טיפול מיוחד

yossizx

New member
טיפול מיוחד

אני לא לגמריי בטוח שזהוא הפורום הנכון,אך אם משהוא מכיר אני נורא רוצה מיידע בנושא.. בטיפול חותכים ומפרידים את רגלו של המטופל בצורה מסויימת,כעבור מספר שבועות השבר מתאחה כך שלמעשה אורכה של הרגל גדל. שמעתי על כך בתוכנית בערוץ 8,הם אומרים שהטיפול נעשה בעיקר בסין והתחיל ברוסייה כניתוח רפואי. אודה לכל מי שיכול להוסיף לי מידע בנושא

*g99

New member
אתה בטוח שהכוונה לטיפול רפלקסולוגי?

אני ממש לא חושבת כך,אולי הטיפול הוא במשהו אחר שנעשה ע"י שימוש הפרדת הרגלים. אוי,נשמע מזעזע המשך התאור שלך,אני לא הייתי לוקחת כזה טיפול..

yossizx

New member
לא צריך להגזים

ישנם הרבה טיפולים "מזעזעים" שנותנים תוצאות טובות ואף מצילים חיים.הרושם שלי ממה שראיתי אינו שלילי בכלל,האנשים שעברו אותו נראו דווקא שמחים וטובי לב. איני בטוח לאיזה תחום זה קשור,נראה לי רפלקסולוגי לפחות בחלקו. אם משהוא מכיר או שמע אודה לו מקרב לב

*g99

New member
תראה,

זה לא שלקחתי את זה באופן שלילי..פשוט הרפלקסולוגיה כלל לא קשורה יחסית למה שתיארת. הרפלקסולוגיה זה טיפול באברים פנימיים בגוף ע"י לחיצות (בלבד) בכפות הרגליים ועיסוי בכפות ידיים (שזה החלק הקצר והמפנק). כשאני קוראת את מה שכתבת ומשווה בין מה שאני מכירה ומה שאני עושה,אז זה נראה לי כואב מאווווד.אז יש מצבים שברפלקסולוגיה כואב,אבל קוראים לזה כאב טוב..לא נראה לי שזה אותו סוג כאב. אני חושבת שמה שאתה ראית זה הוצאת טפילים למינהם או זהומים קשים..יש המון שיטות טיפול.. בכל מקרה,זה כלל לא קשור לרפלקסולוגיה.

למעלה