טיפול הIVF מופסק

דנה אא

New member
טיפול הIVF מופסק

אז ככה, כתבתי פה לפני כמה ימים שהכאבים בציצים נמשכים לאחר קבלת הווסת. וחשבתי שמשהו לא בסדר. ביום שני, יום שלישי למחזור , כשבאתי לבדיקות דם, אמרתי לפקידה באיכילוב שאני רוצה לדבר עם הרופא , והיא אמרה שמה אין טעם , לא יעשו לי בדיקות עכשיו. אז היום , יום שמיני למחזור ,תוצאות של בדיקות דם - אסטרדיול ירד!!! היה מעל 200 ביום שני, והיום פחות מ-200 וזה אחרי חמישה ימים עם 3 אמפולות של גונל F כל יום, ופרוגרסטרון, תחזיקו חזק שלא תיפלו - 15 !!! למה לא בדקו לי פרוגרסטרון כשהתלוננתי על כאבי ציצי שממשיכים. למה לא התעקשתי ביום שני לדבר עם הרופא ?
על עצמי. אולי הוא לא היה בודק, אבל לפחות הייתי יודעת שעשיתי הכל כדי למנוע את הימים האחרונים של ההזרקות המיותרות. מה יהיה

גם הטיפול שלי הופסק ברגעים אלה../images/Emo10.gif

אוי דנה, אני כל כך מבינה אותך. גם אצלי החודש הטיפול הופסק בנסיבות דומות. לאחר 6 ימים של הזרקת 4 אמפולות מנוגון ה-E2 היה נמוך מ-200 והפרוגסטרון וה-LH גבוהים (בנוסף לדימום שלא הרפה). אני דווקא הייתי מוכנה להמשיך ולהזריק אפילו אם יש סיכוי קלוש לשינוי. הרופא לא האמין שמשהו טוב יכול לצאת מהטיפול החודש, אבל אני התעקשתי לנסות עוד כמה ימים. בסופו של דבר, הבוקר חזר דימום והבנתי שאי אפשר ללכת עם הראש בקיר והטיפול הופסק. דנה, תנצלי את החופשה הכפויה הזו לנוח ולצבור כוחות כי הטיפול הבא הולך להיות האחרון והמנצח.

דנה אא

New member
רוצקי פוצקי חמודונת

מצד אחד - "צרת רבים ..." ומצד שני וודאי שאני לא מאחלת לאף אחת שזה יקרה לה. מי יתן והפורום הזה יסגר באין דורש. תגידי גם אצלך לא בדקו את הפרוגסטרון ביום השלישי למחזור? כי מה שכתבתי כבר, שאולי אם בודקים ומגלים רמה גבוהה, אפשר למנוע את ההזרקות המיותרות.גם אצלך המשיך לכאוב החזה לאחר קבלת המחזור? טוב, אז רוצקי פוצקי ,איזה ניק חמוד, תנוחי בנעימים גם את.
ומישהי יודעת מה עושים/קורה לאחר מצב כזה?

העין ה 3

New member
אני לא יכולה לענות בשם רוצקי פוצקי

אבל מכיוון שאנחנו מטופלות אצל אותו רופא - אני בטוחה שהיא כן בדקה את הפרוגסטרון ביום השני/שלישי של המחזור. מה שעושים במצב כזה, מחכים למחזור הבא (או אפילו לפני), ואז מגיעים לרופא ודנים איתו באפשרויות.

דווקא לא בדקתי../images/Emo4.gif

עד היום באף טיפול לא נבדק פרוגסטרון ביום השלישי. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני מטופלת בהזרעות וללא דיכוי. לא יודעת אם נהוג לעשות בדיקה כזו בטיפולים אלה או רק ב-IVF.

Galit29

New member
רוצקי ודנה לפעמים אחרי הפסקה יזומה

יש חדשות טובות. מחזיקה לכן אצבעות לטיפול הבא מנצח!

דנה אא

New member
מעניין מה שאת אומרת

כי אם נשארה רמת פרוגסטרון גבוהה מלכתחילה, והגונל העלה לשחקים את הE2 , אז באמת יכול להיות שהיה ביוץ מוקדם. אוי חבל שלא עשו לי אולטראסאונד. ממש התחננתי היום, אבל הם מה זה קשוחים שם
.

דנה אא

New member
לא בדקו

ועל זה אני זועמת. תמיד כשאני שואלת שאלות נותנים לי להרגיש מטומטמת. (נו, תעשי מה שאומרים לך ותשתקי , הרי הרופאים יודעים הכי טוב, למה את מבלבלת את המוח בשאלות .)היום הפקידה צעקה עלי על זה שאני לא סומכת (לפני הוודע התוצאות). למה שאסמוך אם כל הזמן עושים פשלות? האחות שלקחה לי בדיקת דם ביום השלישי של המחזור, אמרה שאני מעייפת אותה, רק התחיל היום וכבר אני מעייפת אותה. אני חשבתי שכן לוקחים פרוגסטרון. רק היום הבנתי שלא בדקו.

דנה אא

New member
תגידי אליזבט, מה הם צריכים

לבדוק פרוגסטרון. לא מבינה בדברים האילו. אולי הם לא צריכים.

כן.

אני לא מכירה את המחלקה שם אבל זה מה שמקובל,כנראה שטעו במעבדה. מה הסבירו לך היום? תראי פרוגסטרון עולה אחרי ביוץ ואם יש הריון ממשיך לעלות. בתחילת המחזור מאוד נמוך(יום 3 )פחות מ 1.

דנה אא

New member
בתיק שלי ליד בדיקת הפרוגסטרון

בדף היה איזה סימן ושאלתי מה זה והאחות אמרה שלא בדקו לא היה צריך.

s h i r a 3 0

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענק. דברים כאלה קורים

וזו בטח לא אשמתך. מקווה שההמשך יהיה טוב יותר ובינתיים תוכלי לנוח קצת. אין לנו שליטה מלאה בטיפול וכמה שלא ננסה, לא נבין את כל השלבים שלו ואת כל מה שיכול לקרות בדרך. אין לי מושג לגבי היחידות של הפרוגסטרון וגם לא לגבי הכאבים. אבל אני יודעת שזה טיפול ivf ראשון ולומדים ממנו הרבה. גם אצלי הטיפול הראשון היה בעצם תהליך של לימוד ורק בטיפול השני היו תוצאות סבירות. אז קבלי גם את הכתף שלי לבכי ונוחי קצת.
|

דנה אא

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifומוסיפה שאלה אדיוטית

יכול להיות שבמקרה, במקרה, במקרה הייתי בהריון למרות קבלת הווסת ובזה שלקחתי דקא, הרסתי את העסק. זוכרת שהיו פה שירשורים שדקא לא מקלקלת הריון , אבל הרופא באיכילוב טען שכן. ביום שלישי למחזור היה לי E2 של 227 בערך. יכול היה להיות הריון עם ערכים כאילו?

הטענה הכללית היא שלא.

דקא לא מקלקל הריון. תשאלי את ונוס (נדמה לי?) שגילתה שנכנסה להריון אחרי שהדקא הוזרק.

למעלה