טיפול יאפשר לנשאי איידס להוליד

טיפול יאפשר לנשאי איידס להוליד

אין כבר מה לחקור.. אז עכשיו חקרו ומצאו שניתן לשטוף זרע של נשאי איידס - ולאפשר להם להוליד ילדים. למה זה מקומם אותי? א. כי יצרו הפרדה בין הנשאים ההומואים להטרואים: הטיפול מיועד כמובן להטרואים: " שלושים זוגות מישראל עוברים כיום את הטיפול " - נכתב בכתבה. ב. כי הולדת ילדים ביולוגיים שוב נחשבת כה חשובה עד שחוקרים במרץ איך להוליד ילדים מזרע הגבר - במקום להשקיע עוד משאבים במחקרים למציאת תרופה/חיסון... ג. למה גוגיי מפרסם את זה? דעתכן/ם?

שמנתולה

New member
למה שגוגיי לא יפרסם את זה?

איידס = הומואים זאת משוואה שקל ליפול אליה, גם להומואים.

אבא גאה

New member
הומואים = אלו שנלחמו באיידס

בתחילת המחלה אכן היה נדמה שהמשוואה היא איידס=הומואים ובשל כך כל המוסדות ה"מכובדים" התנערו מהמחלה, כי היא של הומואים ... ואז ההומואים קמו והקימו צעקות ובזכותם התקדמו רבות בחקר המחלה. נכון שהומואים זה לא = איידס, אבל כמ ששניים מחבריו מתו מהמחלה הנוראית הזאת, יש לי משהו אליה, אני צועד בכל מצעד איידס, אני עונד סרט אדום (פכם הייתי עונד כל הזמן והיות רק ביום האיידס)ולמה? בגלל שאני הומו! עובדה, אני לא עונד סרט להגברת המודעות לסרטן.... בעלי עובד במשרה זמנית בממשלת קנדה במשרד הבריאות, טוען שנורא משעמם, ואתמול שמענו שיש מחלקה שלמה שעיניננה הוא "איידס" מיד נדלקו נורות, הנה, אם כבר לעבוד בעבודה משעממת אז למה לא לפחות למען מטרה נעלה? אז איידס לא = הומואים, אבל יש קשר.....

Freeda

New member
המחאה ב- 1991

באביב 1991 הוקם בסן-פרנסיסקו, ליד בית העיריה, מאהל מחאה של הקהילה ההומולסבית נגד העמדה שאין צורך לממן בדיקות איידס לנשים - "הן אינן יכולות לחלות". נשים רבות שילמו בחייהן באותן שנים את מחיר הבורות וההתנשאות. הייתי שם לילה אחד, עת חזרתי ממועדון של הקהילה הטרנסית ב SF, לגמתי יין צונן בחברת אחד המפגינים והוא לימד אותי כל שידעו אז בקהילה על HIV. לימדתי אותו, להבדיל, על FIV - איידס של חתולים, בו נדבק החתול שלנו עת שהיינו בארה"ב, ונפטר כמה שנים לאחר מכן. ועוד הרבה יילמד בנושא מורכב זה. חיבוקים יערה

למעלה