מה זה להסתנכרן?טיפול לפני החזרה
חיפשתי ברוב הדפים ואני לא מוצאת חומר מסודר המסביר את הטיפול שצריכה האשה לעבור לפני החזרת העוברים כדי להסתנכרן עם התורמת. האם יש הבדל בטיפולים בין הרופאים והמרכזים השונים?
מניחה שהכוונה להתאים את "ביוץ"מה זה להסתנכרן?
על הסינכרוןטיפול לפני החזרה
חיפשתי ברוב הדפים ואני לא מוצאת חומר מסודר המסביר את הטיפול שצריכה האשה לעבור לפני החזרת העוברים כדי להסתנכרן עם התורמת. האם יש הבדל בטיפולים בין הרופאים והמרכזים השונים?
טיפול לפני החזרה?על הסינכרון
מצרפת קישור. תרגום בהמשך.
אני חושבת שלא כמו IVFטיפול לפני החזרה?
כמובן שאני יעבוד מול רופא אני פשוט רוצה ללמוד מניסיונכן איך הטיפולים שעוברים לפני שטסים לחו"ל. זה כמו במחזורי IVF רגילים?
איפה התרגום? לא מצליחה לראותעל הסינכרון
יוצא לך כתוב לב ולאחר שליחת ההודעהאיפה התרגום? לא מצליחה לראות
ואיך עושים סימנים כמו שאתם עושים סמיילים כאלו. אני לוחצת נגיד על לב אז יוצא לי בכתוב לב. לא כמו אצלכם. אוף.
כתוב לב בין שני קוים מקבילים, נכון?איפה התרגום? לא מצליחה לראות
ואיך עושים סימנים כמו שאתם עושים סמיילים כאלו. אני לוחצת נגיד על לב אז יוצא לי בכתוב לב. לא כמו אצלכם. אוף.
תודה- נשמות טובותכתוב לב בין שני קוים מקבילים, נכון?
זה בסדר, את יכולה להקליק על "תצוגה מקדימה" לפני שאת מקליקה על "שלח/י" ואז מופיעה לך ההודעה שכתבת עם כל הסימנים והסמיילים. אח"כ תלחצי על שלח ותראי את ההודעה שלך במלוא לבביותה![]()
אדוינה-סינכרוןעל הסינכרון
זו התמונה שיש שםאדוינה-סינכרון
אני לא מצליחה להיכנס לאתר שהמלצת. את יכולה לשלוח שוב בבקשה?
טיפול לפני החזרהזו התמונה שיש שם
את לא מצליחה לפתוח בגלל הגדרות ה-cookies
כן, יש US ואולי גם בדיקות דםטיפול לפני החזרה
תןדה, עכשיו הצלחתי לראות התמונה. זה הטיפול שמקבלים? זה מלווה ב-US כדי לבדוק את עובי הרירית? באיזו תדירות?
תרגום חופשי (לא נאמן למקור)על הסינכרון
את גדולה. תודה. הבנתי!תרגום חופשי (לא נאמן למקור)
את רואה בלבן את התרופות שהתורמת מקבלת,עד היום ה14.אז היא מקבלת כוריגון.וביום ה16 מתבצעת השאיבה. הנתרמת,לוקחת אסטרדיול(פרוגינובה)ברמות שהולכות ועולות.מהיום ה14 היא מקבלת גם פרוגסטרון בזריקות ו/או וגינאלית (פרוגסטרון לא נספג דרך הקיבה). החזרת העוברים מתבצעת יומיים עד חמישה ימים מיום השאיבה,כשהעוברים הם בני 4 תאים ביום השני,שמונה תאים ביום השלישי וכו'. ו 10-12 יום אחרי זה יש בטא חיובית!! זו כל התורה כולה.
ברוכה הבאה ayeleta1טיפול לפני החזרה
היי ayeleta1 , ברוכה הבאהטיפול לפני החזרה
המון תודההיי ayeleta1 , ברוכה הבאה
כמו שכבר ענו לך, הטיפול העיקרי שהאשה עוברת הוא לבניית רירית (אסטרוגנים) שתוכל לקלוט יפה את העוברים, בד"כ עוברים לפני שמתחילם את כל הסיפור, טיפול דמה רק כדי לבדוק איך הרירית מגיבה, כשרוצים ממש להתחיל בתהליך אז מתזמנים ע"י כדורים להבאת מחזור ואז את הפרוגינובה (אסטרוגן) אני חושבת שמינימום 12 יום או 14 יום לפני השאיבה של התורמת, אני מיום השאיבה התחלתי את הפרוגרסטרון בזריקות ונרות. חוץ מזה שיהיה המון המון הצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.