טיפול הומאופטי

regshim

New member
טיפול הומאופטי

בנות, אנא עזרו לי האם מישהי נסתה טיפול הומאופטי ואם כן, האם זה עזר? אני מאוד רוצה לנסות לפני שאני אתחיל אם טיפולי פוריות קונבנציונליים אבל זה מאוד יקר והייתי רוצה לדעת ( לפחות בערך) עד כמה זה מויעל תודה מראש

לא הומופאטי אבל ניסיתי

דיקור סיני שלא הצליח.... תמיד אבל טוב לנסות. בתור מאמינה גדולה ברפואה אלטרנטיבית אני יודעת שכדי לראות תוצאות בטיפולים כאלה צריך להיות סבלניים ומאוד סבלניים התוצאות הם לטווח ארוך. כניראה שלי לא היתה סבלנות אבל אם לך יש אז המון בהצלחה.

נרי כ

New member
תלוי בבעיות ובמטפל

אני מבינה קטנה (חכו לתשובה של נועם) אבל אני חושבת שיש דברים שטיפול אלטרנטיבי יותר עוזר ויש כאלה שפחות. למשל חסימות אי אפשר לפתוח, אבל אפשר להמריץ או להרגיע את המערכת ההורמונלית. על פי רוב נהוג לשלב את הטיפול עם טיפול תרופתי קונבנציונלי. מניסיון אישי, קשה לבודד את ערכו של הטיפול האלטרנטיבי מכל המרכיבים האחרים ולדעת עד כמה זה מועיל, אבל הרבה בנות מאוד נהנות ונרגעות בדיקורים ומרגישות שזה נותן להן אנרגיות. במחקר מדעי מאוד משכנע שהתפרסם לאחרונה דיקור הוכח כמועיל בקליטת הפריות, למשל. רק צריך לזכור שמדובר בהשקעת אנרגיה נוספת, של זמן וכסף, וכן של דיקור או נטילת פורמולות (שהן לרוב לא נחמדות לבליעה). ועוד דבר: בתחום הזה יש המון שרלטנים שממש מסוכן להקלע אליהם, אז תתייעצו לפני שאתם בוחרים את המטפל שלכם.

סביון1

New member
הי נרי

אפשר בבקשה לקבל קישור למחקר שהזכרת כאן, או לפחות קצת יותר פרטים על המחקר? תודה, סביון

נועם@בת

New member
זה תלוי בהמון גורמים

בראש ובראשונה באופי הבעיה. בעקרון (ואני רחוקה מלהיות מומחית) טיפול הומאופטי עובד ברמה הרגשית. כל דבר דקורה לנו בחיים משאיר סימן לא רק על הרגשות שלנו ועל האופי ונסיון החיים. אלא גם על הגוף שלנו. איתור הבעיה שיצרה חבימה ושחרור החסימה יביאו לשיפור גם ברמה הגופנית. אם נתייחס להומאופתיה הקלאסית, המטפל מאבחן את המטופל על סמך שיחה מעמיקה של שעתיים בערך ומאתר את מקור החסימה. נותן תרופה הומאופתית, לרוב חד פעמית. שאמורה לפעול לאט במשך כמה חודשים. אני מאמינה שבנוסף לאבחנות של הרופאים (אם יש כאלה) תמיד קיימים עוד גורמים שמונעים כניסה להריון. אני טופלתי שני טיפולים אצל הומאופטית. בעית הפוריות שלי לא נפתרה, אבל זה היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיי. השינוי שעברתי בזכות הטיפול היה כל כך חיובי ובונה עבורי שאי אפשר לתאר את זה במילים אפילו. לטאמי, אם את רוצה לפנות לטיפול משלים, אני הייתי ממליצה דוקא על הילינג / קריסטלים/ דמיון מודרך. כמובן רק אצל מטפל בעל נסיון. אבל זאת דעתי האישית והלא ממש מקצועית. בהצלחה נועם

regshim

New member
למה אם אפשר לדעת

למה אם אפשר לדעת הטיפול לא עזר בבעית הפוריות? ואיך בכל זאת זה היה דבר הכי טוב שקרה לך?? לי יש ילד בן 3 וחצי כבר וכבר שנה אנחנו מנסים שוב אבל המחזור הפך ללא סדיר בצורה נוראיית-וביוץ לא תמיד יש (וגם הפלה טבעית באמצע:( הלכתי עם הבן שלי להומאופטית ואני רואה תגובה (לא הייתי אומרת שרצויה) והבעיה שהלכנו איתה עדיין לא נפתרה אבל זה צריך זמן ואני לא רוצה לעבד זמן יקר (לגביי) הבדיקות הרגילות (עוד לא עשיתי צילום רחם) לא מוצאים בעיה חוץ מההורמונים המשתוללים:(

