טיפול חדש

טיפול חדש

למרות שהיום אני חובקת תינוקת מדהימה בת שלושה חודשים,לא הכל היה אצלי תמיד וורוד. לקח לי חמש שנים עד שהצלחתי להכינס להריון. בעצם בשנתיים הראשונות לא נכנסתי בכלל ואז עם טויפולים נכנסתי והפלתי. ניסיתי כל טיפול אפשרי, התייאשתי אפילו חשבנו על אימוץ. עד הטיפול הזה. חבר טוב של בעלי אשתו רופאה. והיא עושה מחקר בניו יורק על כל העניין של הפוריות. כיום יש לה טיפול נסיוני שהיא חייבת לעבור על אלף נשים. חסרות לה עוד מטופלות. אני מספרת את זה פה כי זה שינה לי את החיים ואולי זה יכול לעבוד גם לכן. בכל מקרה אם תרצו פרטים אני אשמח לתת. ובהצלחה פה לכולם סיגי.

orp

New member
אשמח לשמוע על הטיפול החדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ציקילי

New member
פרטים נוספים - והצעה

אם יהיו לה מספיק מטופלות מהפורום, ובטח שמהארץ אולי אפשר יהיה לעשות את הטיפולים כאן ולא בארה"ב?

oorly

New member
גם אני ישמח לקבל פרטים

העיקר שיהיה הריון

בארץ?

לגבי הפרטים כתבתי את כולם בהודעה נפרדת, חפשו בעמוד הזה. לגבי הרעיון של לעשות את זה בארץ אין סיכוי כי זה פטנט אמריקאי והיא אמריקאית ויש את זה אך ורק שם.

הפרטים.

קודם כל קודם כל שני בני הזוג צריכים להתחייב שיגורו בניו יורק 18 חודשים, בלי לעזוב. הטיפול חינם כי זהו ניסיון אך את המגורים והטיסות אתם ממנים. הטיפול נמשך שמונה חודשים כל חודש שלוש שבועות ראשונים האשה צריכה לבוא לזריקות וטיפולים שלוש םעמים בשבוע ושבוע רביעי הגבר מגיע פעם אחת או פעמיים לזריקות שלו. לא משנה מה הבעיה שני בני הזוג מטופלים. וככה זה שמונה חודשים. בתקופה הזו כל מגע מיני דורש קונדום ורק קונדום לאגלולה ובטח שלא מין חופשי. אחרי שמונה חודשים מנסים להיכנס להריון בדרך הטבעית ולרוב זה נתפס. עוברים א ההריון והלידה בניו יורק ונשארים עו חודש לאבחון התינוק וזהו... לפי מה שאמרו לי היום בבוקר ביינתיים יש הצלחה של 90 אחוז אצל כאלה שהיו להן בעיות של הפלה ו66 אחוז אצל כאלה שלא נקלטו בכלל. אז זהו לפרטים נוספים או לכל שאלה חופשי אפשר לכתוב לי. נ.ב אזהרה אחרי הזריקות האלה אני הרגשתי הרבה יותר גרוע מאשר אחרי כל הורמונים אחרים

למעלה