טיפול לפני החזרה

מצב
הנושא נעול.

ayeleta1

New member
טיפול לפני החזרה

טיפול לפני החזרה
חיפשתי ברוב הדפים ואני לא מוצאת חומר מסודר המסביר את הטיפול שצריכה האשה לעבור לפני החזרת העוברים כדי להסתנכרן עם התורמת. האם יש הבדל בטיפולים בין הרופאים והמרכזים השונים?

ultras plo

New member
מה זה להסתנכרן?

טיפול לפני החזרה
חיפשתי ברוב הדפים ואני לא מוצאת חומר מסודר המסביר את הטיפול שצריכה האשה לעבור לפני החזרת העוברים כדי להסתנכרן עם התורמת. האם יש הבדל בטיפולים בין הרופאים והמרכזים השונים?
מה זה להסתנכרן?

lychee 8

New member
מניחה שהכוונה להתאים את "ביוץ"

מה זה להסתנכרן?
מניחה שהכוונה להתאים את "ביוץ"
המקבלת לשאיבה של התורמת כך שהרחם מגיע מוכן לקליטת עוברים. ayeleta1 - האם את לא עובדת מול רופא? הוא אמור לתת לך הנחיות ומרשמים שכך תוכלי לרכוש תרופות.

אדוינה

New member
על הסינכרון

טיפול לפני החזרה
על הסינכרון
מצרפת קישור. תרגום בהמשך.

ayeleta1

New member
טיפול לפני החזרה?

על הסינכרון
טיפול לפני החזרה?
כמובן שאני יעבוד מול רופא אני פשוט רוצה ללמוד מניסיונכן איך הטיפולים שעוברים לפני שטסים לחו"ל. זה כמו במחזורי IVF רגילים?

lychee 8

New member
אני חושבת שלא כמו IVF

טיפול לפני החזרה?
כמובן שאני יעבוד מול רופא אני פשוט רוצה ללמוד מניסיונכן איך הטיפולים שעוברים לפני שטסים לחו"ל. זה כמו במחזורי IVF רגילים?
אני חושבת שלא כמו IVF
כי כאן לא מגדלים זקיקים ולכן המטרה היא לעבות רירית רחם בלבד. אם יש לך ביוץ טיבעי את אמורה לקבל דיכוי ותוספת של כדורי פרוגינובה. נדמה לי... מקווה שלא מטעה.

ultras plo

New member
איפה התרגום? לא מצליחה לראות

על הסינכרון
ואיך עושים סימנים כמו שאתם עושים סמיילים כאלו. אני לוחצת נגיד על לב אז יוצא לי בכתוב לב. לא כמו אצלכם. אוף.

lychee 8

New member
יוצא לך כתוב לב ולאחר שליחת ההודעה

ואיך עושים סימנים כמו שאתם עושים סמיילים כאלו. אני לוחצת נגיד על לב אז יוצא לי בכתוב לב. לא כמו אצלכם. אוף.
יוצא לך כתוב לב ולאחר שליחת ההודעה
הכיתוב הופך לאייקון

ronitili

New member
כתוב לב בין שני קוים מקבילים, נכון?

זה בסדר, את יכולה להקליק על "תצוגה מקדימה" לפני שאת מקליקה על "שלח/י" ואז מופיעה לך ההודעה שכתבת עם כל הסימנים והסמיילים. אח"כ תלחצי על שלח ותראי את ההודעה שלך במלוא לבביותה

ultras plo

New member
תודה- נשמות טובות

זה בסדר, את יכולה להקליק על "תצוגה מקדימה" לפני שאת מקליקה על "שלח/י" ואז מופיעה לך ההודעה שכתבת עם כל הסימנים והסמיילים. אח"כ תלחצי על שלח ותראי את ההודעה שלך במלוא לבביותה
תודה- נשמות טובות

ayeleta1

New member
טיפול לפני החזרה

זו התמונה שיש שם
את לא מצליחה לפתוח בגלל הגדרות ה-cookies
טיפול לפני החזרה
תןדה, עכשיו הצלחתי לראות התמונה. זה הטיפול שמקבלים? זה מלווה ב-US כדי לבדוק את עובי הרירית? באיזו תדירות?

lychee 8

New member
כן, יש US ואולי גם בדיקות דם

טיפול לפני החזרה
תןדה, עכשיו הצלחתי לראות התמונה. זה הטיפול שמקבלים? זה מלווה ב-US כדי לבדוק את עובי הרירית? באיזו תדירות?
כן, יש US ואולי גם בדיקות דם
אני לא לגמרי בקיאה בתהליך עדיין לפני סבב ראשון ורוב ה"השכלה" שלי היא מהפורום.

