טיפול התנהגותי

• פותח הנושא arena
  • פורסם בתאריך

arena

New member
טיפול התנהגותי

האם מישהו מכיר מטפל/ת התנהגותי באיזור המרכז ? אנו מחפשים אדם שירכיב תכנית עבודה התנהגותית לבית הספר ולילד ולאחר זמן יעבוד עם הילד על מצבים שקורים , בעיקר מצבים חברתיים , איך הילד מגיב ואיך היה צריך להגיב . הוא יהיה חלק מסביבה שמקיפה את הילד בית ספר-הורים-פסיכולוג-מטפל/ת התנהגותי ועוד. הפסיכולוג שמטפל בבנינו לא מרכיב תכנית התנהגותית אלא רק עובד על הפן הרגשי , שזה מאד חשוב לילדנו אבל לא מכסה את הצרכים ההתנהגותיים. רצוי שאותו מטפל/ת לא "יבהל" מבעיות התנהגות , אלימות מילולית וכדומה ויהיה בעל יכולת לעבוד מול צוות בית הספר , איתנו ועם הפסיכולוג. אשמח לקבל המלצות וטלפונים. תודה מראש

דליה.ד

New member
כן, כבר המלצנו עליה.

היא מכפר סבא, ושמה....אופס... שלומית טייך לפי דעתי או שאני טועה... זה היה לפני מספר חודשים. היא מעולה! אני מצרפת כתבה ששמה מוזכר שם, שווה גם לקרוא!

arena

New member
היא מפוצצת

שמעתי , לא דיברתי איתה , שהיא לא מקבלת לקוחות חדשים וגם ילדה לא מזמןוהחליטה להוריד מהלך לכן לא פניתי אליה. האם יש עוד כתובות ? טלפונים ? אני אשמח.

נסי את

ד"ר רונית פלוטניק, שלחי לי מסר ואשלח לך את מספר הטלפון שלה, כיום היא ראש הצוות של המטפלים של ילדיי (כן, שניהם) והרכיבה את כל התכנית ההתנהגותית לבני. כמו כן תוכלי למצוא ברעננה ובאזור קרית אונו את מכון רותם שגם לו יש כמה אנשי מקצוע טובים, כמו הנוירולוגית ד"ר דיצה צחור שהתארחה אצלנו והסבירה על שיטות הבניה ההתנהגותי שהביאה איתה מארה"ב. תוכלי למצוא פרטים על המכון בלוחות הפורום.

למעלה