טיפול הפריה רביעי

טיפול הפריה רביעי

די שבורה לאחר הפלה והריון כימי מחכה לסיבוב הבא,צריכה עידוד

בבוצי

New member
קבלי אלפי חיבוקים../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע, מאחלת לך שפעם הבאה תהיה הפעם האחרונה ב"ה ,ותזכי לעבור הריון של 9 חודשים יפים וללדת תינוקות מהממים. בינתיים כל מה שאני יכולה להציע לך היא כתף לבכות עליה והרבה חיבוקים מעודדים.

יעליק27

New member
שולחת לך אלפי ../images/Emo24.gifים

תבכי ותוציאי הכל, זאת העיצה שלי, לא לסחוב שום דבר לטיפול הבא. לא יודעת ממש איך לחזק אותך, רק אני חושבת שאם תדברי על מה שהיה תרגישי אולי קצת הקלה. אנחנו פה בשבילך! שוב חיבוקים ואנרגיות חיוביות שיעזרו לך אולי לעבור את הימים הקשים האלה.

limordc

New member
קבלי חיבוק חם../images/Emo24.gif

זה קשה ואנחנו איתך, ונהיה פה גם לשמוח בשמחתך שעוד תגיע בקרוב בע"ה!!

מם 1971

New member
מצטערת ../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת ורק מאחלת שהפעם החמישית תהיה הצלחה מלאה. סה"כ הגוף שלך יודע לייצר הריון נותר רק לשמר אותו למשך תשעה חודשים ואני בהחלט מאמינה שתיזכי לכך. לבשורות טובות

sab sab

New member
התמודדות עם אובדן הריון היא מאוד

מסובכת והייתי ממליצה לך אולי לפנות לפורום אובדן הריון. אני רק יכולה לעודד אותך לקראת הטיפול הבא ולומר לך שנשים שכבר היו בהריון( למרות שהוא כימי )עם כל הכאב, לפחות "הוכיחו" שהן אכן יכולות להיכנס להריון וסיכוייך להריון בריא גדול ביותר!!!!! אל תתייאשי, הדרך קשה וכואבת אך בקו הסיום תגיעי עם חיוך גדול ורחב!!!! אגב, עשית בירור לגבי ההפלות(בדיקות גנטיות וקרישיות יתר?) מחזיקה לך אצבעות להמשך מוצלח ושמח

מסכימה מאד

הריון כימי הוא קשה עד מאד.. אבל הוא עדייםן היה הריון!!! וזה אומר שהצלחת להיכנס להריון! וזה מאד מאד חיובי
אז נכון שמה זה שווה אם זה הלך אבל עדיין זה אומר שניתן ואני חושבת שזו מחצית מהדרך מאחת שעדיין לא ראתה חיובי בivf וצריכה לקבל תשובה ביום א' אחרי החזרה רביעית .....ומאד מקווה שתהייה חיובית! עדיין מאד מבינה את תחושתך ומחזקת אותך עד מאד מכל הלב

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

וגם
רחב שירכך קצת את עוצמת הכאב. הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי הלשתמש בה
. הכאב אחרי כשלונות גדול, ואחרי הפלה גדול שבעתיים. אבל למרות הכשלון הדרך קדימה מובילה להריון וילד בריא. קחי מאיתנו כוחות, שבי לחתור איתנו מול הזרם. באחד העיקולים של הנהר הסוחף הזה מחכה לך תינוק מתוק שיעשה אותך אמא
.
נועם

זקיקית

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול גם ממני

כל אחת מאיתנו סוחבת את הסיפור הקשה שלה. אני יכולה להגיד לך - ממרומי 37שנותיי וללא ילדים - שלעבור פעמיים גרידה בשבוע 8 בגלל שלעובר הפסיק הדופק, זה קורע שחבל על הזמן. אבל אחרי שלושה חודשים (מהפעם השנייה) זה כבר נראה רחוק וקהה. תקחי נשימה, תתפרקי, תבכי כמה שאת צריכה, ותמשיכי במסע הזה, כי בסופו, אין לי ספק, יהיה ילד. אנחנו כולנו פה אחת בשביל השנייה - כולנו לגמרי באותה הסירה. אז שיהיו רק בשורות טובות

מחבקת אותך חזק../images/Emo50.gif../images/Emo23.gif

ענבלית, מאחלת לך בהצלחה בטיפול הרביעי קחי את כל הכוחות הנפשיים שלך שהצלחת עד עכשיו לקחת,וצאי לסיבוב הבא עם אמונה שהפעם זה יצליח כל אחת עם המסע שלה אני עברתי עכשיו הפרייה חמישית ואני במתח נוראי... אשמח לחזק אותך ולהתחזק ממך את יכולה להגיד לי מה זה הריון כימי?

למעלה