טיפול בעור

tingumi1

New member
טיפול בעור

שלום לכל יושבי הפורום
יש לי מעט פיגמנטציה על העור, ורציתי לדעת, האם יש שמנים, או כל דבר אחר שיש לרפואה המשלימה להציע שיכול לעזור להעלים את זה מהעור....? תודה:)

0 אור 0

New member
יש

אבל ההתאמה של השמנים תלויה בסוג של הפיגמנטציה , כמי שמטפלת בעצמי בשמנים אני מאד ממליצה להגיע למטפל שהתמחה בנושא הזה, מאחר שהידע שנלמד בקורסים השונים לא תמיד מעמיק דיו בסוגי השונים של בעיות עור. חושב לשים לב! שמנים וצמחים שמסייעים בהבהרת העור (למשל הלימון הידוע) הינם בד"כ פוטוסנסיטיביים ואסור להחשף אתם לשמש - אחרת הנזק עלול להיות גרוע מהתועלת.

tingumi1

New member
תודע על המענה!

הפגמנטציה היא לצערי תוצאה של שימוש בגלולות... וכיצד מוצאים מטפל אמין וטוב שהתמחה בסוג הטיפול הזה?..

0 אור 0

New member
את יכולה להתחיל עם סביון שכתב אחרי

אם הוא לא באיזור שלך, יתכן והוא מכיר מטפלים מהאיזור שלך, את יכולה לפנות לשלוס לשאול שם, ויש עוד מטפלים מוכרים, אם יש לך מישהו בראש את יכולה להתייעץ אתי במסרים - אמנם אם אני לא מכירה אותו אני לא יכולה לספק לך המלצה ישירה, אבל כן יכולה לשפוט את מה שהוא אומר לך לגבי הכשרתו ואם המלצותיו ברמה מעמיקה מספיק.

ישנם שמנים יעילים הדורשים זהירות בעבודה

יש בארומתרפיה אפשרות טיפול, אך היא דורשת זהירות בעבודה. אני ממליץ לבחון האם הפיגמנטציה מקורה בתהליך הזדקנות טבעי, או נובע מפתולוגיה מסויימת. זה יאפשר לקבל החלטה בנוגע לטיפול המומלץ.

tingumi1

New member
היי, תודה,

הפגמנטציה קשורה בשימוש בגלולות, כפי שכבתי קודם...

0 אור 0

New member
ברמה מסויימת כן

זה מזכיר לי ששכחתי לכתוב בתגובתי לך שאם הפיגמנטציה נובעת מגלולות אז היא מעידה על עומס בכבד, וניקוי כבד יכול לעזור . גם הדיקור או כל טיפול אחר שמאזן את המערכות הגופניות מסייע למניעה של החמרה ושיפור מצב העור, אבל להפחתה של הפיגמנטציה שכבר נוצרה צריך פעולות מאד מדוייקות אל העור עצמו - בצמחי מרפא ובשמנים.

למעלה