טיפול בסרטן

ריקי178

New member
טיפול בסרטן

שלום לכולם, יש לי חברה שחולה פעם שניה בסרטן השד. בפעם הראשונה כרתו לה שד ועשו לה שחזור. עכשיו כשזה חזר - זה התפשט לאיברים רבים, כולל הסרעפת והדם. מה אתם מציעים שאפשר לעשות? אני ראיתי באינטרנט טיפול שנקרא "התחברות מחדש" שאומר שמטפל בסרטן. מישהו מכיר? תודה רבה ובשורות טובות

0 אור 0

New member
סליחה שלא הגבתי

האמת היא שאני לא מכירה טיפולים שעוזרים לסרטן מפושט, אבל יש פלאים וניסים, ובמצב כזה אפילו הרציונלי והספקן כדאי שיניח את שתי התכונות האלו בצד וינסה כל דבר, רק עצה קטנה: מי שדורש כסף רב, בדרך כלל מעייניו בכסף ולא בריפוי, כדאי לדבר עם מחלימי סרטן ולשאול את עצתם מה עזר להם

TheGreatNut

New member
אני מניח ...

שלא ממש עונים לך פשוט משום חוסר ידע בנושא הזה ולא מתוך התעלמות חלילה מההודעה שלך. לי אישית אין מושג בנושאים כאלו. אני מצטער. ואני מאחל המון הצלחה ורפואה שלמה.

טאוֹ

New member
לא מכיר את הטיפול

ולכן לא יכול להמליץ עליו. האם חברתך מנסה להיעזר בטיפולים כמו דיקור וצמחי מרפא לפי הרפואה הסינית? אם לא, ממליץ לפנות למטפל טוב ולשקול טיפולים. ממליץ לקרוא גם את שני המאמרים האלה: רפואה משלימה נגד סרטן: מה עובד ומה לא רפואה משלימה לחולי סרטן בהצלחה ורפואה שלמה.

yigalby

New member
לריקי שלום

ניתן להעזר בתזונה וצמחי מרפא מיצי ירקות ועוד. אני חוקר את הנושא בקרב האוכלסיה המקומית הערבית וגם כרגע במהלך בדיקת של עשרות צמחי מרפא כנגד סרטן. ברפואה העממית ישנם הרבה צמחים ששימשו את המקומיים כנגד סרטן ,רובם הוכח יותר מאוחר גם במחקרים. אשמח לעזור יגאל

ינוקא1

New member
התחברות מחדש

זה סוג של הילינג. למען האמת זה סוג הילינג שאני פחות מחבב , המטפלים בו בדרך כלל לוקחים ים כסף , ואני לא הייתי תולה בו תקוות לגבי העניין הזה. במקרה כזה ההצעה היחידה שלי לחברה שלך היא לעשות כיף. אין הרבה טיפולים שיכולים לרפא סרטן מפושט , אבל יש טיפולים כיפיים , כמו טיפולי מגע ועוד - אז שתעשה אותם. כמו כן יש אדם בשם דויד בן יוסף שנחשב נס רפואי מבחינת החלמה מסרטן וטוען שהתרופה הכי טובה למחלה הזו זה צחוק. אני מצרף קישור :

ריקי178

New member
קראתי את הסיפור שלה

אם אני לא טועה זו שיטת "קינגסטון קליניק". תודה לך

hal767

New member
לא ממש מכיר.