אדוינה

New member
תרגום חופשי (לא נאמן למקור)

על הסינכרון
את רואה בלבן את התרופות שהתורמת מקבלת,עד היום ה14.אז היא מקבלת כוריגון.וביום ה16 מתבצעת השאיבה. הנתרמת,לוקחת אסטרדיול(פרוגינובה)ברמות שהולכות ועולות.מהיום ה14 היא מקבלת גם פרוגסטרון בזריקות ו/או וגינאלית (פרוגסטרון לא נספג דרך הקיבה). החזרת העוברים מתבצעת יומיים עד חמישה ימים מיום השאיבה,כשהעוברים הם בני 4 תאים ביום השני,שמונה תאים ביום השלישי וכו'. ו 10-12 יום אחרי זה יש בטא חיובית!! זו כל התורה כולה.

ultras plo

New member
את גדולה. תודה. הבנתי!../images/Emo51.gif

את רואה בלבן את התרופות שהתורמת מקבלת,עד היום ה14.אז היא מקבלת כוריגון.וביום ה16 מתבצעת השאיבה. הנתרמת,לוקחת אסטרדיול(פרוגינובה)ברמות שהולכות ועולות.מהיום ה14 היא מקבלת גם פרוגסטרון בזריקות ו/או וגינאלית (פרוגסטרון לא נספג דרך הקיבה). החזרת העוברים מתבצעת יומיים עד חמישה ימים מיום השאיבה,כשהעוברים הם בני 4 תאים ביום השני,שמונה תאים ביום השלישי וכו'. ו 10-12 יום אחרי זה יש בטא חיובית!! זו כל התורה כולה.
את גדולה. תודה. הבנתי!

rss80

New member
ברוכה הבאה ayeleta1

טיפול לפני החזרה
ברוכה הבאה ayeleta1
בעיקרון הטיפול לקראת תרומת ביצית הרבה יותר פשוט, במקרה שלי אני מקבלת כדור, 3 פעמים ביום מיום 1 למחזור. ביום ה-9 עשיתי אולט' סאונד כדי לבדוק את הרירית, במידה והיא בסדר ממשיכים באותו מינון.אפשר לקחת את הכדור הזה (פרוגינובה) עד 6 שבועות. ביום השאיבה של התורמת מתחילה תמיכה של פרוגסטרון עם כדורים/זריקות בהתאם לנסיבות, במקרה שלי כדורים בהחדרה וגינלית וזה עד לבדיקת בטא. אם יש הריון ממשיכים עם שני סוגי הכדורים עד שבוע 12, אני חושבת (לצערי עדיין לא הגעתי לשלב הזה). כאמור הרבה יותר פשוט מטיפולי IVF אבל, קצת משתנה מאשה לאשה. מקווה שעזרתי קצת. והעיקר בהצלחחחחחחחחחחחחחחחה.

היי ayeleta1 , ברוכה הבאה

טיפול לפני החזרה
כמו שכבר ענו לך, הטיפול העיקרי שהאשה עוברת הוא לבניית רירית (אסטרוגנים) שתוכל לקלוט יפה את העוברים, בד"כ עוברים לפני שמתחילם את כל הסיפור, טיפול דמה רק כדי לבדוק איך הרירית מגיבה, כשרוצים ממש להתחיל בתהליך אז מתזמנים ע"י כדורים להבאת מחזור ואז את הפרוגינובה (אסטרוגן) אני חושבת שמינימום 12 יום או 14 יום לפני השאיבה של התורמת, אני מיום השאיבה התחלתי את הפרוגרסטרון בזריקות ונרות. חוץ מזה שיהיה המון המון הצלחה

ayeleta1

New member
המון תודה

כמו שכבר ענו לך, הטיפול העיקרי שהאשה עוברת הוא לבניית רירית (אסטרוגנים) שתוכל לקלוט יפה את העוברים, בד"כ עוברים לפני שמתחילם את כל הסיפור, טיפול דמה רק כדי לבדוק איך הרירית מגיבה, כשרוצים ממש להתחיל בתהליך אז מתזמנים ע"י כדורים להבאת מחזור ואז את הפרוגינובה (אסטרוגן) אני חושבת שמינימום 12 יום או 14 יום לפני השאיבה של התורמת, אני מיום השאיבה התחלתי את הפרוגרסטרון בזריקות ונרות. חוץ מזה שיהיה המון המון הצלחה
המון תודה
תודה רבה לכולכן על המידע המועיל. כל כך חשוב לדעת בדיוק לקראת מה הולכים, זה מפחית מעט את הלחץ. ושוב תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה