דאודורנט ביתי - צריכה עצות...
כבר שנתיים בערך אני משתמשת בסודה לשתיה בתור דאודורנט, וזה עובד מעולה!
תמיד הייתי אלרגית לכל סוגי הדאודורנטים, הייתי מפתחת אליהם עמידות תוך כמה חודשים והיא היתה מתפתחת לאלרגיה תוך שבוע-שבועיים נוספים. ואני מהמאוד מזיעים וגם מאוד מריחים...
אחרי חצי שנה בערך עם סודה לשתיה התחלתי להכין דאודורנט משמן קוקוס, קורנפלור וסודה לשתיה, בהמשך הוספתי גם חמאת שיאה כדי שיהיה פחות נוזלי בימים חמים.
אבל אז נתקלתי בבעיה שכתבו עליה די הרבה ב"באופן" - הופיעה לי פריחה אדומה ומגרדת, שאיימה להפוך לפצעים ממש ולא נעלמה עד שהפסקתי להשתמש בסודה. בעקבות מה שאנשים כתבו בבאופן, מרחתי לי GSE בבית השחי (הסודה לשתיה הורגת את מצע החיידקים ואז כנראה מתפתחת פטריה שהיתה רדומה, GSE הורג את הפטריה) וזה עבד טוב.
אז כבר כמעט חצי שנה אני משתמשת בסודה לשתיה, ופעם ביומיים-שלושה מורחת טיפה אחת של GSE בבית השחי כשהוא עוד רטוב, לפני הסודה.
אבל אני רוצה למצוא דרך להכין לי שוב דאודורנט, זה הרבה יותר נעים וגם יותר קל לקחת אתי לבריכה (שעכשיו אני מתחילה ללכת אליה באופן קבוע, בעיקר להידרותרפיה - מחר מורידים את הגבס מהרגל!!!
).
יש למישהו רעיונות איך לשלב GSE בתוך הדאודורנט? מישהו יודע אם הוא מתערבב טוב עם שמנים? (אם לא תהיה לי ברירה, אכין דאודורנט כרגיל ופעם ביומיים שלושה גם אמרח לי GSE, אבל מעדיפה שהכל יהיה משולב)