אני מבין שמדובר באיזה סוג של טיפול אנרגטי. אשמח אם מישהו יתקן אותי אם אני טועה. בלי קשר לנושא הספציפי הזה, אני בעד טיפולים אנרגטיים אם נעשים ע"י מישהו שבאמת מבין בהם לעומק, הוא טהור בנשמתו והוא בעל יכולות. יחד עם זאת, אני חושב שזה לא מספיק, ויש לטפל במחלה הארורה הזאת ע"י טיפול בגורמיה הבסיסיים. כלומר, לסלק את הגורמים ולתת לגוף תנאים לרפא את עצמו. הסיפור של החברה שלך הוא דוגמא לטיפול סימפטומטי שמתעלם מהגורמים האמיתיים של הבעיה, ולכן הבעיה נשארה. הסרטן לא חזר (כפי שכתבת), הוא היה שם כל הזמן, אלא שלפרק זמן מסויים לא היו סימפטומים. עכשיו הוא נמצא בשלב מתקדם יותר. לשאלתך, מה לעשות, אני בעד טיהור הגוף מרעלים שהם הגורם הבסיסי למחלה. מקורות ההרעלה יכולים להיות רבים וגם יכולים להיות קשורים להבטים נפשיים. לטבעונות ההייג'יניסטית יש דרך לטיפול בבעיה באופן שורשי, אך אינני מבטיח דבר מראש. אם הדרך תביא להצלחה או לא נדע רק אחרי זמן. אני מצרף קישורים למאמרים בנושא שיסייעו לך להבין במה מדובר. http://brieut.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=82438 http://brieut.goop.co.il/Web/Default.aspx?PageType=0&ItemID=80784 http://brieut.goop.co.il/Web/Default.aspx?PageType=0&ItemID=83638 http://brieut.goop.co.il/Web/Default.aspx?PageType=0&ItemID=99239

ladybug4NLP

Active member
סרטן (מכל סוג שהוא)

מצו"ב לינק באנגלית לגבי טיפולים בחולי CFS (עיפות כרונית) החליפו את המילה CFS במילה סרטן. אין הבדל http://www.nlpanchorpoint.com/aJoopdeVette.htm כמו כן תוכלו לראות כאן החלפת דעות לגבי טיפולים מפורום דמיון מודרך ו-NLP (שבהם התהליכים מטפלים בשורש ולא רק בסימפטום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=482&MessageId=135426218 תהליכי דמיון מודרך, NLP, EFT וכד' מטפלים בכל ההיבטים הרגשיים והמנטליים של מחלות וכידוע גוף ונפש הם מקשה אחת. גם בחולים סופניים, תהליכים אלה מביאים להקלה, קבלה ומצבים נפשיים וגופניים שמטיבים עם האדם וכן עם האנשים הסובבים אותו. כמובן שכל אחד מגיב אחרת אז רק בריאות

ריקי שלום. באוניברסיטת באר שבע נעשה מחקר

עדיין רק במבחנות כי חברות התרופות הגדולות בעולם מונעות את המשכו (תקציבים בעיקר) על ה....לימון. כן לימון . המחקר נעשה רק במבחנות. עדיין לא נעשה על עכברים. נמצא שזהו חומר אנטי סרטני. מנגנון הפעולה שלו: מעלה בכבד את רמת האנזימים שעושים די טוקסיפיקציה – ניקוי רעלים לחומרים הַרְצִינוֹגֶנִים (סרטניים) . אנזימים שמפנים חומרים סרטניים. בגוף קיים מנגנון אַפּוקִטוֹזִיס: אם מנגנון ה - DNA נפגע, מנגנון ה – אַפּוקִטוֹזִיס יגרום לתא למות. התא "מתאבד" לא לוקח חומרים מסביב. בתא סרטני, למרות שה – DNA פגום, הוא לא מתאבד. הלימונן-D "ימחק" את הפגם הזה. יגרום לתא עם DNA פגום "להתאבד". לא מאפשר לגוף לייצר חלבונים שהתאים הסרטניים זקוקים להם לפני כחודשיים הגיע אלי מאמר בנושא ונראה כי איבדתי אותו. בטוח שבאינטרנט יש מידע בנושא. ידוע שגם הזנגוויל עושה פעולה דומה יש עוד כתבה (בנוסף לרבות שהעלו כאן) בנושא של התמודדות עם המחלה. מסופר על 3 חולים שהוגדרו סופניים עם גרורות בכל הגוף שנותרו להם חודשים ספורים לחיות וחיו עוד עשרות שנים אחרי. ו.......... אולי,....שתהיה לה החלמה מהירה.

