טיפול הוליסטי

נעמה2

New member
טיפול הוליסטי

שבוע טוב לכולן, סוף סוף מצאתי הזדמנות להיכנס ולכתוב, אחרי הרבה זמן של "שותפות סמויה" בפורום, ואחרי שקיבלתי הרבה עידוד מנועם לכתוב (תודה נועם!). הרבה פעמים אני קוראת הודעות של בנות המחפשות טיפולים אלטרנטיבים / משלימים, וגם קוראת הרבה הודעות שעוסקות בקושי להתמודד עם הקשיים הפיזיים והרגשיים של הטיפולים - החל בתופעות הלוואי של ההורמונים, ועבור בכל הקושי של האכזבות, המתח, ההשתלטות על החיים וכו´... ומכיוון שכל הסיפור הזה מוכר לי היטב ו"בסרט הזה כבר הייתי", רציתי לספר לכן על משהו קצת שונה שהתנסיתי בו, בתקווה שאולי עוד כמה יוכלו להנות ולהעזר... זוהי שיטה טיפולית ייחודית שעובדת על שילוב של טיפול אנרגטי מאד עוצמתי, ועל טיפול מודעותי. הטיפול המודעותי עובד על הרעיון של קשר גוף - נפש, ועל הצורך למצוא את המקור לכל בעיה פיזית כדי לפתור אותה באמת. הטיפול האנרגטי עושה שני דברים :מטפל ממש (למשל בהסדרת ביוץ, בתופעות הלוואי, בהכנת הגוף באופן אופטימלי להריון וכד´) וגם מאיץ את התהליכים המודעותיים ומעמיק אותם הרבה מעבר לטיפול פסיכולוגי וכד´. בקיצור, מדובר בטיפול שעושה טוב לגוף ולנפש גם יחד. במקרים מסויימים יכול לבוא כ"אלטרנטיבה" לטיפולים, ובמקרים אחרים כטיפול משלים ותומך. בנוסף לטיפולים האישיים, נפתחת סדנא טיפולית בשיטה בבי"ח בלינסון למטופלות של בלינסון והשרון, ובמקום אחר למטופלות אחרות. (אגב, שיטת הטיפול נמצאת כרגע בניסוי מבוקר שאושר ע"י משרד הבריאות כדי להוכיח באופן מדעי את יעילותה, מעבר ל"סיפורים" אישיים...) אם מישהי מעוניינת לדעת יותר על הטיפול, הסדנה, או כל דבר אחר, אני אשמח לענות. אני לא מאמינה איזו הודעה ארוכה יצאה לי. מתביישת מתביישת, אבל עד שהחלטתי לכתוב - לא גומרת... בכל מקרה בהצלחה לכולן!! נעמה.

מרב.

New member
נעמה,

האם את נמוש מוואלה? האם זה הטיפול ששאלתי אותך לגביו? זה אכן נשמע כמו משהו מדהים. אני דוחה את הפניה אליו רק בגלל ההיבט הכספי, אבל עוד שלילי כנראנ יקרב אותי לשם עוד קמעה (אני מקווה כמובן שלא...) בכולופן, תודה על ההודעה והמידע! מרב

נעמה2

New member
מרב

מרב הי, איזה מזל שהגבת ! חשבתי שאני לבד בפורום וכולן הלכו לישון... אני מאחלת לך חיובי עם או בלי... העיקר שיהיה כבר !!! אני שולחת לך מייל. נעמה

נעמה2

New member
מרב

איזו בושה, אבל אני לא ממש יודעת איך נכנסים לצ´אט... אמי אשמח ללמוד !!! נעמה.

מרב.

New member
בסרגל האפור העליון

יש כמה קישורים, השני מהם הוא צ´אט פוריות. ביום- שומם, בערב- עליז ושוקק חיים
נסי ותהני... מרב

נעמה2

New member
מרב

מרב, הסתבכתי עם הצ´אט !!! הגעתי לדף הראשי של הצ´אטים, אבל לא ברור לי מה עושים אח"כ... נעמה.

נעמה2

New member
פרטים נוספים

תוליק אני אשמח לתת לך פרטים נוספים, רק תגידי איזה... נעמה.

אושרת@@

New member
אשמח לקבל פרטים נוספים כמו,,,,

איפה ומתי ואיך מגיעים לכל זה,,,,, תודה

ינסון

New member
עוד פרטים

נעמה שלום, קראתי את ההודעה...איפה בדיוק ניתן לקבל פרטים ...טלפון..יהיה נהדר! המון תודה ובברכת בטא חיובית

נעמה2

New member
עוד פרטים...

את כל הפרטים על הטיפולים עצמם וגם על הסדנאות, ניתן לקבל אצל סאם לוי, שפיתח את השיטה הזו, ומכשיר בעצמו את אלו שמוסמכים לטפל בה. הטלפון שלו הוא 312259 - 054. אני מוסיפה קישור לקובץ עם פרטים על הסדנה.(אני אנסה בכולופן...) אם מישהי מעוניינת בעוד מידע, אשמח כמובן לתת. בהצלחה לכולן !!!

נעמה2

New member
אורלי

אורלי, זה בשבילך. קצת הסתבכתי עם הנסיון לצרף את הקובץ, נקווה שככה הוא יגיע. בהצלחה

למעלה