טיפול מקצועי

טיפול מקצועי

שלום חברים!! בעקבות בעית קרבורטור שהיתה לי,החלטתי לנסוע מרחק כה רב ולהגיע לאדון המכובד צביקה קרבורטור. אני חייב לומר שנדיר בימינו לפגוש אדם בעל ידע רב בתחום וגם מעבר. קיבלתי אצלו שרות מקצועי אדיב וסבלני,מכבד אותך בכוס קפה עם ניחוח ארומטי טעים ומתחיל להסביר את דרכי פעולתו ושפע מיקצועיתו,מי יתן וימשיך לשרת את חברי הפורום אבקש להדגיש כי הגעתי אליו מטבריה והנסיעה היתה משתלמת ושווה.

nirdek

New member
כל הכבוד

כמה זמן לוקח לנקות קרבורטור עד להיותו מבריק וחדש כאלו יצא מחברה ?

assaf 1973

New member
חחחחחחחחחחחחח צביקה אתה מלך....

דרך אגב גם אני הגעתי מרחוק כדי לשפץ את הקרבורטור אצל צביקה וקיבלתי אחלהההה קרבורטור...

assaf 1973

New member
כנראה שנכשלת בגיאוגרפיה אהה...

כן יש מרחק גדול בין עכו לנתניה במיוחד כשאתה נוסע בחיפושית על אחת כמה וכמה שיש לה בעיה בסחיבה והקרבורטור גמוררררררררררררררררררררררררררררר חוץ מזה זה לא קשור למה לא קיבלתי קפה........?????

אסף לב חיפושית הגיע מטברייה...

ברכב מקרטע שעובד על 3 צילנדרים בלבד,(צילנדר מספר 2 לא מגיב, כנראה כוון שסתום סגור, שיש לכוונו, ולכוון את הקרבורטור מחדש). במנוע 1200, שלאחר הטיפול. חזר לטברייה במהירות של 130 קמ"ש. אתה מוזמן שוב אלי לקפה ועוגה על חשבון הבית, בביקרך הבא בנתניה, גם שלא לביצוע שיפוץ קרבורטור. בברכה צביקה

אני כבר רשמתי על

הטיפול המדהים של צביקה, אבל גם אני לא קיבלתי קפה, צביקה שלך אותי לקניון בתור לקוח VIP ורשמתי על חשבונו את כל הקפה והאוכל בקניון....היה מצויין..

borisba

New member
מזה מזה מזה?? אני הגעתי מב"ש

ושום קפה מי בעד טביעה ייצוגית נגד צביקה על אפלייה??? אני רוצה קפה!

גם בעוגה יש סמים ?

כי אחרת מה זה שווה סמים רק בקפה ? אני רוצה עוגת חשיש כמו באמסטרדם :)

למעלה