יש לי נאבה של wtb על הטאוקלי שלי אני רוצה לעשות לה טיפול. שאני פותח האם אני חייב להחליף את המיסבים (הגולות שיצאו מהנאבה)? מה הקריטריונים שיחייבו החלפת גולות? ואם כן איפה אני יכול להשיג כאלה?
שאתה פותח את הנאבה עם המפתח השטוח הזה אני יכול להוציא את הגולות של המיסב בתכלס אתה אמור לנקות טוב טוב ואם הגולות חלודות להחליף אותם עשיתי את זה ואני רוצה לדעת איפה אפשר להשיג גולות כאלה?.. כי יש כמה חלודות
נבות שימנו זה מייסבים פתוחים ולא משנה אם זה NO-NAME -alivio או שזה XTR גולות אפשר למצוא כמיסב פתוח (גולות בתוך "מסילה" ) או כגולות בודדות שאפשר למצוא בכל חנות הספקה טכנית או לחלופין תבדוק ברוזן ומינץ או אצל DAA (לדעתי בDAA תוכן לקבל גם ציר וערכת אטמים חדשה לנאבה) למרות שלדעתי כל עוד הנאבה מסתובבת ללא כל בעיה או צליל\הרגשה "משונה" לא הייתי פותח
אתה הולך לחנות אופניים ומבקש (3 טבעות של גולים ציר אחורי אופני הרים )זה יעלה לך גרושים.. אתה מגיע הביתה מפרק אותם מהטבעת ושם אותם בנאבה אבל תשים לב לקונוסים אם הם טובים אם לא אתה תצטרך לקנות אותם וחנויות בודדות שמוכרים את זה לבד וכל קונוס יעלה 15 ש"ח ואתה צריך 2
מה שאומר שלא כל "טבעת גולים" תתאים לו יש לשימנו (DAA) גולות לLX ויש להם את האטמים\אומים קוניים(מהמילה קונוס) גם חלק מהחנויות מחזיקות את זה גם ואם לא אפשר תמיד להזמין
יש לי נאבה של wtb על הטאוקלי עלית 2005 שלי לא שימנו lx ולא xtr פתחתי את הנאבה כמו שיש במדריך לטיפול בנאבה בהרים (או משהו כזה...) וראיתי שאצלי צד אחד של המיסבי הגולות התחילו להחליד אז חשבתי שאולי צריך להחליף השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג את הגולות הארורות האלה?
אולי המיסב \ האטם שבור... הרי לך סירטוט של הנאבה אם הנאבה שלך לא נראת כך, או שהיא לא WTB, או שהיא מדגם שלא מיוצר יותר \ ייצור מיוחד עבור מונגוס. בכל מקרה "גולות" ניתן להשיג בכל חנות מיסבים.
זכור לי שקניתי גולות כאלה בחנות שנמצאת ליד בית אמפא (סמוך לתחנה מרכזית הישנה), יש ממול חנות של ברגים ובכלל נראה לי שיש שם כמה חנויות שעוסקות בתחום. מצטער, לא זוכר את שם הרחוב. קח גולה תקינה לדוגמה והם ימכרו לך כאלה. אם אזכר בשם הרחוב אוסיף תגובה. בהצלחה.
לפני חודשיים בערך קניתי נאבה DMR רבולובר 20 ממ מצ'יין ריקשאיון. אתמול נכנסתי באוטו בנסיעה (לא כול כך מהר..) ועכשיו יש לי ממש חופש קטן בנאבה.. מה אפשר לעשות?מה זה יכול להיות? הנאבה נרכבה רק חודש אחד (הייתי בגבס) ומספר רכיבות מועט..קפיצות.. מיועדת לפרי רייד אורבן וכול הקפיצות וזה.. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=5911
עשיתי בנייה ממש טובה עם חישוק MTX 24" ולא מצאתי נאבה 36 חור 20 ממ בארץ..חוץ ממש יקרות שאין לי כסף.. החופש לא מורגש בנסיעה ורק שמזיזים את הגלגל בעדינות לצדדים שהאופניים עומדות.. אי אפשר לתקן את זה?החלפת חלקים פנימיים חיזוק של איזה משהוא שם?אני לא בקיא בנאבות כאלה ועוד במיוחד 20 ממ..
קנה נאבה איכותית. רוצה זול ? יש לי ניסיון מצויין עם גלגלי אזוניק OUTLAW, גלגלים קומפלט, קלים וחזקים, על אף המחיר הזול טרם נתקלתי בבעיות. לפני שאתה מחליף גלגל \ נאבה, נסה להחליף מיסבים.
המכה הייתה חזקה..כול הכידון זז הצידה והגלגל נשאר ישר ואז גילתי את החופש.. אם החופש לא יתפתח(גמככה הוא קטן) אצטרך ללמוד לחיות עם זה... שיהיה כסף ננסה להחליף/לתקן.. תודה על העזרה.
ואז הנאבה תעבוד כמו חדשה. עלות המייסבים נמוכה, עלות העבודה גבוהה. אם אתה יכול לעשות את זה לבד, זה יעלה לך גג 50 ש"ח למייסבים איכותיים. אתה מוזמן אלינו לחנות בת"א לקבל דיאגנוסטיקה של הבעיה.