קלינאיות, אחת היתה עם תואר שני בתחום ולאף אחת לא היתה תרופת הקסם ? אמנם כתבת שם שהסברת למישהו ב ICQ אבל גם אני רוצה לדעת... הרי שיטת דיבור אפשר פחות או יותר לתאר בטקסט קצר. מה ששמעתי כאן מחלק מחברי הפורום הוא שיש לה שיטה מאוד מיוחדת אבל הייתי רוצה לרדת לגופו של עניין. אז מי שעבר את הטיפול המהפכני, ברשותכם, במה בעצם מדובר ?

stkachov

New member
תדפדף בפורום

תשקיע בזה איזה חצי שעה, תעבור על כל הפורום ואתה תמצא את המידע. היו פה כבר הרבה מאוד שרשורים על השיטה שלה. אם לא תמצא אני אפרט יותר מאוחר, כרגע אין לי זמן.

R O N Y1

New member
התשובה בגוף השאלה....

איך שאלת "האם יש מישהו שעבר טיפול ע''י כלינאי תקשורת וזה עזר לו/לה ? התשובה: כן זה עזר לו לאותו קלנאי תיקשורת......... RONY

RobinhooDw

New member
הוא צחק

כאילו שזה עזר רק לקלינאי תקשורת אבל לא למגמגם. והוא צדק.. :}, לא שאני מאשים את הקלינאי תקשורת, אבל כל טיפול לא יעזור....אולי אורתופד אבל לא קלינאי תקשורת ...\ קלינאי תקשורת יכולים בעיקרון רק לשפר לך את השטף, אבל לא לפתור את הבעיה. לדעתי לפחות

למעלה