טיפול זוגי

lizard83

New member
טיפול זוגי

שלום בנות,
האמת שמעולם לא כתבתי בפורום הזה אבל אני מוצאת את הצורך כרגע.
אני וזוגתי כבר ארבע שנים יחד ומצאנו את עצמנו קצת במבוי סתום.
חשבנו ללכת לטיפול זוגי למרות שאני לא בטוחה במאה אחוז שזה מה שיעזור אבל בכל זאת חשבנו לנסות.
מישהי אולי מכירה, שמעה או יכולה להמליץ על מטפל/ת באזור המרכז?
אשמח לפנייה בפרטי או אפילו רק לשיתוף בפורום ב"חוויה" בסגנון, גם יכול לעזור...
תודה.

כלעוד

New member
היי בנות חמודות טוב שפניתן כאן עזרו לי

ב"ה דווקא די הרבה.
1. משתפת בחוויה: הלכתי לטיפול אצל מטפל זוגי מומחה למצבי משבר וגירושין, אך דווקא לאחר פרידה מנישואית של יותר מעשור. האמת? חבל שלא הלכתי קודם, אולי היה ניתן להציל, או להקל על תהליך הפרידה, שהיה מכאיב באופן שלא ניתן לתאר, ורק מי שעבר משהו דומה יכול להבין לדעתי. אני מאד ממליצה עליו. הוא אמנם גבר אך עדין נפש ואיכותי. אם תרצו - פנו אליי. אם כי בגדול חושבת שמטפלת אשה, ואפילו לסבית, אולי תתאים כאן יותר.

2. חברות שלי סטרייטיות חרדיות שהלכו לטיפול זוגי במגזר שלהן בהחלט מצילות בעזרתו את הנישואין, וצולחות משברים קשים ומאיימים. כך שרואים במוחש שזה עוזר. מצד שני אלו שלא הלכו, מטעמי "חיסכון" או אי רצון, לפעמים הדברים התדרדרו אצלן לנקודות אל חזור השם ישמור.

3. בטיפול זוגי ממש בעצמי לא התנסיתי. אני יודעת מזוג חברות שלא עזר להן. אך בטיפול יחידני על עצמי התנסיתי רוב חיי. וזה עוזר. אז על אותו הגיון אני משליכה שגם טיפול זוגי יכול לעזור. ולו רק בידיעה שאתן נלחמות על הקשר וממצות כל אופציה לתיקון ולשיפור.
בהצלחה, שלומית.

פאמקי

New member
טיפול זוגי

בעיניי מאוד מומלץ (כמובן שתלוי במטפל/ת וכו').
יש לי מישהי מצויינת באזור השפלה, ששמעתי עליה המלצות מצויינות (25 דקות מת"א).
היא יותר מאמנת ולמדה הורות ויש עליה המלצות גם ממטפלת שמטופלת אצלה,
כך שגם אם יש למישהי בעיה עם טיפול, היא אלטרנטיבה מעולה.

בקשר למה שכתבת- שאת לא בטוחה ב-100% שזה יעזור... יש משהו שאנו בטוחות בו ב- 100%?
ומהי הצלחה בעינייך? אם תהיו תקופה מסויימת בטיפול ובעזרתו תגיעו למסקנה שעדיף לכן להיות לחוד,
ותעשו זאת בצורה הכי טובה שאפשר בנסיבות הלא נחמדות של פרידה, זו לא תהיה הצלחה?

לפעמים גם להבין שעדיף לא למשוך כ"כ הרבה שנים בתוך "מבוי סתום" זו הצלחה בעיניי.
והסיכוי שתצליחו להתגבר על בעיות, טוב יותר מלא לנסות בכלל, לא? מקסימום... תצליחו (כי ה"תקיעות" כבר קיימת).

בהצלחה וברוכה המצטרפת. עדכני:).

ש ר ו J י

New member

אני ממליצה בחום. אנחנו כמעט 6 שנים ביחד וכבר כמה חודשים באימון זוגי.
כל אחת לומדת על עצמה ועל זוגתה, לומדות ביחד להסתכל על החיים, לומדות לייצר שפה משותפת ועוד ועוד ...
הנוכחות של אדם שלישי בחדר עושה את השיח אחר לגמריי מאשר השיחות / המתחים בבית ...

אני לא בטוחה לאן זה מוביל אבל התחושה של ללכת לאימון זוגי היא תחושה של לקיחת אחריות על החיים
ואמירה ברורה שיש קושי ויש צורך להתמודד איתו ...

אשמח להמליץ על המאמנת שלנו

שיהיה לכן ולכולן רק טוב

למעלה