טיפול מונע

טיפול מונע

הקיץ בקושי התחיל ואני כבר דואגת מה יהיה בחורף... ביתי בת 4 חודשים, רציתי לדעת אם יש איזושהי תרופה הומופאטית לחיזוק המערכת החיסונית שתגן עליה מכל המחלות בחורף. כרגע היא בבית ואין לי כוונה לשלוח אותה למשפחתון/פעוטון שיעלה את הסיכון שלה בהידבקויות למינהן, לפחות עד גיל שנה. אבל מספיק שנהיה אצל חברים עם ילד חולה ואפשר להיכנס ללופ הזה של חום ואנטיביוטיקה שאני ממש לא אוהבת תודה מראש לעונים

טיפול מונע

שלום לאמא של עופרי. הומאופתיה קלאסית היא שיטת ריפוי מצויינת, אך אינה משמשת כרפואה מונעת. כל זמן שביתך בבית ביחד איתך, סביר להניח שתוכלו לעבור את החורף בשלום, וזאת בשל אי חשיפה לגורמי מחלה המצויים בשפע בבתי הילדים\ תינוקות בדרך כלל. במידה ותחליטי להעביר את בתך לפעוטון ויתחיל הלופ של המחלות, אני ממליץ לך לנסות טיפול הומאופתי שישיב אותה לאיזון במהרה. בהצלחה
אבישי

אמא של עופרי שלום

תזונה טובה ,אמא מאושרת ,אהבה ,נשיקות וחיבוקים לרוב ,יהוו חיזוק רב משמעות גם הם למערכת החיסון

הומיאופתיה כמניעה

ממליצה להתחיל טיפול הומיאופתי מס' חודשים לפני הכניסה לגן, כדי להתחיל בתהליך החיזוק מבעוד מועד, כשהילד נכנס לגן , המחלות מגיעות תכופות, רצוי לחזק אותו לפני, רצוי שההומיאופת יבדוק ויכיר את הילד ומה יסייע לו. ישנם הרבה פעוטות שמפתחים מחלות כבר לפני הגן, נדבקים בגינה ממשפחה, ו/ או נחלשים מריבוי החיסונים. ההומיאופתיה בהחלט יכולה לחזק את הפעוט ולעורר את כוחות הריפוי שלו להדוף בעוצמה מחלות להמנע מתרופות מיותרות.

maxpush99

New member
טיפול מונע

ילדה בת 4 חודשים לא צריכהלהיות חולה כלל - אלא אם מערערים את מערכת החיסון שלה בשלל חיסונים בעייתיים ובתדירות גבוהה בשנת חייה הראשונים בכלל - כמות נחיסונים שמקבל ילד עד גיל שנה הינה מוגזמת ניתן לרווח את החיסונים ולתת חיסונים בודדים בלבד ובמרוחים גדולים ולא לפני גיל שנתיים אם את מודאגת ממחלות -ניתן לתת חיסונים הומאופטיים במסגרת רפואה מונעת עד לגיל המתאים לחיסון רגיל גם אם הילדה קיבלה חיסון - ניתן למזער את תופעות הלואי במתן טיפול הומאופטי מתאים יחד עם החיסון לבריאות

למעלה