|נאנחת| אני לא חושבת שיש לי תשובה
הטיפול גרם לי לשינוי מאוד משמעותי באישיות שלי, בדרך ההתנהלות שלי בחיים. קשה קצת לפרוט את זה לפרוטות, אני אותו אדם שהייתי קודם אבל אדם הרבה יותר מוצלח. אחד הדברים הבולטים שקרו לי זה היכולת לשים גבול ברור בין מה ששיך לי ובין מה ששיך לאחרים. לכן אני הרבה פחות פוחדת מביקורת, הבטחון העצמי שלי התחזק. הפכתי הרבה פחות עוקצנית וצינית, ורמת התוקפנות שלי ירדה פלאים. אני לא נבהלת כשאחרים מאבדים שליטה או צועקים. וכהביקורת עלי לא עניינית היא עוברת לי מעל הראש. הטיפול הזה שייף לי הרבה הרבה פניות וקוצים, ואפשר לי להוציא מתוכי רוך ואהבה שפעם פחדתי לחשוף. בעקבות הטיפול גם יכולתי להמשיך הלאה לדיאטה מקרוביוטית של 11 חודש שניקתה אותי מהורמונים ותופעות לואי שגמרו אותי. והחזירה לי את האי קיו שהלך לאיבוד בטיפולים. לפני שלקחתי את המנה הראשונה אמרה לי המטפלת שהיא מבטיחה לי דבר אחד- ששנה אחרי כן אני אהיה אדם אחר. אמרה שהיא לא יודעת אם אבחר להמשיך בטיפולים, לפנות לאימוץ או להתמודד בצורה אחרת, אבל ללא ספק אהיה אדם שונה. היא לא הבטיחה לי שאשיג הריון בזכות הטיפול. היא צדקה בכל מילה ואני אסירת תודה לה על זה. לא כל דבר ניתן לריפוי בטיפול הומאופטי, ולא המשכתי מעבר ל2 מנות (בהפרש של 6 חודשים). במקרה שלך, לדעתי חוסר ביוץ (בעיקר אחרי שהפוריות שלך הוכחה כבר) הוא בהחלט מצב שניתן לטיפול בהומאופתיה. גם בטיפול קונוונצינאלי אף אחד לא מבטיח לך שלא תבזבזי זמן יקר בטיפולים רבים. אם את כבר רואה שינויים ותוצאות, לכי על זה. גם אם תצטרכי אחר כך עזרה רפואית, הטיפול הזה יעזור לך להיות אדם שלם יותר ואמא טובה יותר. תגובות לא רצויות הן התגובות שההומאופתיה אוהבת
. אם רע לך, ההורמונים מתפרעים יותר, את נהיית חסרת סבלנות או קורה לך כל דבר זוועתי אחר
זה בדיוק ההוכחה שהתרופה עובדת, מנקה את הג'יפה מבפנים ומובילה לתיקון. אל תבהלי מזה, זה ממש תגובה קלאסית. נועם