טיפול משפטי

1בלבול

New member
טיפול משפטי

שלום, בעבר היה לי חשבון בנק בעל אשראי רב על סמך משכורת גבוהה,אותו ניצלתי. לפני כשנה פוטרתי מעבודתי-והחן נותר עם מינוס גדול (כעשרת אלפים ש"ח). הבנק הודיע לי על העברת החוב לטיפול משפטי ( לא ברור אם כבר הועבר או שרק בכוונתם),ברצוני להגיע להסדר ואני חוששת מצווי עיקול או בעיות אחרות. נכון לעכשיו התחלתי בעבודה חדשה בשכר נמוך ובאפשרותי להפקיד סכום נמוך בכל חודש (כמתיים ש"ח). האם הבנק יכול לתבוע ממני הפקדה גבוהה יותר? האם הסדר תשלומים חייב להתחשב ביכולתי הכלכלית? מה ניתן לעשות? תודה.

yosid

New member
מענה לפנייתך

שלום רב, למעשה, הבנק לא חייב לך דבר ויכול להסכים או לא להסכים להסדר זה או אחר. כמובן שהוא צריך לפעול גם במסגרת זו בתום לב. הבנק יכול לדרוש ממך מה שהוא רואה לנכון ולא מחוייב להגיע איתך להסדר כלל. בדר"כ חוב עובר לטיפול משפטי כאשר הבנק מגיע למסקנה שכל פניותיו ונסיונות להסדר לא הועילו ואין עוד טעם במשא ומתן נוסף עם הלקוח. בנסיבות רגילות (בכפוף להוראות בהסכם ניהול החשבון) צווי עיקול יינתנו רק לאחר מתן פסק דין נגדך ופתיחת הליכי הוצאה לפועל. בשלב הזה רצוי מאד להגיע להסדר מאשר להיגרר להליכים משפטיים שנגדם אולי אין לך כל טענת התגוננות. (תנסי אולי להגיע להסדר הלוואה לכיסוי המינוס ותשלמי אותה בתשלומים ...) במידת הצורך בייעוץ משפטי ניתן לפנות ליוסי בטל: 03-7517004, [email protected]

diabolik

New member
פריסת חוב

שלום רב ! עצתי לך לנסות לפנות לבנק ולהגיע איתם להסדר פריסת החוב בהתאם להכנסתך החדשה. לבנק אין אינטרס להכנס להליך משפטי כאשר יש בידיו אפשרות לפתור הבעיה בהסכמה (ולהרוויח כמובן ריבית על הפריסה) לפרטים נוספים [email protected] בהצלחה דיאבוליק

למעלה