טיפול יום-יומי

RotemB4

New member
טיפול יום-יומי

שלום רב, אבי חולצה אלצהיימר (דמנציה בינונית-קשה) וכיום הוא בגיל 56 (הוא חולה מזה 4 שנים). לאחרונה בגלל שקשה מאוד לאמא שלי להכיל אותו, אני מחפשת לו מסגרת, אבל לצערי המסגרות הנוכחיות עמוסות בקשישים (גיל מתקדם) ולכן אין הדבר מתאים לגילו הצעיר. ברצוני לדעת האם יש מסגרת (רק כמה שעות ביום) לחולי אלצהיימר בגילאים צעירים? אודה על כל התייחסות ותודה רבה, רתם

נסי במלב"ב

במקום מגוריך. ואת יכולה להתייעץ עם סניפי עזר מציון במקום מגוריכם.

../images/Emo24.gifשלום ר ותם

את אישי שהיה באותו גיל לקחתי למועדון הקשישים אפילו שכולם היו יותר ממנו בגיל ואמרתי לו זה מועדון חברים ,בהתחלה הוא סירב אך אני לא וויתרתי כי לא יכולתי לצאת מהבית ואז הוא חיכה כל יום מתי נסע למועדון פשוט הרגל יומי או שתגידי לו שכאילו הוא יתנדב שם, או תביאי לו משהו שיטפל בו חצי יום מכוח אדם אין מסגרת לצעירים גם בבית אבות יש צעירים בגילאים האלה עם מבוגרים וכולם אלצהיימר או דמנציה בהצלחה ובשורות טובות

zs1957

New member
שלום רותם

יש מסגרת של חצי יום במרכז יום לקשיש. הסעות מהבית וחזרה שתי ארוחות ופעילויות. שם אין אנשים בגילו. רוב האוכלסיה שבאה למרכז היא קשישה.יש להם מחלקות מיוחדות לחולי אלצהיימר ששם מקבלים טיפול אישי ומסור. אתה צריכה ללכת ולבדוק ולראות במו עינייך אם המקום מתאים לאביך. למעשה אין מסגרת לחולי אלצהיימר צעירים.לצערי שמים את חולי האלצהיימר עם הקשישים. זהבה

למעלה