נועם@בת

New member
|נאנחת| אני לא חושבת שיש לי תשובה

הטיפול גרם לי לשינוי מאוד משמעותי באישיות שלי, בדרך ההתנהלות שלי בחיים. קשה קצת לפרוט את זה לפרוטות, אני אותו אדם שהייתי קודם אבל אדם הרבה יותר מוצלח. אחד הדברים הבולטים שקרו לי זה היכולת לשים גבול ברור בין מה ששיך לי ובין מה ששיך לאחרים. לכן אני הרבה פחות פוחדת מביקורת, הבטחון העצמי שלי התחזק. הפכתי הרבה פחות עוקצנית וצינית, ורמת התוקפנות שלי ירדה פלאים. אני לא נבהלת כשאחרים מאבדים שליטה או צועקים. וכהביקורת עלי לא עניינית היא עוברת לי מעל הראש. הטיפול הזה שייף לי הרבה הרבה פניות וקוצים, ואפשר לי להוציא מתוכי רוך ואהבה שפעם פחדתי לחשוף. בעקבות הטיפול גם יכולתי להמשיך הלאה לדיאטה מקרוביוטית של 11 חודש שניקתה אותי מהורמונים ותופעות לואי שגמרו אותי. והחזירה לי את האי קיו שהלך לאיבוד בטיפולים. לפני שלקחתי את המנה הראשונה אמרה לי המטפלת שהיא מבטיחה לי דבר אחד- ששנה אחרי כן אני אהיה אדם אחר. אמרה שהיא לא יודעת אם אבחר להמשיך בטיפולים, לפנות לאימוץ או להתמודד בצורה אחרת, אבל ללא ספק אהיה אדם שונה. היא לא הבטיחה לי שאשיג הריון בזכות הטיפול. היא צדקה בכל מילה ואני אסירת תודה לה על זה. לא כל דבר ניתן לריפוי בטיפול הומאופטי, ולא המשכתי מעבר ל2 מנות (בהפרש של 6 חודשים). במקרה שלך, לדעתי חוסר ביוץ (בעיקר אחרי שהפוריות שלך הוכחה כבר) הוא בהחלט מצב שניתן לטיפול בהומאופתיה. גם בטיפול קונוונצינאלי אף אחד לא מבטיח לך שלא תבזבזי זמן יקר בטיפולים רבים. אם את כבר רואה שינויים ותוצאות, לכי על זה. גם אם תצטרכי אחר כך עזרה רפואית, הטיפול הזה יעזור לך להיות אדם שלם יותר ואמא טובה יותר. תגובות לא רצויות הן התגובות שההומאופתיה אוהבת
. אם רע לך, ההורמונים מתפרעים יותר, את נהיית חסרת סבלנות או קורה לך כל דבר זוועתי אחר
זה בדיוק ההוכחה שהתרופה עובדת, מנקה את הג'יפה מבפנים ומובילה לתיקון. אל תבהלי מזה, זה ממש תגובה קלאסית. נועם

Big Mama 1

New member
אויש כמה שאת צודקת נועם ../images/Emo98.gif

האיי קיו מה זה הולך לאיבוד בטיפולים.
ממש מפחיד

regshim

New member
תגובות לא רצויות הן התגובות שההומאו

תגובות לא רצויות הן התגובות שההומאופתיה אוהבת :)) אני עדיין מנסה לעכל ולהבין איך זה עובד. פניתי עם הילד בעקבות בעיית עור ויצאה לו דלקת גרון (כמה ששמחה המטפלת/הומאופטית:))) ובינתיים חודשיים לאחר פניה ראשונה אין שינו י בבעיית עור... (כן היו קריזות של הילד, נזלת דלקת גרון ומחוסר תאבון לזלילות) - אבל עוד לא אמרנו דיי הבעיה שלי שזה נורא יקר

למעלה