הנה, פה יש את המאמר

בכתובת הזו. http://www.slides.co.il/zoom.php/19...ימונית_בצמחי_התבלין_הורג_תאים_סרטניים?id=1932 וזה תוכן קובץ word שמצרוף לכתבה 19 ביוני 2005 מחקר חדש: החומר המעניק את הארומה הלימונית בצמחי התבלין הורג תאים סרטניים "המחקר עשוי להסביר חלק מהסגולות הרפואיות המיוחסות לצימחי תבלין אלו" החומר המעניק את הארומה של טעם הלימון בעשבי תבלין כגון עשב לימון, לואיזה ומליסה, הקרוי ציטראל (Citral), הורג תאים סרטניים במבחנה ולא פוגע בתאים נורמליים.כך עולה ממחקר חדש של קבוצת חוקרים בפקולטה למדעי הבריאות באוניברסיטת בן גוריון, בראשותם של ד"ר רבקה אופיר ופרופסור יעקב וינשטין וד"ר נתיב דודאי מהמחלקה לצמחים ארומטיים במרכז נווה-יער. ממצאי המחקר, בו השתתפו גם הטכנאים מרגלית קרופ וטטיאנה רבינסקי, מהאוניברסיטה פורסם בימים אלה בעיתון המדעי Planta medica , העוסק בחקר צמחי מרפא וחומרים טבעיים המופקים מצמחים. החוקרים מצאו שהציטראל גורם לתאי הסרטן ל"התאבד" במנגנון הנקרא מוות תאי מתוכנן (אפופטוסיס ובאנגלית -programmed cell death). ריכוז הציטראל הדרוש להרג התאים הסרטניים הוא נמוך, ונמצא במשקה שהוסף לו גרם אחד של עשב לימון. מחקר זה עשוי להסביר חלק מהסגולות הרפואיות המיוחסות לצמחי תבלין אלו. הרפואה הקונבנציונאלית מכירה תרופות רבות שמקורם בצמחים לדוגמא תרופת האספירין והתרופה האנטי סרטנית טקסול. הרפואה העממית מייחסת לצמחים רבים, בעיקר צמחי תבלין, סגולות מרפא. לצמחי תבלין רבים בעלי ריח לימוני כמו עשב הלימון, לואיזה ומליסה מיוחסות סגולות רפואיות. החומר המצוי בצמחים אלו ומעניק את הארומה והריח הלימוני נקרא, כאמור, ציטראל . החוקרים בדקו את השפעת הציטראל על תאים סרטניים הוסיפו אותו לתאים סרטניים ותאים נורמלים שגדלו בתרבית בתוך מבחנות. החומר הוסף בריכוז הדומה לזה הנמצא בכוס תה רגיל שניתן להכינו באופן הבא: חליטת גרם אחד של עשב לימון בכוס מים חמים. נמצא שהציטראל הורג תאים סרטניים במבחנה ולא פוגע בתאים נורמליים. החוקרים בדקו את מנגנון ההרג של התאים הסרטניים. ממצאי המחקר מלמדים כי הציטראל מפעיל בתוך התא הסרטני מנגנון של הרס תאי עצמי שגורם לתא לפרק את את הכרומוזומים הנמצאים בגרעין התא ולמוות של התאים הסרטניים. "בכל תא בגופנו" מסביר פרופ' וינשטין "יש תוכנית גנטית של מות עצמי; כאשר תוכנית זו משתבשת, התאים מתחלקים ללא בקרה והופכים לתאים סרטניים. מנגנון זה מופעל בדרך כלל כאשר תא נורמלי מגלה שמערכות הבקרה שלו אינן מתפקדות כראוי כמו למשל, כאשר התא מזהה תקלה בהכפלת החומר הגנטי שנמצא בגרעין. מחקר זה עשוי, כאמור, להסביר חלק מהסגולות הרפואיות המיוחסות לצימחי תבלין אלו". לפרטים נוספים ניתן לפנות לפרופ' יעקב וינשטיין: 6477626-08. טלפון סלולרי: 3912533-052. אמיר רוזנבליט

0 אור 0

New member
וגם כורכום ועוד

והשאלה בכל אלו היא מה יעזור במהירות מספקת

למעלה